ECOLE SECOND. URSULINES

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • ECOLE SECOND. URSULINES
Private companiesMembership Organizations • ECOLE SECOND. URSULINES

Contactgegevens ECOLE SECOND. URSULINES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE SECOND. URSULINES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE SECOND. URSULINES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES CARMES 10; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69229635 (+32-69229635) 69229635 (+32-69229635)

Fax (fax): +32 (14) 622-96-60 +32 (14) 622-96-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE SECOND. URSULINES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE SECOND. URSULINES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE SECOND. URSULINES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE SECOND. URSULINES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE SECOND. URSULINES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE SECOND. URSULINES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE SECOND. URSULINES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE SECOND. URSULINES
Products information ECOLE SECOND. URSULINES

BTW identificatienummer (tax): BE07979064941
Ondernemingsnummer: 8140289306
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 810,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Formations: Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE SECOND. URSULINES
(Get full report from official database of BE for ECOLE SECOND. URSULINES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE SECOND. URSULINES
Addition kinds of activities for ECOLE SECOND. URSULINES

356700. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
07220201. Bessengewassen, machines oogstdiensten | Berry crops, machine harvesting services
28199904. Zonne-stoffen, synthetische anorganische | Tanning agents, synthetic inorganic
39490105. Schachten, golfclub | Shafts, golf club
50329906. Masons 'materialen | Masons' materials
51990205. Kerstmis nieuwigheden | Christmas novelties

Werken bij ECOLE SECOND. URSULINES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE SECOND. URSULINES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE SECOND. URSULINES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE SECOND. URSULINES. Looking for open vacancies in other companies

  • logistiek bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

  • CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Input orders in SAP Administratieve opvolging van de bestellingen Facturatie/ zorgen voor de retours van foute leveringen Telefonische oproepen ontvangen/ klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, enz…)

  • Magazijnier bij Euro Shoe te Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1222649

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Student bouw - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent die ongeveer 1 dag per week kan werken. Takenpakket is op het depot zelf: Materiaal sorteren. Het maakt niet uit welke dag.

  • Student with knowledge of the Finnish language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Finnish language. The job requires to do data quality checks in Finnish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • TIGLASSER MET KENNIS VAN MONTAGE EN PLANNEN LEZEN (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: DOUCHY CHRIST

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het vervaardigen van metaalconstructies volgens plannen U kunt TIG lassen

  • Productie operator in 2 ploegen (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de productie van tubes gewikkeld op spoelen, alsook het stapelen van de spoelen op pallets. Dit in combinatie met aanmaak van grondstoffen.

  • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

  • Verantwoordelijke automatisatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een verantwoordelijke automatisatie en elektrische projecten (M/V) voor een voedingsbedrijf in de regio. Je staat in voor de dagdagelijkse op^volging van de geautomatiseerde- en PLC gestuurde systemen in het bedrijf. Je streeft verbetering na en zorgt voor efficiënt werkende operationele afdelingen. Concreet: - Je wordt betrokken bij technische aankopen, investeringen en verbetering: je werkt projecten praktisch uit en volgt alles budgettair op. - Je staat in voor technische probleemsituaties (PLC, Elektrische aspect) en lost deze preventief ook op. - Je plant en coördineert preventieve- en curatieve onderhoudswerkzaamheden alsook hierbij horende projecten. - Je stuurt interne en/of externe technici, volgt hun werkzaamheden op, staat in voor de opleiding en kennisoverdracht. - Je besteedt voldoende aandacht aan veiligheid, alsook aan alle milieu-technische en energetische aspecten van de operationele activiteiten. - Je rapporteert aan de manager van de technische dienst.

  • Hulpkoks (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TRACK 75

    Type: Vaste Job

    Je staat de chef dagelijks bij in het doorgeven van de gerechten, mise en place en denkt graag mee over nieuwe mogelijkheden/gerechten. Na een korte inlooptijd neem je echt de verantwoordelijkheid voor jouw deel van de keuken.

  • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

Zoek naar antwoorden van ECOLE SECOND. URSULINES in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE SECOND. URSULINES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE SECOND. URSULINES. Laat een reactie achter voor ECOLE SECOND. URSULINES. ECOLE SECOND. URSULINES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE SECOND. URSULINES. Leave a respond for ECOLE SECOND. URSULINES. ECOLE SECOND. URSULINES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE SECOND. URSULINES op de google maps. Adres en contacten ECOLE SECOND. URSULINES
Location of ECOLE SECOND. URSULINES on the google maps. Address and contacts of ECOLE SECOND. URSULINES

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE SECOND. URSULINES ECOLE SECOND. URSULINES: GERDA DE RESE | INSTITUUT ELEGANCE | Vallée des Rois (La) | BERNARD SLENDERS | Goossens Erwin

Other related companies as ECOLE SECOND. URSULINES: GERDA DE RESE | INSTITUUT ELEGANCE | Vallée des Rois (La) | BERNARD SLENDERS | Goossens Erwin

ECOLE SECOND. URSULINES is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE SECOND. URSULINES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07979064941. Het bedrijf ECOLE SECOND. URSULINES bevindt zich op het adres: RUE DES CARMES 10; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 810,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. Lijst met producten zijn Formations: Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van ECOLE SECOND. URSULINES is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE SECOND. URSULINES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE SECOND. URSULINES, openstaande posities, locatie van ECOLE SECOND. URSULINES op de kaart.

ECOLE SECOND. URSULINES is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE SECOND. URSULINES, company assigned to the tax number BE07979064941. The company ECOLE SECOND. URSULINES is located at the address: RUE DES CARMES 10; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 810,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. List of products are Formations: Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of ECOLE SECOND. URSULINES is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE SECOND. URSULINES is not available. You also can look at reviews of ECOLE SECOND. URSULINES, open positions, location of ECOLE SECOND. URSULINES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE SECOND. URSULINES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE SECOND. URSULINES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE SECOND. URSULINES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE SECOND. URSULINES, employees, financial statistics.