ANNUNTIA-INSTITUUT

Contactgegevens ANNUNTIA-INSTITUUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNUNTIA-INSTITUUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNUNTIA-INSTITUUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEBAAN 430BA; 2110; WIJNEGEM, België

Telefoon (phone): 33539487 (+32-33539487) 33539487 (+32-33539487)

Fax (fax): +32 (4) 573-47-39 +32 (4) 573-47-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNUNTIA-INSTITUUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNUNTIA-INSTITUUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNUNTIA-INSTITUUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNUNTIA-INSTITUUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNUNTIA-INSTITUUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNUNTIA-INSTITUUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNUNTIA-INSTITUUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNUNTIA-INSTITUUT
Products information ANNUNTIA-INSTITUUT

BTW identificatienummer (tax): BE03978118896
Ondernemingsnummer: 8130676269
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Formations: Arts du Tissu & Stylisme, Commerce & vente. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNUNTIA-INSTITUUT
(Get full report from official database of BE for ANNUNTIA-INSTITUUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNUNTIA-INSTITUUT
Addition kinds of activities for ANNUNTIA-INSTITUUT

824900. Beroepsopleidingen, nec | Vocational schools, nec
02519904. Kippen bakken, verhoging van | Frying chickens, raising of
23690400. Kindertasjes, jassen en jassen | Children's snowsuits, coats, and jackets
32990409. Vazen en urnen, gips en papier mache | Vases and urns, gypsum and papier mache
34230200. Soldeermiddelen | Soldering tools
36630203. Phototransmission apparatuur | Phototransmission equipment
59410300. Golf, tennis, en skischoenen | Golf, tennis, and ski shops
76991401. Reparatie van landbouwmachines | Farm machinery repair
79991303. Gokautomaten, operatie | Gambling machines, operation
96210200. Licentiebureaus | Licensing agencies

Werken bij ANNUNTIA-INSTITUUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNUNTIA-INSTITUUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNUNTIA-INSTITUUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNUNTIA-INSTITUUT. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Zagerij (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Aarschot zijn we op zoek naar een operator in onze zagerij. Je zal instaan voor het bedienen van de bandzaagmachines en je zal de productie bevoorraden met de gezaagde materialen. Ook zal je metingen uitvoeren en je werkplek proper houden.

 • Onderhoudsmecancien (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ASAP OOSTENDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gespecialiseerd in ondrehoud en reparaties van schepen en yachts! We zijn opzoek naar een mecanicien voor het onderhoud te doen van verschillende machines. Vooral van draaibanken, frees- en slijpmachines.

 • Orderpicker (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gelegen in Wijnegem zijn wij dringend op zoek naar een orderpicker: Klaarmaken van bestellingen (zowel manueel als met elektrisch transpallet) Voorraadopvolging van onze de vleesproducten Meehelpen bij het lossen en laden van goederen

 • Poetshulp Oudegem (OUDEGEM)

  Regio: OUDEGEM

  Bedrijf: DIENSTENCHEQUES DENDER

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen en eventueel strijken bij particuliere mensen thuis in de regio +/- 5km rond Oudegem (Appels, Schoonaarde, Mespelare, Gijzegem...)

 • Huishoudhulp regio Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp met minimum een eerste ervaring in het schoonmaken van particuliere woningen (poetsen algemeen, ramen wassen,...). Je werkt in de regio Genk en/of Opglabbeek, je werkuren bepaal je zelf in overleg met de klant.

 • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortemark (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • STUDENT ZEB (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

 • LESGEVER KLEUTEROMNISPORTKAMP (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een omnisportkamp aan kleuters van 29- 31 oktober 2018 (8:30-12:00/12:45-17:00) in Oostende zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fokus PraktijkHuis is een dynamische groepspraktijk voor algemeen welzijn. Bent u als kinderpsycholoog / kinderpsychologe op zoek naar een sfeervolle en inspirerende ruimte om uw klanten te begeleiden? Een plaats die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een kinderpsycholoog / kinderpsychologe die zich op zelfstandige basis (minimum 2 dagen per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

 • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

 • KELNER FLEXIJOB (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: MISTARA

  Type: Flexijob

  In brasserie La Plaza kan je genieten van een overheerlijk ontbijt, een snelle lunch of een uitgebreid diner.Wij zorgen voor een hartelijke ontvangst in combinatie met een rustiek en landelijk interieur. Ben jij degene die nog iets wil bijverdienen op donderdag en zaterdag. Kom eens langs om dit te bespreken. Je taak is zorgen voor een vlotte bediening in de zaal (opstellen tafels, klanten bedienen, drankjes klaarmaken achter de bar, afruimen,..). Tot gauw!!!

Zoek naar antwoorden van ANNUNTIA-INSTITUUT in sociale netwerken
Look for responds of ANNUNTIA-INSTITUUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNUNTIA-INSTITUUT. Laat een reactie achter voor ANNUNTIA-INSTITUUT. ANNUNTIA-INSTITUUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNUNTIA-INSTITUUT. Leave a respond for ANNUNTIA-INSTITUUT. ANNUNTIA-INSTITUUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNUNTIA-INSTITUUT op de google maps. Adres en contacten ANNUNTIA-INSTITUUT
Location of ANNUNTIA-INSTITUUT on the google maps. Address and contacts of ANNUNTIA-INSTITUUT

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNUNTIA-INSTITUUT ANNUNTIA-INSTITUUT: De Gendt Aimé | Chantier de Waterloo SPRL | Lepoutre Ignace | DEROUBAIX | DE POST

Other related companies as ANNUNTIA-INSTITUUT: De Gendt Aimé | Chantier de Waterloo SPRL | Lepoutre Ignace | DEROUBAIX | DE POST

ANNUNTIA-INSTITUUT is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNUNTIA-INSTITUUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03978118896. Het bedrijf ANNUNTIA-INSTITUUT bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEBAAN 430BA; 2110; WIJNEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. Lijst met producten zijn Formations: Arts du Tissu & Stylisme, Commerce & vente. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van ANNUNTIA-INSTITUUT is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNUNTIA-INSTITUUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNUNTIA-INSTITUUT, openstaande posities, locatie van ANNUNTIA-INSTITUUT op de kaart.

ANNUNTIA-INSTITUUT is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNUNTIA-INSTITUUT, company assigned to the tax number BE03978118896. The company ANNUNTIA-INSTITUUT is located at the address: TURNHOUTSEBAAN 430BA; 2110; WIJNEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. List of products are Formations: Arts du Tissu & Stylisme, Commerce & vente. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of ANNUNTIA-INSTITUUT is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNUNTIA-INSTITUUT is not available. You also can look at reviews of ANNUNTIA-INSTITUUT, open positions, location of ANNUNTIA-INSTITUUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNUNTIA-INSTITUUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNUNTIA-INSTITUUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNUNTIA-INSTITUUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNUNTIA-INSTITUUT, employees, financial statistics.