C.S. DAMES MARIE HAECHT

Contactgegevens C.S. DAMES MARIE HAECHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.S. DAMES MARIE HAECHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.S. DAMES MARIE HAECHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE HAECHT 68; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE, België

Telefoon (phone): 22176747 (+32-22176747) 22176747 (+32-22176747)

Fax (fax): +32 (53) 892-74-48 +32 (53) 892-74-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.S. DAMES MARIE HAECHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.S. DAMES MARIE HAECHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.S. DAMES MARIE HAECHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.S. DAMES MARIE HAECHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.S. DAMES MARIE HAECHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.S. DAMES MARIE HAECHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.S. DAMES MARIE HAECHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.S. DAMES MARIE HAECHT
Products information C.S. DAMES MARIE HAECHT

BTW identificatienummer (tax): BE06211914062
Ondernemingsnummer: 5861175537
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Formations: Services Sociaux & Familiaux. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.S. DAMES MARIE HAECHT
(Get full report from official database of BE for C.S. DAMES MARIE HAECHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.S. DAMES MARIE HAECHT
Addition kinds of activities for C.S. DAMES MARIE HAECHT

07810101. Tuinplanning | Garden planning services
20689902. Zaden: gedroogd, gedroogd, gezouten of geroosterd | Seeds: dried, dehydrated, salted or roasted
22580302. Netwerk gemaakt op een kant of net machine | Netting made on a lace or net machine
38120307. Sonar systemen en apparatuur | Sonar systems and equipment
39440402. Pistolen, speelgoed | Pistols, toy

Werken bij C.S. DAMES MARIE HAECHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.S. DAMES MARIE HAECHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.S. DAMES MARIE HAECHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.S. DAMES MARIE HAECHT. Looking for open vacancies in other companies

 • Management Assistant (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt de rechtterhadn van de CEO en het management op vlak van organisatie en administratie. Je zal de bezoekers onthalen en verzorgt het secretariaat zowel in fysieke vorm als telefonisch. Je ontfermt je over de dossiers kwaliteitszorg en algemene diensten. Ook HR kan op jou beroep dien ivm administratieve taken.

 • Laborant (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bloeiende voedingsfirma te Roeselare zijn we op zoek naar een gedreven kwaliteitscontroleur/laborant. Je voert in de productie- en inpakafdelingen permanente kwaliteitscontroles uit, doet labo analyses op afgewerkte producten en geleverde grondstoffen, meldt problemen aan de afdelingsverantwoordelijken en neemt de nodige maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte naleving van de hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften. Je stelt kwaliteitsonderzoeken in, werkt mee aan dossiers m.b.t. BRC/IFS/HACCP en rapporteert aan het diensthoofd labo.

 • Supply Chain Manager (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij een supply chain manager. Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning (het verbeteren van de processen, het opvolgen van de productie). Achteraf krijg je ook de verantwoordelijkheid van de aankopen (grondstoffen en toebehoren) en het logistieke gedeelte.

 • Sales Support Medewerkers (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een netwerkmarketingbedrijf dat dagelijks 1000 consultants op de baan stuurt, zijn we op zoek naar support medewerker om de opvang van inkomende commerciële, logistieke en technische (aan)vragen op te vangen. Je staat in contact met klanten, verkopers en partners waarbij je de contracten opvolgt, de eventuele problemen hieromtrent dispatched en vragen beantwoordt, commercieel of technisch.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Heers (met dienstencheques) (HEERS)

  Regio: HEERS

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hever/Schiplaken (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • huishoudhulp regio Kortemark (ZARREN)

  Regio: ZARREN

  Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

  Type: Dienstenchequebaan

  Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

 • Huishoudhulp Tielt, Aarsele, Kanegem, Dentergem, Markegem,Ruiselede,Pittem (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar een huishoudhulp voor regio Tielt en omliggende gemeentes U staat in voor de huishoudelijke taken in de privé woning van de klant. De belangrijkste taken zijn schoonmaken en strijken. Dit kan eventueel aangevuld worden met maaltijden (voor-)bereiden en boodschappen doen.

