INSTITUT BISCHOFFSHEIM

Contactgegevens INSTITUT BISCHOFFSHEIM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT BISCHOFFSHEIM: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT BISCHOFFSHEIM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CANAL 53; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22181793 (+32-22181793) 22181793 (+32-22181793)

Fax (fax): +32 (55) 119-82-25 +32 (55) 119-82-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT BISCHOFFSHEIM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT BISCHOFFSHEIM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT BISCHOFFSHEIM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT BISCHOFFSHEIM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT BISCHOFFSHEIM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT BISCHOFFSHEIM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT BISCHOFFSHEIM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT BISCHOFFSHEIM
Products information INSTITUT BISCHOFFSHEIM

BTW identificatienummer (tax): BE02451568603
Ondernemingsnummer: 5683471679
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 638,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Formations: Arts du Tissu & Stylisme, Sciences & Arts Appliqu茅s, Soins Esth茅tiques. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire technique and professionnel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT BISCHOFFSHEIM
(Get full report from official database of BE for INSTITUT BISCHOFFSHEIM)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT BISCHOFFSHEIM
Addition kinds of activities for INSTITUT BISCHOFFSHEIM

2752. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
243500. Hardhout fineer en multiplex | Hardwood veneer and plywood
356200. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
37990104. Sleepbars en systemen | Towing bars and systems
39440306. Boot- en schipmodellen, speelgoed en hobby | Boat and ship models, toy and hobby
39490503. Pijlen, boogschieten | Arrows, archery

Werken bij INSTITUT BISCHOFFSHEIM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT BISCHOFFSHEIM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT BISCHOFFSHEIM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT BISCHOFFSHEIM. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Charcuterie (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelbediende sta je in voor de volgende taken: - Toog netjes houden - Aanvullen van vlees en salades - Bediening van de klanten - Bestellingen opnemen  

  • Productiemedewerker - 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Reiniging van installaties, machines en werkplekken binnen de productie afdeling & aardappelsortering. Zoals: productielijnen reinigen / reinigingsplanning raadplegen / werken volgens hygiëne- & veiligheidsnormen. - Je bent ook polyvalent inzetbaar. Zoals: in overleg met de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren / e voegt additieven toe / je maakt coatings aan en draagt zorg voor een nette werkomgeving.

  • Lassers, Pijpfitters of Monteurs gezocht (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in Metaal, totaalprojecten in de bouw, Elektriciteit en HVAC zijn we op zoek naar verschillende profielen zoals Lassers, Pijpfitters of Monteur, Maar ook flensmonteurs, loodgieters en elektriciens zijn welkom.

  • Onderhoudsmecanicien regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Genk biedt een interessante job als mechanieker. Ze bieden een gespecialiseerd dienstverleningsconcept aan in de industrieel-technische arbeidsmarkt. Wat zal jou takenpakket juist inhouden? - je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of -installaties in jouw regio (straal van 30km rond onze vestiging in Genk). Dit bij verschillende bedrijven met diverse installaties. - de opdrachten kunnen variëren van enkele weken tot maanden bij vaste klanten. - de werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur,..) en de kritieke punten (slijtage, smering,...) controleren. - defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,..). - technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ... - preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging,...) of de onderhoudshistoriek. - het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, herstellen, controleren...) - de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst. - mechanische stukken en onderdelen lassen

  • Huishoudhelden Oostkamp/Ruddervoorde/Hertsberge! (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp gezocht! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp (en deelgemeenten). Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Management traineeship (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

  • Jobstudenten Herfstvakantie - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    BRANTANO MARKET is het gloednieuwe Brantano concept dat eind oktober op de Belgische markt gelanceerd wordt. In deze nieuwe one stop shop formule vind je kleding, accessoires en schoenen voor de hele familie. Met superieure service, een breed aanbod aan top merken, technologische snufjes en een apart onthaal om online pakjes snel af te halen, of ter plaatse je bestelling uit te testen. Je kan er kiezen voor uitgebreid persoonlijk stijladvies, of net rustig alleen je keuze maken in de self serviceafdeling zoals je die van Brantano gewoon bent. Je ontdekt er nieuwe producten, de laatste trends, de nieuwste hebbedingen, en je kan meteen op reis vertrekken met de travel accessories. Voor klein en groot, jong en oud. Voor de nieuwe Brantano Market Ternat, zijn we tijdens de herfstvakantie op zoek naar… JOBSTUDENTEN (INLADEN NIEUWE WINKEL)

