PARCS A CONTENEURS SILLY

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • PARCS A CONTENEURS SILLY
Private companiesApparel and Accessory Stores • PARCS A CONTENEURS SILLY

Contactgegevens PARCS A CONTENEURS SILLY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARCS A CONTENEURS SILLY: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARCS A CONTENEURS SILLY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA NOUVELLE GARE 0; 7830; SILLY, België

Telefoon (phone): 68552250 (+32-68552250) 68552250 (+32-68552250)

Fax (fax): +32 (58) 265-62-59 +32 (58) 265-62-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARCS A CONTENEURS SILLY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARCS A CONTENEURS SILLY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARCS A CONTENEURS SILLY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARCS A CONTENEURS SILLY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARCS A CONTENEURS SILLY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARCS A CONTENEURS SILLY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARCS A CONTENEURS SILLY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARCS A CONTENEURS SILLY
Products information PARCS A CONTENEURS SILLY

BTW identificatienummer (tax): BE01218902587
Ondernemingsnummer: 9996704101
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 426,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in PARCS A CONTENEURS SILLY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARCS A CONTENEURS SILLY
(Get full report from official database of BE for PARCS A CONTENEURS SILLY)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARCS A CONTENEURS SILLY
Addition kinds of activities for PARCS A CONTENEURS SILLY

2092. Verse of bevroren verpakt vis | Fresh or frozen packaged fish
972100. Internationale zaken | International affairs
27520204. Coupons, gelithografeerd | Coupons, lithographed
32510106. Slumped brick | Slumped brick
32810602. flagstones | Flagstones
36619906. Schakelborden, telefoon of telegraaf | Switchboards, telephone or telegraph

Werken bij PARCS A CONTENEURS SILLY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARCS A CONTENEURS SILLY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARCS A CONTENEURS SILLY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARCS A CONTENEURS SILLY. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoonlijk assistent (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een man met ALS zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die om de 2 weken tijdens het weekend kan werken. Je start op zaterdag om 13u en blijft daar tem de zondag 20u. Je zal verantwoordelijk zijn om de man hulp te bieden bij : toiletbezoek bereiden maaltijd geven maaltijd wandelen familiebezoek wassen en in bed leggen 's nachts draaien in bed huishoudelijke taken Je krijgt een mooie verloning.

  • Quality Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als QUALITY OPERATOR bewaak je de nauwkeurigheid van de processen en zorg je ervoor dat we de kwaliteitseisen van onze klanten kunnen overtreffen. - Je controleert de mechanische onderdelen die op de verspaningsmachines geproduceerd worden en de geassembleerde tandwielkasten op het einde van het productie- en assemblageproces. - Je registreert en verwerkt de controleresultaten in een databank. - Je voert metingen en niet-destructieve testen uit, d.w.z. Magnetic Testing en etsen. - Je past een aantal specifieke meettechnieken toe, afhankelijk van de werkplek. - Je overlegt m.b.t. de afwijkingen samen met de Research and Development afdeling. - Je voorkomt dat producten die niet aan de specificaties beantwoorden, naar de interne/externe klacht gaan.

  • 1ste verkoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als eerste verkoopmedewerker voor onze winkel gelegen in Roeselare krijg je bepaalde taken toegewezen: verkoop van goederen informeren en adviseren over alle goederen assistentie bieden aan de logistieke medewerkers opmaken van de inventaris je kan een winkel openen en sluiten monteren van toonmodellen presentatie van de winkel invullen van de bestelbon' s klanten bijstaan in de verkoop collega's coachen toffe settingen uitzetten de winkel aankleden naar een aangenaam winkelbeeld

  • Mechanieker Algemeen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een onderhoudsmechanieker om te werken in regio Oost- en/of West-Vlaanderen Je staat in voor het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud Ook analyseer je mechanische storingen en rapporteert deze aan de maintenance supervisor Je voert herstellingen en reviseert zowel roterend als statisch equipment op een zelfstandige manier uit. Het gaat hier ondermeer om pompen, compressoren, airfans, warmtewisselaars, filters, … Tevens sta je in voor de montage en demontage van piping en afsluiters, kleine constructies en eventuele herstellingen Ook het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters behoort tot jouw takenpakket

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Onderhoudsmedewerker (student) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar studenten onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex. Je volgt het stockbeheer goed op. Je onderhoudt het schoonmaakmateriaal. Je volgt de poetsschema's correct op. Je bent verantwoordelijk voor het afsluiten van het complex.

