GEMEENT. TECHN. INSTITUUT

Contactgegevens GEMEENT. TECHN. INSTITUUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEMEENT. TECHN. INSTITUUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEMEENT. TECHN. INSTITUUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DAALKOUTER 30; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52309824 (+32-52309824) 52309824 (+32-52309824)

Fax (fax): +32 (15) 503-67-45 +32 (15) 503-67-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEMEENT. TECHN. INSTITUUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEMEENT. TECHN. INSTITUUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEMEENT. TECHN. INSTITUUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEMEENT. TECHN. INSTITUUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEMEENT. TECHN. INSTITUUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEMEENT. TECHN. INSTITUUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEMEENT. TECHN. INSTITUUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEMEENT. TECHN. INSTITUUT
Products information GEMEENT. TECHN. INSTITUUT

BTW identificatienummer (tax): BE05868591308
Ondernemingsnummer: 7888702392
Hoofdstad (capital): 147,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Formations: Sciences & Arts Appliqu茅s, Electronique & Electrom茅canique, M茅canique, M茅taux. Type d'Enseignement: Formation Professionnelle, Ecoles Techniques. R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire technique and professionnel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEMEENT. TECHN. INSTITUUT
(Get full report from official database of BE for GEMEENT. TECHN. INSTITUUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEMEENT. TECHN. INSTITUUT
Addition kinds of activities for GEMEENT. TECHN. INSTITUUT

502103. Bedden en beddengoed | Beds and bedding
07219902. Plantendiensten | Planting services
20660201. Cacaoboter | Cocoa butter
26550207. Drums, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Drums, fiber: made from purchased material
34839912. Raketten (munitie) | Rockets (ammunition)
38240302. Snelheidsindicatoren en recorders, voertuig | Speed indicators and recorders, vehicle
50440103. Kassa's | Cash registers
76990504. Industriële machines en apparatuur reparatie | Industrial machinery and equipment repair
82119906. Middelbare school, nec | Secondary school, nec

Werken bij GEMEENT. TECHN. INSTITUUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEMEENT. TECHN. INSTITUUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEMEENT. TECHN. INSTITUUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEMEENT. TECHN. INSTITUUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele magazijnier | Opglabbeek | 2 ploegen of nacht (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar magazijniers voor het scannen en omwikkelen van producten. Ook sta je in voor het stapelen van paletten.

  • Operator / Productie Arbeider Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • Ontbramer - 2 ploegen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven arbeider, ervaring in metaalsector? Dan zoeken wij jou! Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zoeken wij een metaalarbeider / ontbramer Taken: ontbramen, balanceren, montage

  • Carrosserie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in Tongeren zijn we op zoek naar een carrossier (plaatbewerker- (de)monteerder) m/v:  Monteren en demonteren van auto-onderdelen, zowel interieur als exterieur Uitvoeren van richtwerk Uitdeuken van plaatwerk panelen Vervangen van gelaste en geschroefde panelen en onderdelen laswerkzaamheden verrichten Spuiten van verschillende carrosserie-onderdelen

  • Vrachtwagenchauffeur C / CE (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klanten zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE · kleindistributie (vaste vrachtwagen) · grootdistributie (meestal met trekker-oplegger) · tankwagen · betonmixer · pendeldienst · containertransport (zowel afzetcontainers als zeecontainers) · kraanwagen · combinatie camion-remorque · ADR transport · internationaal transport · … Mogelijk onmiddelijk vaste indiensttreding

  • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Jobstudent kledingzaak Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Poperinge zijn wij op zoek naar een jobstudent verkoopster/verkoper. Je bent verantwoordelijk voor de kassa. Daarnaast spring je bij in de winkel om mensen te adviseren in hun keuze van kledij. Je bent het visitekaartje van de winkel, waarbij je de klanten vriendelijk onthaalt en helpt waar nodig.

  • Jobstudent Chauffeur (16/8-09/09) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je levert medisch materiaal richting apothekers (vaste ronde). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Zolder, een distributiecentrum van medisch materiaal, zoeken wij een jobstudent chauffeur met rijbewijs B. U zorgt door de distributie van medisch materiaal naar apothekers. Duur opdracht : 16/08 - 09/09 Werkuren per dag : 07.21u - 10.15 en 11.39 - 18.15u. (gekapte dienst!)

