E.S.E.S. ST.JOSEPH

Contactgegevens E.S.E.S. ST.JOSEPH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.S.E.S. ST.JOSEPH: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.S.E.S. ST.JOSEPH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE VICTOR DAVID 12; 4830; LIMBOURG, België

Telefoon (phone): 87763117 (+32-87763117) 87763117 (+32-87763117)

Fax (fax): +32 (58) 968-12-66 +32 (58) 968-12-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.S.E.S. ST.JOSEPH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.S.E.S. ST.JOSEPH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.S.E.S. ST.JOSEPH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.S.E.S. ST.JOSEPH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.S.E.S. ST.JOSEPH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.S.E.S. ST.JOSEPH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.S.E.S. ST.JOSEPH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.S.E.S. ST.JOSEPH
Products information E.S.E.S. ST.JOSEPH

BTW identificatienummer (tax): BE05659576416
Ondernemingsnummer: 3442260742
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type de Handicap: Physique, Mental.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Instituts pour adultes moins valides

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.S.E.S. ST.JOSEPH
(Get full report from official database of BE for E.S.E.S. ST.JOSEPH)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.S.E.S. ST.JOSEPH
Addition kinds of activities for E.S.E.S. ST.JOSEPH

7514. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
8021. Kantoren en klinieken van tandartsen | Offices and clinics of dentists
721900. Was- en kledingdiensten, niet inbegrepen | Laundry and garment services, nec
20320300. Soepen en bouillon, ingeblikte, jarred, enz. | Soups and broths, canned, jarred, etc.
24210301. Aangepaste zagerij | Custom sawmill
27310103. Pamfletten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Pamphlets: publishing only, not printed on site
34330100. Branders, ovens, boilers en strokers | Burners, furnaces, boilers, and strokers
35520100. Machines en uitrusting voor het bereiden van vezel- en garenbereiding | Fiber and yarn preparation machinery and equipment
36999909. Buitenboordmotoren, elektrisch | Outboard motors, electric
50870402. Schoenreparatie benodigdheden en uitrusting | Shoe repair supplies and equipment

Werken bij E.S.E.S. ST.JOSEPH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.S.E.S. ST.JOSEPH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.S.E.S. ST.JOSEPH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.S.E.S. ST.JOSEPH. Looking for open vacancies in other companies

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER MATRIJZEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Tooling afdeling van onze klant maakt eigen matrijzen en kalibers om kunststofprofielen van hoogstaande kwaliteit te kunnen extruderen. Samen met jouw team sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle van water- en vacuümcircuits, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de bestaande matrijzen. Afregelen van nieuwe matrijzen Met behulp van tekeningen en afwerkingsstandaarden sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle op water- en luchtdichtheid, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je last waar nodig de matrijsonderdelen op met de laserlasmachine. Je controleert alle stukken op maatnauwkeurigheid en kwaliteit en registreert de meetresultaten

  • industrieel allround electricien (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een electriciteitsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een industrieel/residentieel electricien om te werken bij een bedrijf in Brugge. Taken : preventief onderhoud van het machinepark allround technieker van het bedrijfsgebouw voornamelijk elektrische werkzaamheden plaatsen van stopcontacten kastenbouw

  • Monteur Tesla (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - banden verwisselen, balanseren en uitlijnen - vloeistoffen vervangen/ bijvullen - reparaties doen zoals: deuren vervangen / spiegels vervangen/ ruitenwissers vervangen/ sensoren vervangen en repareren - werken aan airco systemen - drive units vervangen - diagnose maken van de wagen

  • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • GARAGIST (M/V) (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: CTRL@Home

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialiseerd in luchthavenvervoer, taxiververvoer... zijn we op zoek naar een garagist. Je wordt ingeschakeld in het onderhoud en herstellingen aan wagens.

  • Vrachtwagenchauffeur CE Bulk (VAC143) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor het kleine internationale werk zoeken we nog chauffeurs die geen hekel hebben aan uitslapen. De ene week slaap je uit en de andere week doe je koppelwerk in de Antwerpse haven en daar omheen. Als chauffeur CE ga je met een bulkwagen op pad. Standplaats is Antwerpen. Als de auto thuis veilig staat en de ligging is centraal is dit bespreekbaar. Werkgebied BENELUX + Duitsland en Frankrijk. Je staat in voor het transport van bulk in korrels. Indien je ADR hebt ben je voor onze klant meer inzetbaar. Dit is dus een Pré. Je werkt in wisseldiensten wat wil zeggen dat je de ene week heel de week van huis bent en de andere (bijna) alle dagen thuis. De week dat je niet weg bent doe je voornamelijk koppel- en voorlaadwerk.

  • Psychotherapeut(e) op zelfstandige basis (voltijds of deeltijds) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALGEMENE-HYPNOSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze groepspraktijk in Genk zijn wij op zoek naar een psychotherapeut(e) op zelfstandige basis.

  • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

  • opdiener - opdienster voor het weekend (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: POPULIERENHOF

    Type: Flexijob

    Bestellingen opnemen, klanten bedienen, afruimen, betalingen ontvangen.

Zoek naar antwoorden van E.S.E.S. ST.JOSEPH in sociale netwerken
Look for responds of E.S.E.S. ST.JOSEPH in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.S.E.S. ST.JOSEPH. Laat een reactie achter voor E.S.E.S. ST.JOSEPH. E.S.E.S. ST.JOSEPH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.S.E.S. ST.JOSEPH. Leave a respond for E.S.E.S. ST.JOSEPH. E.S.E.S. ST.JOSEPH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.S.E.S. ST.JOSEPH op de google maps. Adres en contacten E.S.E.S. ST.JOSEPH
Location of E.S.E.S. ST.JOSEPH on the google maps. Address and contacts of E.S.E.S. ST.JOSEPH

Andere gerelateerde bedrijven als come E.S.E.S. ST.JOSEPH E.S.E.S. ST.JOSEPH: Newdata | GARAGE BLEROT | MARIE-DANI?LLE SMARS | HUIS DE KONINCK | SECO

Other related companies as E.S.E.S. ST.JOSEPH: Newdata | GARAGE BLEROT | MARIE-DANI?LLE SMARS | HUIS DE KONINCK | SECO

E.S.E.S. ST.JOSEPH is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E.S.E.S. ST.JOSEPH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05659576416. Het bedrijf E.S.E.S. ST.JOSEPH bevindt zich op het adres: AVENUE VICTOR DAVID 12; 4830; LIMBOURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 486,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Instituts pour adultes moins valides. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type de Handicap: Physique, Mental..
De hoofdactiviteit van E.S.E.S. ST.JOSEPH is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.S.E.S. ST.JOSEPH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.S.E.S. ST.JOSEPH, openstaande posities, locatie van E.S.E.S. ST.JOSEPH op de kaart.

E.S.E.S. ST.JOSEPH is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is E.S.E.S. ST.JOSEPH, company assigned to the tax number BE05659576416. The company E.S.E.S. ST.JOSEPH is located at the address: AVENUE VICTOR DAVID 12; 4830; LIMBOURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 486,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Instituts pour adultes moins valides. List of products are Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type de Handicap: Physique, Mental..
The main activity of E.S.E.S. ST.JOSEPH is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of E.S.E.S. ST.JOSEPH is not available. You also can look at reviews of E.S.E.S. ST.JOSEPH, open positions, location of E.S.E.S. ST.JOSEPH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.S.E.S. ST.JOSEPH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.S.E.S. ST.JOSEPH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.S.E.S. ST.JOSEPH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.S.E.S. ST.JOSEPH, employees, financial statistics.