INSTITUT ST.JOSEPH

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • INSTITUT ST.JOSEPH
Private companiesMembership Organizations • INSTITUT ST.JOSEPH

Contactgegevens INSTITUT ST.JOSEPH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT ST.JOSEPH: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT ST.JOSEPH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES NEUF-COURTILS 21; 6870; SAINT-HUBERT, België

Telefoon (phone): 61611157 (+32-61611157) 61611157 (+32-61611157)

Fax (fax): +32 (87) 826-94-81 +32 (87) 826-94-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT ST.JOSEPH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT ST.JOSEPH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT ST.JOSEPH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT ST.JOSEPH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT ST.JOSEPH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT ST.JOSEPH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT ST.JOSEPH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT ST.JOSEPH
Products information INSTITUT ST.JOSEPH

BTW identificatienummer (tax): BE03742462158
Ondernemingsnummer: 9219970703
Hoofdstad (capital): 396,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 414,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Formations: M茅canique, M茅taux, Automatisation, Electricit茅, Electronique & Electrom茅canique, Commerce & vente, Travail du Bois, Arts, Services Sociaux & Familiaux, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT ST.JOSEPH
(Get full report from official database of BE for INSTITUT ST.JOSEPH)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT ST.JOSEPH
Addition kinds of activities for INSTITUT ST.JOSEPH

20539901. Broodjes, zoet: bevroren | Buns, sweet: frozen
20740000. Katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil mills
22111202. Brocade, katoen | Brocade, cotton
32649900. Porselein-elektrische benodigdheden, nec | Porcelain electrical supplies, nec
39310403. Korrels en delen | Cornets and parts
50720402. Staples | Staples
80110518. proctologist | Proctologist

Werken bij INSTITUT ST.JOSEPH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT ST.JOSEPH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT ST.JOSEPH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT ST.JOSEPH. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur met een feeling voor de bierbrouwerij (Puurs) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zet je de leveringen en afhalingen klaar, laadt en los je de vrachtwagens en stockeer je de goederen om de continuïteit van het distributieproces te waarborgen. Eventueel kan je werken met een heftruck met dubbele vorken.

  • Chauffeur CE (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het wagenpark. Twee dagen per week vervoer je goederen naar klanten in Nederland (met overnachting). De andere dagen zal je vnl. klanten in België bevoorraden.

  • Technisch administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is het takenpakket: ? Optimaliseren van de dagdagelijkse planning van 4 techniekers ( plaatsbezoeken plannen in tijd en locatie ? afspraak met klant ) ? Aankopen van wisselstukken en orders plannen volgens levering wisselstukken. ? Oproepen van klanten ontvangen en verwerken in duidelijke service orders Duidelijke probleemomschrijving kaderen Istallaties en wisselstukken creëren in het ERP-systeem Aankopen uitvoeren Klantengegevens opvragen en verwerken ? Verwerken van data ( persoonlijke gegevens gegevens installatie orders ? in ERP systeem ( Navision ) ? Onderhoudscontracten vertalen naar service orders en deze inplannen ? Technische info opvragen bij leveranciers ? Aanmaken en verwerken van offertes Je wordt bijgestaan door de serviceverantwoordelijke en/of zaakvoerder.

  • Technisch medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VACATURE MEDEWERKER AFDELING VOORBEREIDING Om het team in onze afdeling Vleugels te versterken, zijn we op zoek naar een TECHNISCHE MEDEWERKER: Verwachtingen: • Je voert voorbereidende werken (bekabeling spots, bevestigingsstukken, verstevigingen, rubbers aanbrengen, etc….) uit aan de profielen rekening houdend met de technische specificaties van ieder afzonderlijk technisch plan • Je controleert de stukken, profielen op kwaliteit • Je werkt met handgereedschap (boor- en vijsmachine) • Je voert de nodige bewerkingen secuur uit met oog voor detail • Klantgerichtheid, kwaliteit, respect en betrokkenheid staan voor jou voorop. • Je bent verantwoordelijk voor het stipt, correct en efficiënt uitvoeren van de jouw toegewezen taken. • Vanuit jouw motivatie werk je mee aan en stimuleer je een constructieve en oplossingsgerichte ondernemingscultuur en –attitude.

  • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Student Databasebeheerder te Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: NEXIOS IT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een IT consultancy bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een student-databasebeheerder. Je beheert de database op een professionele manier. Tot jouw takenpakket behoort o.a.: - beheer van databank - kandidaten opsporen - telefonische communicatie in Nederlands, Frans en Engels - afspraken vastleggen - onthalen en begeleiden van bezoekers - sorteren van de post - administratieve taken Je werkt enkele dagen per week. Data en uren zijn te bepalen.

  • CALL AGENT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor het bedrijf CC De Strycker te Antwerpen zijn we op zoek naar collega's. Gedreven telefonische verkopers. U komt in een tof team terecht waar u samen, dagelijks ernaar streeft de vooropgestelde verkopen per uur te behalen. Hierin wordt u bijgestaan door 2 ervaren coaches en een team van gedreven collega's die elkaar graag bijstaan met tips en trics. U verkoopt telefonisch verschillende producten (magazines, voedingssuplementen, kinderboeken, ...) aan particulieren. www.ccdestrycker.be

  • Jobstudent telefonist (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben je een jobstudent die graag een cent wilt bijverdienen door als telefonist(e) te werken? Voor een firma een 8-tal uren per week rondbellen naar firma's ter opvolging van de reeds gecommuniceerde offertes naar de klanten. Je zal de klanten in twee talen te woord staan : in het Nederlands en het Frans. Je kan je uren tijdens de week inplannen in samenspraak met de firma. Wil je aan de slag? Neem dan snel contact op met Konvert Office Hasselt: 011/32.58.29 of [email protected]

  • Voorman montage regio Heuvelland (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met vestigingen in Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies

  • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DOMO MEUBELEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES PROGRAMMEREN - INFORMATICA REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een programmeur, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. De vereiste talen zijn .NET, Java, ASP en PHP (of 1 daarvan). Ook HTML/CSS komt zeker aan bod.

  • RESERVE Industrieel reinigers Antwerpen 2018 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Antwerpen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van INSTITUT ST.JOSEPH in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT ST.JOSEPH in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT ST.JOSEPH. Laat een reactie achter voor INSTITUT ST.JOSEPH. INSTITUT ST.JOSEPH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT ST.JOSEPH. Leave a respond for INSTITUT ST.JOSEPH. INSTITUT ST.JOSEPH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT ST.JOSEPH op de google maps. Adres en contacten INSTITUT ST.JOSEPH
Location of INSTITUT ST.JOSEPH on the google maps. Address and contacts of INSTITUT ST.JOSEPH

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT ST.JOSEPH INSTITUT ST.JOSEPH: HET VIJVERTEAM | LEOPOLDO STEFANI | TOM & CO | BAETEMAN EN ZONEN | JONGEN Elisabeth

Other related companies as INSTITUT ST.JOSEPH: HET VIJVERTEAM | LEOPOLDO STEFANI | TOM & CO | BAETEMAN EN ZONEN | JONGEN Elisabeth

INSTITUT ST.JOSEPH is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT ST.JOSEPH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03742462158. Het bedrijf INSTITUT ST.JOSEPH bevindt zich op het adres: RUE DES NEUF-COURTILS 21; 6870; SAINT-HUBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 396,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 414,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. Lijst met producten zijn Formations: M茅canique, M茅taux, Automatisation, Electricit茅, Electronique & Electrom茅canique, Commerce & vente, Travail du Bois, Arts, Services Sociaux & Familiaux, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van INSTITUT ST.JOSEPH is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT ST.JOSEPH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT ST.JOSEPH, openstaande posities, locatie van INSTITUT ST.JOSEPH op de kaart.

INSTITUT ST.JOSEPH is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT ST.JOSEPH, company assigned to the tax number BE03742462158. The company INSTITUT ST.JOSEPH is located at the address: RUE DES NEUF-COURTILS 21; 6870; SAINT-HUBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 396,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 414,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. List of products are Formations: M茅canique, M茅taux, Automatisation, Electricit茅, Electronique & Electrom茅canique, Commerce & vente, Travail du Bois, Arts, Services Sociaux & Familiaux, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of INSTITUT ST.JOSEPH is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT ST.JOSEPH is not available. You also can look at reviews of INSTITUT ST.JOSEPH, open positions, location of INSTITUT ST.JOSEPH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT ST.JOSEPH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT ST.JOSEPH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT ST.JOSEPH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT ST.JOSEPH, employees, financial statistics.