INSTITUT ST.MARIE

Contactgegevens INSTITUT ST.MARIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT ST.MARIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT ST.MARIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BASTOGNE 33; 6700; ARLON, België

Telefoon (phone): 63228294 (+32-63228294) 63228294 (+32-63228294)

Fax (fax): +32 (50) 514-39-21 +32 (50) 514-39-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT ST.MARIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT ST.MARIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT ST.MARIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT ST.MARIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT ST.MARIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT ST.MARIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT ST.MARIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT ST.MARIE
Products information INSTITUT ST.MARIE

BTW identificatienummer (tax): BE02746551513
Ondernemingsnummer: 6648620605
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 772,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Formations: Education Physique, Services Sociaux & Familiaux, Sciences & Arts Appliqu茅s, Agriculture & Horticulture. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Formations: Sciences & Arts Appliqu茅s, Agriculture & Horticulture, Education Physique, Services Sociaux & Familiaux. Type d'Enseignement: Formation Professionnelle, Ecoles Techniques. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT ST.MARIE
(Get full report from official database of BE for INSTITUT ST.MARIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT ST.MARIE
Addition kinds of activities for INSTITUT ST.MARIE

3262. Vitreous China tafel en keukengerei | Vitreous china table and kitchenware
513604. Mannen en jongens meubilair | Men's and boys' furnishings
20850104. Graanalcohol voor medische doeleinden | Grain alcohol for medicinal purposes
27590200. Kaartdruk en gravure, behalve groet | Card printing and engraving, except greeting
32720202. Vuilnisbakken, beton | Garbage boxes, concrete
36990110. Gepulseerde elektronen geweren | Pulsed electron guns
38420109. Ruisbeveiligers, persoonlijk | Noise protectors, personal
51220000. Drugs, eigendomsrechten en diversen | Drugs, proprietaries, and sundries

Werken bij INSTITUT ST.MARIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT ST.MARIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT ST.MARIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT ST.MARIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste late ploeg (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote, gekende en internationale klant gelegen te Diegem zijn wij op zoek naar magazijniers (m/v) voor de vaste late ploeg. Dit voor lange termijn. Je taken: Orderpicken van kleine en grote stukken mbv scanner en papier; - Mezanine: kleine stukjes moeten in bakjes gelegd worden - Gelijkvloers: grote paletten voornamelijk met de HT De orderpicking verloopt op basis van codes Nauwkeurigheid is hierin ontzettend belangrijk

  • Ploegbaas Dakwerken (MESSELBROEK)

    Regio: MESSELBROEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Heb je een passie voor bouw, specifiek in dakwerken; Kan je terug blikken op een ervaring als ploegbaas; Dan is deze vacature iets voor jou; Als ervaren dakdekker van verschillende soorten daken, breng je volgend takenpakket tot een goed einde; Aansturen van team Als ploegbaas ben je in staat om een ploeg aan te sturen: je coördineert de werken op de werf en verdeelt deze onder de collega's je motiveert hen om hun job te doen Je probeert uitdagingen zelf op te lossen indien mogelijk, en houdt overzicht over alles wat op de werf nodig is. Bestellen materialen Werf uitzetten Communicatie met werf- of projectleider Meewerken met je team

  • Productieverantwoordelijke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf; gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een productieverantwoordelijke Je zal instaan voor: leidingg geven in het atelier met het oog op een veilige en rendabele organisatie taakverdeling organisatie werkplek toezicht op orde en veiligheid eindcontrole afgewerkte stukken je helpt ook mee met het bewerkern van metalen stukken: slijpen, boren, zagen, plooien,.. Je zal leidinggeven aan een 10 tal personen.

  • Metaal: perser hydrauliek - mooie daguren (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Metaalsector Onze klant is marktleider in zijn sector en kijkt uit naar gespecialiseerd arbeider om hun team te versterken. Als je hier aan de slag gaat, kies je voor werkzekerheid, mooie daguren en een job met verantwoordelijkheid. Afwisselende job Je staat in voor het persen van hydraulische slangen. Dit houdt in: persmachine instellen programma selecteren machine bevoorraden kwaliteitscontrole controleformulieren invullen gebruik maken van computer noteren in logboek Jouw uren: Je werkt van 8u42-17u.