  • Grafisch vormgever ( m/v ) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Deze boeiende functie kent een erg gevarieerd takenpakket. Wij zijn dan ook op zoek naar een creatieve geest met een hands-on mentaliteit. Je houdt er van om concepten te bedenken en gaat hierbij steeds vernieuwend te werk. Je ontwerpt brochures, flyers, productcatalogen, advertenties, websites, ……. In Photoshop werk je foto’s bij en in Illustrator maak je technische tekeningen van onze producten. Dagelijks werk je met het design pakket Adobe CC: Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat. Daarnaast ook met CMS systemen en sociale media. Daarnaast verzorg je het DTP werk voor onze prijslijsten en handleidingen Alsook volg je administratief de projecten op. Je vraagt offertes aan, negotieert over prijzen, volgt leverdata op en controleert geleverd drukwerk. Enkele keren per jaar organiseer je een fotoshoot. Je maakt samen met je collega foto’s in onze eigen fotostudio of gaat op locatie foto’s nemen.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus (Merksem) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: WZC SINT-BARTHOLOMEUS

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus maakt deel uit van ons vernieuwend concept “Zorgzame buurt Oud-Merksem”. Onze verpleegkundigen werken niet uitsluitend binnen het woonzorgcentrum, maar worden tevens ingezet in de serviceflats wanneer bewoners hulp nodig hebben of zelfs in de thuisverpleging. Als verpleegkundige kom je zo in aanraking met verschillende bewoners en verbreed je zo jouw horizon Wat doe je graag en kan je goed? Samen met een enthousiast team zorg jij in het volledig vernieuwde woonzorgcentrum voor het thuisgevoel van onze senioren. Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Heb je zin voor initiatief? Ben je een talenknobbel en commercieel ingesteld? Wil je jezelf graag ontwikkelen en kunnen meegroeien met een dynamische onderneming. Voor een een snelgroeiende bedrijf in de regio Waregem is Adecco Experts op zoek naar een commerciële binnendienst bediende. Jouw takenpakket is zeer projectmatig, je behartigt het volledige klantendossier van A tot Z: Je neemt de orders op en geeft ze in Je serviced de klant doorheen het ganse proces Je regelt het transport Je volgt op vanuit het magazijn Je lost vragen en eventuele klachten op

  • Koeltechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker sta je in voor het onderhoud van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airco, koel- en vrieskasten, luchtgroepen, ... Je bouwt nieuwe installaties op, op basis van een uitvoeringsplan, en je stelt de installatie in werking. Je hebt de keuze of je op 1 werf vast tewerkgesteld wilt worden, of dat je liever op verplaatsing gaat naar verschillende werven.

Zoek naar antwoorden van GEMEENT. TECHN. INSTITUUT in sociale netwerken
Look for responds of GEMEENT. TECHN. INSTITUUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEMEENT. TECHN. INSTITUUT. Laat een reactie achter voor GEMEENT. TECHN. INSTITUUT. GEMEENT. TECHN. INSTITUUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEMEENT. TECHN. INSTITUUT. Leave a respond for GEMEENT. TECHN. INSTITUUT. GEMEENT. TECHN. INSTITUUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEMEENT. TECHN. INSTITUUT op de google maps. Adres en contacten GEMEENT. TECHN. INSTITUUT
Location of GEMEENT. TECHN. INSTITUUT on the google maps. Address and contacts of GEMEENT. TECHN. INSTITUUT

Andere gerelateerde bedrijven als come GEMEENT. TECHN. INSTITUUT GEMEENT. TECHN. INSTITUUT: PARTYLAND | MODEST | F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE | FA. VAN DER HAEGHEN | DELTO

Other related companies as GEMEENT. TECHN. INSTITUUT: PARTYLAND | MODEST | F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE | FA. VAN DER HAEGHEN | DELTO

GEMEENT. TECHN. INSTITUUT is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEMEENT. TECHN. INSTITUUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05868591308. Het bedrijf GEMEENT. TECHN. INSTITUUT bevindt zich op het adres: DAALKOUTER 30; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 147,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 846,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement secondaire technique and professionnel. Lijst met producten zijn Formations: Sciences & Arts Appliqu茅s, Electronique & Electrom茅canique, M茅canique, M茅taux. Type d'Enseignement: Formation Professionnelle, Ecoles Techniques. R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van GEMEENT. TECHN. INSTITUUT is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEMEENT. TECHN. INSTITUUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEMEENT. TECHN. INSTITUUT, openstaande posities, locatie van GEMEENT. TECHN. INSTITUUT op de kaart.

GEMEENT. TECHN. INSTITUUT is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEMEENT. TECHN. INSTITUUT, company assigned to the tax number BE05868591308. The company GEMEENT. TECHN. INSTITUUT is located at the address: DAALKOUTER 30; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 147,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 846,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement secondaire technique and professionnel. List of products are Formations: Sciences & Arts Appliqu茅s, Electronique & Electrom茅canique, M茅canique, M茅taux. Type d'Enseignement: Formation Professionnelle, Ecoles Techniques. R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of GEMEENT. TECHN. INSTITUUT is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GEMEENT. TECHN. INSTITUUT is not available. You also can look at reviews of GEMEENT. TECHN. INSTITUUT, open positions, location of GEMEENT. TECHN. INSTITUUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEMEENT. TECHN. INSTITUUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEMEENT. TECHN. INSTITUUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEMEENT. TECHN. INSTITUUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEMEENT. TECHN. INSTITUUT, employees, financial statistics.