ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS
Private companiesApparel and Accessory Stores • ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS

Contactgegevens ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU POIN?ON 28; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25114925 (+32-25114925) 25114925 (+32-25114925)

Fax (fax): +32 (67) 519-76-39 +32 (67) 519-76-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS
Products information ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS

BTW identificatienummer (tax): BE08067779541
Ondernemingsnummer: 8170776367
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 525,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Formations: Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS
(Get full report from official database of BE for ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS
Addition kinds of activities for ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS

354900. Metaalbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Metalworking machinery, nec
737299. Voorverpakte software, nec | Prepackaged software, nec
23230200. Heren sjaals | Men's and boys' scarves
31499900. Schoeisel, met uitzondering van rubber, nec, nec | Footwear, except rubber, nec, nec
37990300. Off-road auto's, met uitzondering van recreatieve voertuigen | Off-road automobiles, except recreational vehicles
55510401. Marine leveringen, nec | Marine supplies, nec
80519900. Gevorderde zorginstellingen, nec | Skilled nursing care facilities, nec

Werken bij ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Wiellader (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machinist voer je graafwerken uit en verplaats je grote hoeveelheden aarde. Je vervoert materialen, zoals aarde, grint, rotsen of stenen. Je nivelleert en dicht terreinen. Je plaatst geprefabriceerde bouwelementen boven of onder de grond. Soms sta je mee in voor de aanleg, het onderhoud en het herstel van wegen. Je voert graafwerken uit voor de aanleg van rioleringen, waterafvoer en andere leidingen. Je egaliseert terreinen. Je spreidt materiaal open, zoals zand en steenslag. Je hoogt aardewegen op en verhardt ze.

 • Winkelbediende leuke supermarkt Tongeren gezocht! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Tongeren zoeken we een voltijdse medewerker voor de afdeling charcuterie, kaas, bakkerij. Het gaat om een voltijdse tewerkstelling, van maandag tem zaterdag en op zondagvoormiddag. Het is een lange opdracht, met optie vast contract na de interimperiode.

 • Monteur (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Arendonk zijn we dringend op zoek naar een monteur U monteert, controleert en test industriële hogedrukreinigers (elektrisch of brandstofmotor aangedreven) U werkt zelfstandig of in een klein team

 • Medewerker carrosserie (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij kijken uit naar een medewerker carrosserie. Je staat voornamelijk in voor het nauwkeurig en perfect uitvoeren van spuitwerken. Je voert algemene montage en demontagewerken uit. Je staat in voor zowel het voorbereidende werk als de afwerking. Algemeen ben je verantwoordelijk voor uitdeuken, schuren, plamuren, laswerken,...

 • Huishoudelijke hulp regio Boom (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Boom

  Type: Dienstenchequebaan

  Indien je een duizendpoot bent in het huishouden en voldoening haalt om dit bij andere ook te kunnen doen. Zie je werk en neem je initatief? Ben je indien nodig ook bereid om te koken of te strijken? Dan dien je bij ons te zijn.

 • Enthousiaste Huishoudhulp regio Oostnieuwkerke (OOSTNIEUWKERKE)

  Regio: OOSTNIEUWKERKE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent (m/v) Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

  Type: Studentenjob

  Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

 • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar een studierelevante bijbaner. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties. Zo kan je ingezet worden op de marketing, communicatie of kunnen je technische taklen toegewezen worden.

 • UX/UI Developer (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FOREACH

  Type: Vaste Job

  Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

 • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Personal trainer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: fit20

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als personal trainer sta je in voor het begeleiden van zowel nieuwe leden als bestaande leden. Je krijgt eerst een opleiding over hoe fit20 juist werkt en waar je als trainer aandacht aan dient te besteden. De taken zijn divers: - introductiesessies geven - luisteren naar de noden en wensen van de klant, en op basis daarvan advies geven en de fit20 oefeningen aanpassen - de toestellen instellen - intense begeleiding van 20 minuten per persoon/2 personen - empathisch en motiverend werken - dagelijks de uitslag van de introductiesessies rapporteren - opvolging van leads die nog geen introductie gepland hebben en van leads die na de introductie nog twijfelen

 • flexijobs zaal (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: POORTERSHUYZE

  Type: Flexijob

  Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS in sociale netwerken
Look for responds of ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS. Laat een reactie achter voor ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS. ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS. Leave a respond for ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS. ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS op de google maps. Adres en contacten ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS
Location of ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS on the google maps. Address and contacts of ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS

Andere gerelateerde bedrijven als come ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS: VONY | PARCS A CONTENEURS SILLY | INSTITUUT KIM | GARAGE DELOTHO | P&V

Other related companies as ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS: VONY | PARCS A CONTENEURS SILLY | INSTITUUT KIM | GARAGE DELOTHO | P&V

ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08067779541. Het bedrijf ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS bevindt zich op het adres: RUE DU POIN?ON 28; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 525,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. Lijst met producten zijn Formations: Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS, openstaande posities, locatie van ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS op de kaart.

ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS, company assigned to the tax number BE08067779541. The company ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS is located at the address: RUE DU POIN?ON 28; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 525,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. List of products are Formations: Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS is not available. You also can look at reviews of ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS, open positions, location of ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACAD. ROYALE BEAUX-ARTS, employees, financial statistics.