INSTITUT ST.VINCENT

Contactgegevens INSTITUT ST.VINCENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT ST.VINCENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT ST.VINCENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R.COL. TACHET-DES-COMBES 15; 5530; YVOIR, België

Telefoon (phone): 82614308 (+32-82614308) 82614308 (+32-82614308)

Fax (fax): +32 (65) 862-41-70 +32 (65) 862-41-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT ST.VINCENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT ST.VINCENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT ST.VINCENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT ST.VINCENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT ST.VINCENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT ST.VINCENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT ST.VINCENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT ST.VINCENT
Products information INSTITUT ST.VINCENT

BTW identificatienummer (tax): BE06553863525
Ondernemingsnummer: 2077758789
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 688,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Type d'Enseignement: Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT ST.VINCENT
(Get full report from official database of BE for INSTITUT ST.VINCENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT ST.VINCENT
Addition kinds of activities for INSTITUT ST.VINCENT

227300. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
243104. Markten, jaloezieën en luiken: hout | Awnings, blinds and shutters: wood
22110807. Marquisettes, katoen | Marquisettes, cotton
23390402. Jassen, untailored: vrouwen, misses 'en junioren' | Jackets, untailored: women's, misses', and juniors'
23990502. Hand geweven kleding | Hand woven apparel
35550302. Galleys of achtervolgers, printers ' | Galleys or chases, printers'
48130200. Online dienstverleners | Online service providers
80519900. Gevorderde zorginstellingen, nec | Skilled nursing care facilities, nec

Werken bij INSTITUT ST.VINCENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT ST.VINCENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT ST.VINCENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT ST.VINCENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Voicepickers / Orderpickers voor Volvo Logistics Oostakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Volvo Group Logistics Services, wereldwijd distributiecentrum in Oostakker, zoeken wij magazijnmedewerkers: - Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (= voicepicking) - Je staat in voor het correct verpakken van de gepickte goederen - Je maakt deel uit van een hecht team van orderpickers: dagelijks worden de taken verdeeld - Je bent administratief sterk: je rapporteert en labelt correct en vlot - Je bent flexibel: je wordt ingeschakeld in verschillende picking processen: - herbevoorrading van de VOLVO magazijnen - herbevoorrading van dealers - (dringende) dagorders van dealers

  • Logistiek verantwoordelijke | Duits - Engels - Frans | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Neem jij graag de leiding en zorg jij er steeds voor dat alles volgens plan verloopt? Heb jij daarbovenop ook een probleemoplossende ingesteldheid en een grondige kennis van Excel? Wij hebben de ideale job voor jou ! Onze klant, een sterk groeiende en dynamische onderneming gelegen te Genk, is momenteel op zoek naar een logistiek verantwoordelijke om de leiding te nemen over een afdeling en ervoor te zorgen dat alles in goede banen loopt. Jouw verantwoordelijkheden: Je verzorgt samen met je collega's de planning van A tot Z; Je neemt klantenbestellingen en retourdocumenten aan en doet de afhandeling hiervan; je regelt transporten op een efficiënte manier; je analyseert klantenbehoeften en biedt oplossingen op maat aan; je ontwikkelt de logistieke strategie en werkt mee aan de toepassing hiervan; je coördineert en leidt de activiteiten van het team; Je rapporteert aan de managing director. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Autoverkoper M/V (357/17292) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de autoverkoper M/V waar we naar op zoek zijn? Voor een gekende autogarage in het noorden van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Autoverkoper M/V. Als autoverkoper ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het bestaande klantenportefeuille, het aantrekken van nieuwe klanten en voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten. Jouw takenpakket: adviseren, informeren en begeleiden van klanten in de showroom naar de aankoop van hun ideale wagen. opbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met de klant dankzij een kwalitatieve opvolging van elk dossier en dit met het oog op een optimale klantentevredenheid. optreden als aanspreekpunt en gezicht van de garage, alsook tijdens evenementen waar je advies verleent over de producten en over het merk. opsporen van aantrekkelijke commerciële opportuniteiten door het actief bewerken van potentiële klanten. bezoeken en overtuigen van nieuwe fleet prospecten. meehelpen aan de uitstraling van de showroom door er voor te zorgen dat hij er steeds onberispelijk uitziet en in overeenstemming is met de normen van de invoerder. uitvoeren van de nodige administratieve taken die gelinkt zijn aan het verkoopproces.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

