Schillings M-H

Contactgegevens Schillings M-H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schillings M-H: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schillings M-H

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue L茅opold 46; 4840; Welkenraedt, België

Telefoon (phone): 087 22 86 21 (+32-087 22 86 21) 087 22 86 21 (+32-087 22 86 21)

Fax (fax): +32 (69) 772-89-10 +32 (69) 772-89-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schillings M-H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schillings M-H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schillings M-H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schillings M-H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schillings M-H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schillings M-H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schillings M-H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schillings M-H
Products information Schillings M-H

BTW identificatienummer (tax): BE02033813476
Ondernemingsnummer: 4341766357
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 714,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Schillings M-H zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Psychologists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schillings M-H
(Get full report from official database of BE for Schillings M-H)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schillings M-H
Addition kinds of activities for Schillings M-H

237199. Varkenswaren, Nood | Fur goods, nec
20340102. Soep poeders | Soup powders
27590901. Schema's, vervoer: drukwerk, NSK | Schedules, transportation: printing, nsk
32920603. Touw, asbest | Rope, asbestos
34899904. Raketlansers | Rocket launchers
38420108. Linemen's veiligheidsgordels | Linemen's safety belts
56990202. Pruiken, toupees en wiglets | Wigs, toupees, and wiglets
57199907. handdoeken | Towels

Werken bij Schillings M-H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schillings M-H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schillings M-H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schillings M-H. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste orderpicker - magazijn Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om de piekperiode mee te helpen onderdrukken zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde orderpickers (m/v). Je komt terecht op diverse afdelingen binnen dit magazijn en staat in voor o.m.: de verdeling en inpak het labelen en verwerken van retours het orderpicken van diverse artikelen op basis van een picklijst ... Dit doe je allemaal binnen een aangename en dynamische omgeving! Bedrijfsprofiel: Deze klant van ons is een gekende firma met hun logistiek centrum in Temse.

  • Monteur - dag (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een monteur die metaalconstructies vervaardigd en plaatst. Je helpt met het plaatsen van metaalstructuur, betonpanelen en dakbedekkingen. Je werkt op verplaatsing in de regio Oost-, West en Zeeuws-Vlaanderen. Je kan materialen waterpas zetten en treft de nodige veiligheidsmaatregelingen voor jezelf en voor andere arbeiders.

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • Office Manager Konvert Interim Diegem m/v (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Studentenjob

    Als Office manager ben jij de schakel tussen het kantoor en de klant. Je bent verantwoordelijk voor: •De commerciële en resultaatgerichte uitbouw van je kantoor en klantenbestand door onder andere actieve prospectie en klantenbezoeken. •De coaching van jouw team en uitbouw van hun commercieel talent. •De interne werking van jouw kantoor (dagelijkse werking en foutloze administratie).

  • Servicetechnicus Machinepark Colruyt Group regio Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Om al onze winkelformules draaiende te houden, heeft Colruyt Group heel wat ondersteunende diensten. Technics, Real Estate & Energy is onze interne technische dienst met meer dan 1.200 medewerkers. We hebben heel verschillende profielen: techniekers, architecten, ingenieurs ... Samen ontwerpen, (ver)bouwen en onderhouden ze onze winkels, distributiecentra, DATS 24-tankstations, voertuigen en installaties. Het hoofdkwartier van Technics, Real Estate & Energy is in Halle, maar je kan aan de slag in heel België. Als servicetechnicus bij Colruyt Group onderhoud en herstel je allerlei machines, van een balenpers tot een automatische orderpicker. Zo zorg je mee voor een vlot draaiend machinepark in ons distributiecentrum in Wommelgem. Je krijgt eerst een intensieve opleiding onder de begeleiding van een ‘peter’. Na ongeveer zes maanden opleiding ga je aan de slag als zelfstandig technicus en hebben de verschillende zones van het distributie- en productiecentrum geen geheimen meer voor jou. Je hebt een uitstekende technische bagage, onderhoudt verschillende machines en herstelt ze wanneer nodig. Je bent bovendien iemand die voortdurend wil bijleren en groeien. Je komt terecht in een hechte ploeg van technici en operatoren. Er heerst een aangename werksfeer: iedereen helpt elkaar bij gewone én onverwachte taken. Draaien de machines op volle snelheid en is er veel werk te doen? Perfect, want jij wil het niet anders. Je communiceert vlot en werkt even goed zelfstandig als in ploeg. Kortom, wanneer je naar huis vertrekt is dat met een gevoel van voldoening. Bekijk in deze 360°-videowelke belangrijke rol onze servicetechnici achter de schermen vervullen. Je werkt in Wommelgem.

