A.L.P.A.L.

Contactgegevens A.L.P.A.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.L.P.A.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.L.P.A.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE F?N?LON 48; 7340; COLFONTAINE, België

Telefoon (phone): 65671325 (+32-65671325) 65671325 (+32-65671325)

Fax (fax): +32 (67) 770-70-82 +32 (67) 770-70-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.L.P.A.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.L.P.A.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.L.P.A.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.L.P.A.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.L.P.A.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.L.P.A.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.L.P.A.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.L.P.A.L.
Products information A.L.P.A.L.

BTW identificatienummer (tax): BE04125610351
Ondernemingsnummer: 4113250732
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 274,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Formations: Arts du Tissu & Stylisme, Commerce & vente, Services Sociaux & Familiaux, Soins Esth茅tiques. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.L.P.A.L.
(Get full report from official database of BE for A.L.P.A.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.L.P.A.L.
Addition kinds of activities for A.L.P.A.L.

3714. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
20150907. Spreads, sandwich: pluimvee | Spreads, sandwich: poultry
27890300. Binding en reparatie van boeken, tijdschriften en pamfletten | Binding and repair of books, magazines, and pamphlets
27969905. Letterpressplaten, voorbereiding van | Letterpress plates, preparation of
28910104. Afdichtingsverbindingen, kunststof of kunststof | Sealing compounds, synthetic rubber or plastic
35429904. Machines voor het vormen van elastische membraanmetalen | Elastic membrane metal forming machines
36290104. Mercurius boog gelijkrichters (elektrische apparaten) | Mercury arc rectifiers (electrical apparatus)
79290111. Symfonieorkest | Symphony orchestra

Werken bij A.L.P.A.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.L.P.A.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.L.P.A.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.L.P.A.L.. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk Administratief Bediende (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - U beheert de inkomende mails en post - U verwerkt de audit rapporten - U stelt de interne communicaties op met betrekking tot de procedures en richtlijnen - U plant meetings in - U ondersteunt de het team bij het uitvoeren van algemene administratieve taken

 • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

 • Machinesteller M/V Puurs (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machinesteller doe je omstellingen van UniBind specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

 • Dakwerker platte daken regio Limburg (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Limburg zijn wij op zoek naar ervaren dakwerkers gespecialiseerd in platte daken. Jouw functie: Je hebt al ervaring als dakwerker en platte daken Je wilt buiten werken Je kan werken in koude en warme weersomstandigheden Je voert algemene dakwerken uit Je voert timmerwerken uit Je controleert waterdichtheid Je maakt dakranden, hangt goten en voorziet ventilatiegaten Je hebt kennis van roofing en isolatie Je hebt een geldig VCA attest Je bent een echte teamplayer Je kan zelfstandig werken Je rijdt met de ploegbaas mee naar de werven en terug naar het afzetpunt

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Groot Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van meer dan 270 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

 • Student attractiebediening kerstvakantie (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Studentenjob

  Zoek je een toffe vakantiejob in Oostduinkerke? Ben je beschikbaar tijdens de kerstvakantie? Werk je graag met kinderen? Student (m/v) gezocht voor het bedienen van de bungee-trampoline bij Sunparks in Oostduinkerke. Taken: Kinderen wegen Harnas bevestigen aan de kinderen Bonnen in ontvangst nemen Er wordt geen geld ontvangen, de klant kopen bonnen aan het onthaal.

 • Consultant Administratief Gent m/v (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

  Type: Vaste Job

  - De functie van administratief consultant is een sleutelpositie in het bedrijf omdat de administratieve consultants verantwoordelijk zijn voor de loonlijst- en factureringsdiensten van alle agentschappen in België. - De administratief consultant is verantwoordelijk voor de administratieve taken met betrekking tot de bedrijfsactiviteit (HR-diensten). - De consultant is tevens verantwoordelijk voor het administratieve en sociale beheer van elke uitzendkracht. - Een basiskennis van het Frans en Engels is een belangrijke meerwaarde.