  • Technisch-commercieel talent binnendienst HVAC (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als technisch-commercieel bediende verzorg je de opmaak van offertes van centrale verwarming. Je werkt de meest geschikte installatie uit. Je staat in voor zowel de warmteverliesberekening als de uitwerking van het concept van de technische installatie. Je adviseert klanten & installateurs bij hun productkeuzes. Je beantwoordt technische vragen. Je ondersteunt de vertegenwoordigers in hun dagdagelijkse werking.

  • Chauffeur CE (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERVOER HOUSSIN

    Type: Vaste Job

    We zijn dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor transport met kipper. Transport van zand,, steenslag, asfalt, ...

  • Product testing coördinator (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Als tester van beautyproducten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw producten. Hiervoor creëer je testings, volg je trends op en ben je het aanspreekpunt over jouw producten binnen het bedrijf.

  • Thuisverpleging Van Loy (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,... 

  • Junior Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674211-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Junior Projectleider Bouw ondersteun je zowel in studie- als uitvoeringsfase de projectmanager bij verschillende bouwprojecten. Je bent ook verantwoordelijk voor eigen deelprojecten die je zelfstandig uitwerkt. • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

Zoek naar antwoorden van INSTITUT BISCHOFFSHEIM in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT BISCHOFFSHEIM in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT BISCHOFFSHEIM. Laat een reactie achter voor INSTITUT BISCHOFFSHEIM. INSTITUT BISCHOFFSHEIM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT BISCHOFFSHEIM. Leave a respond for INSTITUT BISCHOFFSHEIM. INSTITUT BISCHOFFSHEIM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT BISCHOFFSHEIM op de google maps. Adres en contacten INSTITUT BISCHOFFSHEIM
Location of INSTITUT BISCHOFFSHEIM on the google maps. Address and contacts of INSTITUT BISCHOFFSHEIM

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT BISCHOFFSHEIM INSTITUT BISCHOFFSHEIM: NATHALIE MINNE | Peeters J | REN? RESIMONT | Infor-Femmes | bvba SURV

Other related companies as INSTITUT BISCHOFFSHEIM: NATHALIE MINNE | Peeters J | REN? RESIMONT | Infor-Femmes | bvba SURV

INSTITUT BISCHOFFSHEIM is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT BISCHOFFSHEIM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02451568603. Het bedrijf INSTITUT BISCHOFFSHEIM bevindt zich op het adres: RUE DU CANAL 53; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 638,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement secondaire technique and professionnel. Lijst met producten zijn Formations: Arts du Tissu & Stylisme, Sciences & Arts Appliqu茅s, Soins Esth茅tiques. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van INSTITUT BISCHOFFSHEIM is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT BISCHOFFSHEIM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT BISCHOFFSHEIM, openstaande posities, locatie van INSTITUT BISCHOFFSHEIM op de kaart.

INSTITUT BISCHOFFSHEIM is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT BISCHOFFSHEIM, company assigned to the tax number BE02451568603. The company INSTITUT BISCHOFFSHEIM is located at the address: RUE DU CANAL 53; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 638,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement secondaire technique and professionnel. List of products are Formations: Arts du Tissu & Stylisme, Sciences & Arts Appliqu茅s, Soins Esth茅tiques. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of INSTITUT BISCHOFFSHEIM is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT BISCHOFFSHEIM is not available. You also can look at reviews of INSTITUT BISCHOFFSHEIM, open positions, location of INSTITUT BISCHOFFSHEIM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT BISCHOFFSHEIM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT BISCHOFFSHEIM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT BISCHOFFSHEIM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT BISCHOFFSHEIM, employees, financial statistics.