  • Student cinemamedewerker Brugge (m/v) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving.  Bedrijfsprofiel: Voor een aantrekkelijke horeca en entertainment zaak in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekendwerk. 

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Commercieel bediende (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SEATS AND SOFAS

    Type: Vaste Job

    Aanmaken koopovereenkomsten voor klanten; Bestellen en opvolgen van aankopen van klanten; Klantenonthaal; Contacten met leveranciers en hoofdkantoor; Administratieve opvolging van dossiers.

  • Commercieel intern bediende - Credit advisor (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: FSD GROUP

    Type: Vaste Job

    Commercieel intern bediende - Credit advisor Geldlenen.be - FSD group, wij zijn tussenpersoon in persoonlijke leningen en verzekering. We zijn actief in België en Luxemburg. Onze partners zijn Elantis (Belfius), Record bank, Alpha Credit (BNPParibas), Afi-Esca, NN, .... Wij zijn op zoek naar een commercieel adviseur Taken: Het behandelen van nieuwe kredietaanvragen. Een vertrouwensrelatie opbouwen met de klanten. Het analyseren en indienen van dossiers. Het beheren en opvolgen van de lopende dossiers. Het beheren van de inkomende en uitgaande telefoongesprekken. Het behouden van onze goede professionele relatie met de banken. Profiel: U hebt een commerciële instelling om een dossier te analyseren. U hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel U bent stressbestendig U bent flexibel en houdt van uitdagingen. U bent Nederlandstalig en hebt kennis van het Frans. Ervaring in het behandelen van kredieten bij een bankinstelling of bij een kredietmakelaar is een troef

  • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

Zoek naar antwoorden van PARCS A CONTENEURS SILLY in sociale netwerken
Look for responds of PARCS A CONTENEURS SILLY in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARCS A CONTENEURS SILLY. Laat een reactie achter voor PARCS A CONTENEURS SILLY. PARCS A CONTENEURS SILLY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARCS A CONTENEURS SILLY. Leave a respond for PARCS A CONTENEURS SILLY. PARCS A CONTENEURS SILLY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARCS A CONTENEURS SILLY op de google maps. Adres en contacten PARCS A CONTENEURS SILLY
Location of PARCS A CONTENEURS SILLY on the google maps. Address and contacts of PARCS A CONTENEURS SILLY

Andere gerelateerde bedrijven als come PARCS A CONTENEURS SILLY PARCS A CONTENEURS SILLY: LANDBOUWKREDIET | DE BOERESCHUUR | ROGER DEFAUW | A.C.E. GARDEN | WILLEMS

Other related companies as PARCS A CONTENEURS SILLY: LANDBOUWKREDIET | DE BOERESCHUUR | ROGER DEFAUW | A.C.E. GARDEN | WILLEMS

PARCS A CONTENEURS SILLY is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PARCS A CONTENEURS SILLY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01218902587. Het bedrijf PARCS A CONTENEURS SILLY bevindt zich op het adres: RUE DE LA NOUVELLE GARE 0; 7830; SILLY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 426,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen. Producten gemaakt in PARCS A CONTENEURS SILLY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PARCS A CONTENEURS SILLY is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARCS A CONTENEURS SILLY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARCS A CONTENEURS SILLY, openstaande posities, locatie van PARCS A CONTENEURS SILLY op de kaart.

PARCS A CONTENEURS SILLY is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is PARCS A CONTENEURS SILLY, company assigned to the tax number BE01218902587. The company PARCS A CONTENEURS SILLY is located at the address: RUE DE LA NOUVELLE GARE 0; 7830; SILLY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 426,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen. Products created in PARCS A CONTENEURS SILLY were not found.
The main activity of PARCS A CONTENEURS SILLY is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PARCS A CONTENEURS SILLY is not available. You also can look at reviews of PARCS A CONTENEURS SILLY, open positions, location of PARCS A CONTENEURS SILLY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARCS A CONTENEURS SILLY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARCS A CONTENEURS SILLY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARCS A CONTENEURS SILLY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARCS A CONTENEURS SILLY, employees, financial statistics.