 • Contract Manager Duurzaamheid & Milieu (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Vinçotte

  Type: Vaste Job

  Als Contract Manager sta je onze klanten bij in hun ambitie om werkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor de impact van hun activiteiten op de klimaatsverandering. Dit doe je door samen met de klant robuuste milieulabels te ontwikkelen en aan te geven waar er verbetermogelijkheden zijn. Daarnaast sta je in voor het verifiëren van CO2-voetafdrukken, de review van levenscyclusanalyses, het nazicht van duurzaamheidsrapporten, etc. Je hebt de mogelijkheid om deze job te combineren met een functie als milieucoördinator A of B bij een deel van onze klanten.

 • Elektricien 5 ploegen M/V (OUDEGEM)

  Regio: OUDEGEM

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

  Type: Vaste Job

  Zin om als elektricien aan de slag te gaan in een 5-poegensysteem? Lees zeker verder! Onze klant in Oudegem, werkzaam in de papiersector is op zoek naar jou! Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de papiermachines. Daarin speel je een essentiële rol in het productieproces. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Het nakijken en herstellen van de elektrische installaties in 5 ploegen. Na analyse van de storing onderneem je actie om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Dit houdt o.a. in: monteren van elektrische onderdelen, testen van de goede werking van onderdelen, elektrische schema's lezen om complexe problemen te kunnen oplossen, kleinere werken op het gebied van meet- en regeltechniek, Pneumatiek & Hydraulica. Ondersteuning, indien nodig, van de Ploegmechanieker bij het uitvoeren van mechanische werken.

 • Handelsagent B&B (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: FORTISSIMOS GROUP

  Type: Zelfstandige activiteit

  G a je actief op zoek naar nieuwe klanten voor onze diensten. Je gebruikt hier efficiënt de meest geschikte verkoopkanalen voor. Je hebt geen drempelvrees als het op prospecteren aankomt. Communicatie is één van je sterkste eigenschappen. Je bent ambitieus en je kikt op doelstellingen halen. Targets zijn er om te overtreffen, verkopen is je natuurlijke biotoop. Samen met onze partners en collega"s bouw je aan een sterke zichtbaarheid van ons bedrijf. Je bent een sales tijger die waarde creëert bij de prospecten en klanten en lange termijnrelaties opbouwt. Je werkterrein is België met in hoofdzaak het Vlaamstalige landsgedeelte.

Zoek naar antwoorden van A.L.P.A.L. in sociale netwerken
Look for responds of A.L.P.A.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.L.P.A.L.. Laat een reactie achter voor A.L.P.A.L.. A.L.P.A.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.L.P.A.L.. Leave a respond for A.L.P.A.L.. A.L.P.A.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.L.P.A.L. op de google maps. Adres en contacten A.L.P.A.L.
Location of A.L.P.A.L. on the google maps. Address and contacts of A.L.P.A.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come A.L.P.A.L. A.L.P.A.L.: Zonnedrager (De) | Yuniit Development NV | YOUNG AND OLD LEDER | Lipkens Wouter | Labo Photo Couleurs Cocozza S

Other related companies as A.L.P.A.L.: Zonnedrager (De) | Yuniit Development NV | YOUNG AND OLD LEDER | Lipkens Wouter | Labo Photo Couleurs Cocozza S

A.L.P.A.L. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.L.P.A.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04125610351. Het bedrijf A.L.P.A.L. bevindt zich op het adres: AVENUE F?N?LON 48; 7340; COLFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 274,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. Lijst met producten zijn Formations: Arts du Tissu & Stylisme, Commerce & vente, Services Sociaux & Familiaux, Soins Esth茅tiques. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van A.L.P.A.L. is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.L.P.A.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.L.P.A.L., openstaande posities, locatie van A.L.P.A.L. op de kaart.

A.L.P.A.L. is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.L.P.A.L., company assigned to the tax number BE04125610351. The company A.L.P.A.L. is located at the address: AVENUE F?N?LON 48; 7340; COLFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 274,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. List of products are Formations: Arts du Tissu & Stylisme, Commerce & vente, Services Sociaux & Familiaux, Soins Esth茅tiques. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of A.L.P.A.L. is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.L.P.A.L. is not available. You also can look at reviews of A.L.P.A.L., open positions, location of A.L.P.A.L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.L.P.A.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.L.P.A.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.L.P.A.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.L.P.A.L., employees, financial statistics.