 • Jobstudent beenhouwerij M/V (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

  Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Sint-Huibrechts Lille zijn wij op zoek naar een jobstudenten die meehelpen in de beenhouwerij. Als winkelmedewerker ga je: helpen met chipolata's maken hamburgers maken klanten verderhelpen en bedienen

 • Student klassement Deloitte-Woluwe (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Jij biedt ondersteuning bij het voorbereiden van een verhuis, jouw taken hierbij zijn onder andere: - inscannen van documenten - inpakken van dossiers - bijspringen bij allerhande ad hoc taken

 • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Vaste Job

  Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Klantadviseur Payroll (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AUSY

  Type: Vaste Job

  Als klantenadviseur bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten en word je het eerste aanpsreekpunt voor elke vraag rond loonbeleid en sociale wetgeving. Zonder aarzelen grijp je de kans om uit te groeien tot een onmisbare schakel. Samen met je collega's ondersteun je het volledige personeelsbeleid van jouw klanten. Vanaf je eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding om te groeien in je nieuwe functie. Dankzij een op maat gemaakt opleidingsprogramma en het buddy traject word je binnen de korste keren ook een krak in het vak. Jouw missie : Je bent ambassadeur van de groep en kan je inleven in de HR-uitdagingen van ondernemers en weet hen hierin proactief te ondersteunen. Je bouwt hiermee een brug naar de andere afdelingen binnen de organisatie. Samen met je 1700 collega's werk je mee aan een groeiende en toonaangevende HR-dienstengroep. Jouw takenpakket : naast de operationele loonverwerking, fungeer je als vertrouwenspersoon voor je klant. JE weet op discrete wijze om te gaan met sociaal juridische vraagstukken en bezorgt de klant een direct toepasbaar advies. Je wordt hierbij ondersteund door collega's met de nodige expertise.

Zoek naar antwoorden van C.S. DAMES MARIE HAECHT in sociale netwerken
Look for responds of C.S. DAMES MARIE HAECHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.S. DAMES MARIE HAECHT. Laat een reactie achter voor C.S. DAMES MARIE HAECHT. C.S. DAMES MARIE HAECHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.S. DAMES MARIE HAECHT. Leave a respond for C.S. DAMES MARIE HAECHT. C.S. DAMES MARIE HAECHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.S. DAMES MARIE HAECHT op de google maps. Adres en contacten C.S. DAMES MARIE HAECHT
Location of C.S. DAMES MARIE HAECHT on the google maps. Address and contacts of C.S. DAMES MARIE HAECHT

Andere gerelateerde bedrijven als come C.S. DAMES MARIE HAECHT C.S. DAMES MARIE HAECHT: BOECKX | BENO?T BEAUPAIN | Immover Systeembouw NV | COIFFURE ANNETTE | JULIE MAENAUT

Other related companies as C.S. DAMES MARIE HAECHT: BOECKX | BENO?T BEAUPAIN | Immover Systeembouw NV | COIFFURE ANNETTE | JULIE MAENAUT

C.S. DAMES MARIE HAECHT is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.S. DAMES MARIE HAECHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06211914062. Het bedrijf C.S. DAMES MARIE HAECHT bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE HAECHT 68; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. Lijst met producten zijn Formations: Services Sociaux & Familiaux. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van C.S. DAMES MARIE HAECHT is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.S. DAMES MARIE HAECHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.S. DAMES MARIE HAECHT, openstaande posities, locatie van C.S. DAMES MARIE HAECHT op de kaart.

C.S. DAMES MARIE HAECHT is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.S. DAMES MARIE HAECHT, company assigned to the tax number BE06211914062. The company C.S. DAMES MARIE HAECHT is located at the address: CHAUSS?E DE HAECHT 68; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. List of products are Formations: Services Sociaux & Familiaux. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of C.S. DAMES MARIE HAECHT is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of C.S. DAMES MARIE HAECHT is not available. You also can look at reviews of C.S. DAMES MARIE HAECHT, open positions, location of C.S. DAMES MARIE HAECHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.S. DAMES MARIE HAECHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.S. DAMES MARIE HAECHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.S. DAMES MARIE HAECHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.S. DAMES MARIE HAECHT, employees, financial statistics.