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • PLOEGBAAS PLATTE DAKEN (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor een team dakwerkers. - Je ziet erop toe dat al het nodige materiaal aanwezig is op de werf. - Uiteraard werk jezelf ook nog mee op de platte daken

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student winkelbediende te Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Vorselaar, zijn we op zoek naar student winkelbediende. Als student ga je vooral kassawerk doen, maar ook rekken vullen, winkel op orde houden,... Je werkt met afwisselende uren.

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • Sales Engineer (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: STAHL

    Type: Vaste Job

    Vanuit ons kantoor in Dendermonde onderhoudt u contacten met onze klanten in België en Luxemburg en volgt uw dossiers op vanaf de offertefase tot en met de levering. U bent in staat aanvragen om te zetten naar oplossingen voor onze klanten, dit zowel op technisch- als rekenkundig vlak. U bent samen met uw buitendienst collega’s verantwoordelijk voor de verkoop en de dienstverlening naar onze klanten toe. Interne en externe communicatie en opvolging zijn hierbij van cruciaal belang. In deze functie rapporteert U rechtstreeks aan de commercieel directeur. Ref/ Servicepunt Bsrit

  • CNC - insteller (ervaring is geen must) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in metaal regio Jabbeke zijn we opzoek naar een CNC – draaier. De CNC- draaier die we zoeken heeft de volgende taken: De CNC draaier heeft een eerste ervaring met een CNC machine (instellen is geen must) Inleggen van de stukken Bijslijpen van de stukken Controles uitvoeren van de stukken Je maakt soms een serie stukken (repetitief werk)

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

Zoek naar antwoorden van INSTITUT ST.MARIE in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT ST.MARIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT ST.MARIE. Laat een reactie achter voor INSTITUT ST.MARIE. INSTITUT ST.MARIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT ST.MARIE. Leave a respond for INSTITUT ST.MARIE. INSTITUT ST.MARIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT ST.MARIE op de google maps. Adres en contacten INSTITUT ST.MARIE
Location of INSTITUT ST.MARIE on the google maps. Address and contacts of INSTITUT ST.MARIE

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT ST.MARIE INSTITUT ST.MARIE: DEROUAUX ORDINA | MAISON BORREMANS | TOM & CO | CARR. MOITROUX FR?RES | De Burggrave Y

Other related companies as INSTITUT ST.MARIE: DEROUAUX ORDINA | MAISON BORREMANS | TOM & CO | CARR. MOITROUX FR?RES | De Burggrave Y

INSTITUT ST.MARIE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT ST.MARIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02746551513. Het bedrijf INSTITUT ST.MARIE bevindt zich op het adres: RUE DE BASTOGNE 33; 6700; ARLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 772,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. Lijst met producten zijn Formations: Education Physique, Services Sociaux & Familiaux, Sciences & Arts Appliqu茅s, Agriculture & Horticulture. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Formations: Sciences & Arts Appliqu茅s, Agriculture & Horticulture, Education Physique, Services Sociaux & Familiaux. Type d'Enseignement: Formation Professionnelle, Ecoles Techniques. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van INSTITUT ST.MARIE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT ST.MARIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT ST.MARIE, openstaande posities, locatie van INSTITUT ST.MARIE op de kaart.

INSTITUT ST.MARIE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT ST.MARIE, company assigned to the tax number BE02746551513. The company INSTITUT ST.MARIE is located at the address: RUE DE BASTOGNE 33; 6700; ARLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 772,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. List of products are Formations: Education Physique, Services Sociaux & Familiaux, Sciences & Arts Appliqu茅s, Agriculture & Horticulture. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Formations: Sciences & Arts Appliqu茅s, Agriculture & Horticulture, Education Physique, Services Sociaux & Familiaux. Type d'Enseignement: Formation Professionnelle, Ecoles Techniques. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of INSTITUT ST.MARIE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT ST.MARIE is not available. You also can look at reviews of INSTITUT ST.MARIE, open positions, location of INSTITUT ST.MARIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT ST.MARIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT ST.MARIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT ST.MARIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT ST.MARIE, employees, financial statistics.