BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH.

Contactgegevens BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIDDERSTRAAT 23; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11696015 (+32-11696015) 11696015 (+32-11696015)

Fax (fax): +32 (81) 450-67-67 +32 (81) 450-67-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH.
Products information BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH.

BTW identificatienummer (tax): BE02168395996
Ondernemingsnummer: 5418975830
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Formations: Comptabilit茅, Informatique, Commerce & vente, Arts du Tissu & Stylisme, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire technique and professionnel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH.
(Get full report from official database of BE for BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH.
Addition kinds of activities for BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH.

08119900. Houtkanalen, nec | Timber tracts, nec
20439901. Koffievervangers, gemaakt van graan | Coffee substitutes, made from grain
24991205. Spoel, multiplex | Reels, plywood
25140400. Metalen speelkamer meubels | Metal game room furniture
34940105. Stop pikken | Stop cocks
36630104. Mobiele radiotelefoon | Cellular radio telephone

Werken bij BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH.. Looking for open vacancies in other companies

  • Draaier CNC machine / metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een CNC draaier/metaalbewerker. Je analyseert de plannen om jouw werk van de verschillende stukken tot een goed einde te brengen. Je bepaalt zelf het nodige materiaal (beitels en gereedschappen) en stelt je de machines in. Andere vaardigheden zoals slijpen, boren en monteren behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Operator metaal | Dagdienst | Regio: Hamont (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de metaalsector gelegen te Hamont zijn we op zoek naar een operator. Je bent technisch aangelegd en flexibel. Je zal tewerkgesteld worden in dagdienst.

  • Customer Service medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten; - invullen en opvolgen van tenders; - geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten; - prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende; - nauwe samenwerking met operationeel import en export team.

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekends) (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Orelia Zorg NV

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Teamleader Technische helpdesk (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent eindverantwoordelijke voor het organiseren van het helpdeskteam. Je gaat voor outperformance. Je plant, organiseert en runt alle interventie- en onderhoudsactiviteiten. Zo zorg je ervoor dat klanten hun bezoek aan een Q8-station veilig en aangenaam ervaren. Je respecteert de normen en procedures hierbij en werkt/denkt op een kostenefficiënte manier. Je organiseert de helpdesk en coacht de 5 medewerkers. Hierdoor creëer en behoud je een competent, gemotiveerd en efficiënt team. Jullie verwerken meer dan 1000 meldingen per maand en zorgen ervoor dat het aantal storingen en tijd tot reparaties tot een minimum herleid worden. Jullie gaan voor continue verbetering van jullie activiteiten. Je bent betrokken bij de planning van preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten, nodig om de operationele continuïteit en de conformiteit van het netwerk te waarborgen. Je bent, samen met je helpdeskteam, verantwoordelijk voor de 1e lijn helpdeskreparaties en gerelateerde acties/interventies. Als leidinggevende optimaliseer je de interne en externe communicatie tijdens de interventie- en onderhoudsactiviteiten om maximale efficiëntie te bereiken. Je hebt contacten met leveranciers en de ingenieurs die de stations beheren. Ook verzekeringsissues neem je op. Tot slot is het belangrijk te onthouden dat jouw team het eerste contactpunt is met de mensen in de stations en shops. En dit voor alle technische en operationele problemen die voorkomen.

  • Elektrisch & instrumentatie technieker (dagdienst) regio Westerlo met bedrijfswagen! (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de grafische sector. Voor de vestiging in Westerlo gaan wij op zoek naar een Elektrisch & instrumentatie technieker dagdienst dagdienst. Als elektrisch & instrumentatie technieker los je zelfstandig storingen op aan procesinstallaties. De focus ligt op het uitvoeren van elektrische onderhoudswerken. Je bent vertrouwd met PLC, motorsturingen en doseerpompen. Verder ben je verantwoordelijk voor het up to date houden van technische dossiers, en het technisch magazijn. Naast de onderhoudsopdrachten werk je mee aan technische verbeteringsprojecten, vooral vanuit de invalshoek elektriciteit en instrumentatie.

  • Service Technieker Buitenland (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deinze/Nazareth zijn we dringend op zoek naar een service technieker die tot 70% van de tijd wil werken in het buitenland. Dit kunnen occasioneel verplaatsingen zijn van maandag tot vrijdag, maar ook gedurende een aantal weken. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstelling (zowel mechanisch als elektrisch) van silo-installaties, transport- en doseerinstallaties in België en regelmatig in het buitenland. Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling.

  • Onderhoudstechnieker – afdeling breed platen (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker in de afdeling breed platen sta je in voor het dagelijks onderhoud en herstellingen van de machines. Daarnaast ben je ook bereidt om machines zelf te laten draaien.

  • Kinderverzorgster (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: MAARTJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opvoeden en verzorgen van kindjes tussen 10 weken en 2.5 jaar.

Zoek naar antwoorden van BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH. in sociale netwerken
Look for responds of BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH.. Laat een reactie achter voor BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH.. BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH.. Leave a respond for BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH.. BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH. op de google maps. Adres en contacten BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH.
Location of BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH. on the google maps. Address and contacts of BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH.

Andere gerelateerde bedrijven als come BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH. BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH.: FLAIME BYTTEBIER-MICHELS NV | Thuiswonen en Begeleiden | VIVY MOUS | Maldoy | Beve Promoties CVBA

Other related companies as BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH.: FLAIME BYTTEBIER-MICHELS NV | Thuiswonen en Begeleiden | VIVY MOUS | Maldoy | Beve Promoties CVBA

BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02168395996. Het bedrijf BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH. bevindt zich op het adres: RIDDERSTRAAT 23; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement secondaire technique and professionnel. Lijst met producten zijn Formations: Comptabilit茅, Informatique, Commerce & vente, Arts du Tissu & Stylisme, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH. is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH., openstaande posities, locatie van BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH. op de kaart.

BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH. is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH., company assigned to the tax number BE02168395996. The company BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH. is located at the address: RIDDERSTRAAT 23; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement secondaire technique and professionnel. List of products are Formations: Comptabilit茅, Informatique, Commerce & vente, Arts du Tissu & Stylisme, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH. is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH. is not available. You also can look at reviews of BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH., open positions, location of BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BSO/TSO KATH. CENTRUMSCH., employees, financial statistics.