  • Huishoudhulp Regio Sint-Amandsberg (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Yes Select

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

  • Laborant farma GMP (groei naar validatie) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Turnhout is een is een middelgroot hoogtechnologisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en conditioneren van geneesmiddelen. De onderneming beschikt over moderne installaties en is onderworpen aan de strengste internationale normen. Voor het labo kwaliteitscontrole zoeken we een laborant voor het analytisch labo. Je doet kwaliteitscontrole; je werkt vooral met chromatografische technieken en daarbuiten nog een aantal fysicochemische analyses. Je werkt onder strikte GMP normen. Na verloop van tijd zijn er groeimogelijkheden naar een validatiefunctie binnen het labo. Je werkt dan eveneens mee aan de validatie en indienststelling van labotoestellen. Verder doe je ook kalibraties en onderhoud van labotoestellen. Vaste functie met groeimogelijkheden!.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL))

    Regio: Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL)

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Logopediste (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · logopediste Je ziet het als een uitdaging om jouw visie/takenpakket uit te werken in een nieuwe praktijk samen met een heel team.

  • Technieker Industriële Fotovoltaïsche Installaties (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: EOLUZ

    Type: Werfreserve

    Als service technieker voer je dagelijks, aan de hand van een planning, herstellingen en preventief onderhoud uit op zonne-installaties bij onze contractuele klanten. Dit houdt in dat je defecte installaties terug op orde stelt (bvb. omvormers herstellen/ vervangen, monitoringsproblemen aanpakken, bedrading en/of panelen inspecteren, ... Na iedere interventie geef je feedback via een gedetailleerd werkverslag. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het jaarlijks preventief onderhoud. Dit houdt in dat je alle elementen van een installatie (omvormers, elektrische kast, bedrading, enz…) grondig nakijkt, schoonmaakt, en eventueel vervang je versleten en/of defecte onderdelen

Zoek naar antwoorden van INSTITUT ST.VINCENT in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT ST.VINCENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT ST.VINCENT. Laat een reactie achter voor INSTITUT ST.VINCENT. INSTITUT ST.VINCENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT ST.VINCENT. Leave a respond for INSTITUT ST.VINCENT. INSTITUT ST.VINCENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT ST.VINCENT op de google maps. Adres en contacten INSTITUT ST.VINCENT
Location of INSTITUT ST.VINCENT on the google maps. Address and contacts of INSTITUT ST.VINCENT

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT ST.VINCENT INSTITUT ST.VINCENT: MARCA BRUGGE | Lynx (Le) | Creative Studio | X. GILLIS | Michaux Paul

Other related companies as INSTITUT ST.VINCENT: MARCA BRUGGE | Lynx (Le) | Creative Studio | X. GILLIS | Michaux Paul

INSTITUT ST.VINCENT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT ST.VINCENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06553863525. Het bedrijf INSTITUT ST.VINCENT bevindt zich op het adres: R.COL. TACHET-DES-COMBES 15; 5530; YVOIR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 688,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van INSTITUT ST.VINCENT is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT ST.VINCENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT ST.VINCENT, openstaande posities, locatie van INSTITUT ST.VINCENT op de kaart.

INSTITUT ST.VINCENT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT ST.VINCENT, company assigned to the tax number BE06553863525. The company INSTITUT ST.VINCENT is located at the address: R.COL. TACHET-DES-COMBES 15; 5530; YVOIR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 688,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of INSTITUT ST.VINCENT is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT ST.VINCENT is not available. You also can look at reviews of INSTITUT ST.VINCENT, open positions, location of INSTITUT ST.VINCENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT ST.VINCENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT ST.VINCENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT ST.VINCENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT ST.VINCENT, employees, financial statistics.