INSTITUT REN? THONE

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • INSTITUT REN? THONE

Contactgegevens INSTITUT REN? THONE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT REN? THONE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT REN? THONE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BEAUMONT 266; 6030; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71511320 (+32-71511320) 71511320 (+32-71511320)

Fax (fax): +32 (53) 678-56-99 +32 (53) 678-56-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT REN? THONE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT REN? THONE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT REN? THONE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT REN? THONE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT REN? THONE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT REN? THONE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT REN? THONE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT REN? THONE
Products information INSTITUT REN? THONE

BTW identificatienummer (tax): BE03007751464
Ondernemingsnummer: 5818878173
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 823,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT REN? THONE
(Get full report from official database of BE for INSTITUT REN? THONE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT REN? THONE
Addition kinds of activities for INSTITUT REN? THONE

12310102. Screening planten, antraciet | Screening plants, anthracite
14799905. Fluorietwinning | Fluorite mining
22730506. Scatter tapijten, behalve rubber of plastic | Scatter rugs, except rubber or plastic
28430101. Oplosbare oliën of vetten | Soluble oils or greases
33419913. Tin smelting en raffinage (secundair) | Tin smelting and refining (secondary)
50780102. Ijskasten | Ice cream cabinets
51360404. Neckwear, mannen en jongens ' | Neckwear, men's and boys'
59619923. Vrouwenkleding, postorder | Women's apparel, mail order
76220103. Openbare adres systeem reparatie | Public address system repair
79110000. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls

Werken bij INSTITUT REN? THONE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT REN? THONE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT REN? THONE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT REN? THONE. Looking for open vacancies in other companies

 • Carrossier in Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een garage gelegen in Borgloon zijn we op zoek naar een carrossier. Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je takenpakket bestaan onder andere uit: - Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren - Monteren en demonteren van onderdelen - Uitdeukwerken - Herstelling van het koetswerk van voertuigen

 • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

 • DRINGEND GEMOTIVEERDE POETSHULP (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: SANIVO

  Type: Dienstenchequebaan

  Kleine huishoudelijke taken bij particuliere klanten met dienstencheques. Strijken, boodschappen doen, ramen zemen, was doen,...

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Gistel - Oudenburg (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudenten - mecanicien vrachtwagens - zaterdag - regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Studentenjob

  - Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en of camionetten (motoren, versnellingsbakken...) - Klein en groot onderhoud uitvoeren - Onderhoud van de werkplaats

 • winkelmedewerker - student (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: t-interim Oudenaarde

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

 • PREPRESS-MEDEWERKER (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: FEYS

  Type: Vaste Job

  U bent medeverantwoordelijk voor de opmaak, controle en impositie van de verschillende drukwerken, ook het aansturen van de nieuwste CTP via PDF-workflow behoren tot uw verantwoordelijkheden. Kennis van de Agfa Apogee Workflow is een pluspunt. U heeft reeds ervaring of een gezonde interesse.

 • Embedded Software Engineer (C, C++ of C#) regio Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: SIOUX EMBEDDED SYSTEMS

  Type: Vaste Job

  Voor langere termijn projecten bij onze klanten regio Herentals zoeken we ervaren embedded software ingenieurs. Je werkt samen met andere teamleden aan de ontwikkeling van embedded software voor complexe hightech producten in het domein van consumenten elektronica, telecommunicatie, automotive of machinebouw. Je bent betrokken bij elke stap van de software ontwikkeling en met je team medeverantwoordelijk voor de requirements, analyse, design, implementatie, review, testen en documentatie.

 • Docent Frans (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Zaalmedewerker (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Flexijob

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar zaalmedewerkers. Dit voor enkel in de weekends!

Zoek naar antwoorden van INSTITUT REN? THONE in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT REN? THONE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT REN? THONE. Laat een reactie achter voor INSTITUT REN? THONE. INSTITUT REN? THONE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT REN? THONE. Leave a respond for INSTITUT REN? THONE. INSTITUT REN? THONE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT REN? THONE op de google maps. Adres en contacten INSTITUT REN? THONE
Location of INSTITUT REN? THONE on the google maps. Address and contacts of INSTITUT REN? THONE

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT REN? THONE INSTITUT REN? THONE: PAUL HENNEN | HAEMS-BAUTERS | DENBLINDEN JEAN-LOUIS | Braham Alice | Schillings M-H

Other related companies as INSTITUT REN? THONE: PAUL HENNEN | HAEMS-BAUTERS | DENBLINDEN JEAN-LOUIS | Braham Alice | Schillings M-H

INSTITUT REN? THONE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT REN? THONE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03007751464. Het bedrijf INSTITUT REN? THONE bevindt zich op het adres: RUE DE BEAUMONT 266; 6030; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 823,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van INSTITUT REN? THONE is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT REN? THONE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT REN? THONE, openstaande posities, locatie van INSTITUT REN? THONE op de kaart.

INSTITUT REN? THONE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT REN? THONE, company assigned to the tax number BE03007751464. The company INSTITUT REN? THONE is located at the address: RUE DE BEAUMONT 266; 6030; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 823,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of INSTITUT REN? THONE is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT REN? THONE is not available. You also can look at reviews of INSTITUT REN? THONE, open positions, location of INSTITUT REN? THONE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT REN? THONE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT REN? THONE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT REN? THONE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT REN? THONE, employees, financial statistics.