M.P.I.G.O.

Contactgegevens M.P.I.G.O.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.P.I.G.O.: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.P.I.G.O.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAURITS SABBESTRAAT 2; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59507490 (+32-59507490) 59507490 (+32-59507490)

Fax (fax): +32 (81) 717-21-88 +32 (81) 717-21-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.P.I.G.O.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.P.I.G.O."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.P.I.G.O."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.P.I.G.O., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.P.I.G.O.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.P.I.G.O., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.P.I.G.O.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.P.I.G.O.
Products information M.P.I.G.O.

BTW identificatienummer (tax): BE04232177734
Ondernemingsnummer: 8970306396
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 410,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Type d'Enseignement: Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.P.I.G.O.
(Get full report from official database of BE for M.P.I.G.O.)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.P.I.G.O.
Addition kinds of activities for M.P.I.G.O.

208399. Malt, nec | Malt, nec
10410202. Gouden ertsmalen | Gold ore milling
27890306. Handel bindende diensten | Trade binding services
33340100. Aluminium ingots en platen | Aluminum ingots and slabs
35460202. Zagen, draagbaar en handheld: power driven | Saws, portable and handheld: power driven
35599916. Metaalbewerkingsapparatuur | Metal pickling equipment
36450100. Lamp en lichte tinten | Lamp and light shades
37280110. Fuselage assemblage, vliegtuigen | Fuselage assembly, aircraft
60219901. Nationale trustbedrijven met deposito's, commercieel | National trust companies with deposits, commercial

Werken bij M.P.I.G.O.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.P.I.G.O.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.P.I.G.O.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.P.I.G.O.. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

  Regio: OUDEGEM

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

 • Mecanicien (m/v) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: - Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. - Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. - De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

 • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann in de periode van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • Chauffeur C of CE - afzetcontainers (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zet afzetcontainers af of pikt die op met de vaste vrachtwagen of met een vrachtwagen en aanhangwagen. Je vertrekt steeds vanuit het depot en rijdt in een straal van 30 km in de regio. Je start tussen 5u en 7u 's morgens en presteert zo'n 10 tot 12u/dag. Als je even niet moet rijden, dan help je mee in het magazijn. Vanaf september is een nieuwe vrachtwagen voorzien, maar als je wil kan je onmiddellijk starten. Loon volgens PC schoonmaak (hoog startloon!) Optie vast

 • Plooier BOUW (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het lassen & het plooien van inox. Dit betreft allemaal maatwerk en dus nooit een serie van hetzelfde. De producten die gelast moeten worden, zijn eigenlijk allemaal toepassingen voor daken. (hoekprofielen, goten, etc.)

 • Huishoudhulp (VEERLE)

  Regio: VEERLE

  Bedrijf: CLEAN@HOUSE

  Type: Dienstenchequebaan

  Clean@house is dringend op zoek naar een huishoudhulp. Je wordt tewerkgesteld in de regio Geel, Westerlo of Vorst-Laakdal. Wij bieden een aantrekkelijk loon en extra legale voordelen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: PUUUR BILZEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is jou functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen Dan ben jij de geknipte huishoudhulp, poetsvrouw, schoonmaakster bij particulieren die voor Ons met dienstencheques aan het poetsen kan. Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

 • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Niel (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

 • Jobstudent (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Verkoper toonbank (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Wat is je taak? Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten (verwarmingsspecialisten, loodgieters, ...) Je verkoopt de producten, verleent technisch advies en service op maat en staat tevens in voor de dienst na verkoop Je handelt de geleverde goederen op een correcte manier af en stockeert ze in de winkel Bovendien sta je in voor het netjes en en professioneel houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgisch familiebedrijf en staat bekend als, de specialist in badkamer, verwarming en systemen voor energiebesparing. 

 • Chauffeur C (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: QUALITYTRANS

  Type: Vaste Job

  laden en lossen vrachtwagen leveren bij derden

 • QUALITY ASSURANCE (QA) SPECIALIST PHARMA - SUPPLIERS/CMO EXPERIENCE IN INDIA (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1668835-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry Quality Assurance /QA Specialist CMO / External suppliers Pharma - Belgium / India As QA Specialist, your main role is to make sure that every process is executed according to the company's SOPs & GMP within the manufacturing site, located in India. You are responsible for verifying that the final product is compliant with the GMP, and that it can be released. You provide QA support for transfer activities, and write/review protocols regarding Qualification, validation or transfer activities. You also manage deviations, and verify the progression of CAPAs (while making sure that the improvement plan is implemented). You also provide support for the manufacturer regarding quality improvement. Are you convinced you are the Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

Zoek naar antwoorden van M.P.I.G.O. in sociale netwerken
Look for responds of M.P.I.G.O. in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.P.I.G.O.. Laat een reactie achter voor M.P.I.G.O.. M.P.I.G.O. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.P.I.G.O.. Leave a respond for M.P.I.G.O.. M.P.I.G.O. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.P.I.G.O. op de google maps. Adres en contacten M.P.I.G.O.
Location of M.P.I.G.O. on the google maps. Address and contacts of M.P.I.G.O.

Andere gerelateerde bedrijven als come M.P.I.G.O. M.P.I.G.O.: Stordeur Ballant SPRL | CL. DETHIER | Marleen | JEAN-CLAUDE CLIGNET | J. REIGNIER

Other related companies as M.P.I.G.O.: Stordeur Ballant SPRL | CL. DETHIER | Marleen | JEAN-CLAUDE CLIGNET | J. REIGNIER

M.P.I.G.O. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.P.I.G.O., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04232177734. Het bedrijf M.P.I.G.O. bevindt zich op het adres: MAURITS SABBESTRAAT 2; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 410,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van M.P.I.G.O. is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.P.I.G.O. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.P.I.G.O., openstaande posities, locatie van M.P.I.G.O. op de kaart.

M.P.I.G.O. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.P.I.G.O., company assigned to the tax number BE04232177734. The company M.P.I.G.O. is located at the address: MAURITS SABBESTRAAT 2; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 410,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of M.P.I.G.O. is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of M.P.I.G.O. is not available. You also can look at reviews of M.P.I.G.O., open positions, location of M.P.I.G.O. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.P.I.G.O., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.P.I.G.O., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.P.I.G.O., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.P.I.G.O., employees, financial statistics.