  • Lasser Half-Automaat grote voertuigen (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de regio van Roeselare actief in het maken van transportmiddelen zijn wij op zoek naar een Lasser Half-Automaat.

  • METAALBEWERKER INROLMACHINE 2plg optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf zijn wij op zoek naar een bedienaar van de inrolmachine. Deze machine maakt door middel van een tandwiel inkepingen in metalen latten. In deze inkeping wordt een tussenstuk geplaatst waarop vervolgens een tweede lat bevestigd wordt. Je moet dus de latten in het magazijn gaan halen en ze manueel in de machine plaatsen. Je moet de machine instellen en activeren. Je zal handmatig de tussenstukken bevestigen.

  • Teamleader (M/V) OTOMAT Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: OTOMAT

    Type: Vaste Job

    “Otomat, heavenly pizza” is sinds oktober 2015 dé stek voor een compleet nieuwe pizza-beleving in België. “Speciaal, lokaal én met een verhaal” zijn onze vaste ingrediënten. Bovendien wordt de glimlach van onze gemotiveerde medewerkers keer op keer gesmaakt. Op die manier zorgden we er samen voor dat Otomat in een mum van tijd ‘the talk of the town’ in Antwerpen en Gent werd. Voor onze gloednieuwe 'pizza heaven' in Leuven zijn we momenteel op zoek naar volgende, nieuwe smaakmakers. Teamleader Taken: Als teamleader sta je samen met de rest van het team garant voor een perfecte operationele uitvoering. Jij zorgt voor een duidelijke briefing van de andere zaalmedewerkers (studenten). Het team weet dus wat zijn verantwoordelijkheden zijn voor, tijdens en na de service. Er wordt bijgestuurd indien nodig en ondernemingszin wordt aangemoedigd door feedback. Als teameader besteed je de nodige aandacht aan het creëren van een goede en productieve werksfeer en je draagt daar met je sterke communicatie-vaardigheden aan bij. Snelheid, kwaliteit en netheid doorslaggevend. De teamleader waakt erover dat elke klant een onvergetelijke ervaring beleeft. Dit geldt zowel voor wat gastvrijheid als culinaire kwaliteit betreft. Als teamleader weet jij dat als geen ander aan je team over te brengen. Als meerwaardezoeker werk je mee aan de permanente verbetering van onze kwaliteit. Je stuurt mee het team aan om dit te verwezenlijken. Alle wettelijke verplichtingen en interne organisatie afspraken worden nageleefd. De voedselveiligheid is steeds gegarandeerd. Tot slot: een goede communicatie creëert ondernemerschap, kwaliteit, ontplooiing team en schept werkvreugde. Als shiftleader houd je dit steeds in gedachten.

  • Zelfstandige diëtist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Arbeiders voor het afkoelproces (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Werfreserve

    Voor een chemiebedrijf in de regio zijn wij op zoek naar arbeiders voor het afkoelproces. Je zal voornamelijk instaan voor het graven van putten. Deze putten worden gevuld met een kokende substantie die wordt afgekoeld in deze putten. Het betreft een fysiek zwaardere functie.

  • Tekenaar Ontwerper HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD (en/of Microstation) met ervaring in het uittekenen (en/of ontwerpen) van HVAC installaties. Dit is een functie op een studiebureau. Al naargelang uw ervaring behoort ook het dimensioneren van de installaties tot uw taak. Het tekenen gebeurt in 2D en 3D.

  • Flexijob voor toogbediening WEEKEND (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Café Galgenhuis

    Type: Flexijob

    Wij zoeken flexijobbers voor het weekend! U hebt ervaring. U kan vlot pinten tappen en ook uitschenken vanuit fles. Tevens staat u in voor een goede toogwerking: lege bakken stockeren, leeggoed sorteren, toog aanvullen, opruimen, glazen afwassen en afdrogen,... U kan bovendien in 1 wip een vat vervangen. U bent stressbestendig & stelt klanttevredenheid als prioriteit.

Zoek naar antwoorden van Schillings M-H in sociale netwerken
Look for responds of Schillings M-H in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schillings M-H. Laat een reactie achter voor Schillings M-H. Schillings M-H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schillings M-H. Leave a respond for Schillings M-H. Schillings M-H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schillings M-H op de google maps. Adres en contacten Schillings M-H
Location of Schillings M-H on the google maps. Address and contacts of Schillings M-H

Andere gerelateerde bedrijven als come Schillings M-H Schillings M-H: FLLE FOURNIL DE MICHEL SA | GEOSOFT | Verberk BVBA | De Bruijne BVBA | ETS APPELDOORN SPRL

Other related companies as Schillings M-H: FLLE FOURNIL DE MICHEL SA | GEOSOFT | Verberk BVBA | De Bruijne BVBA | ETS APPELDOORN SPRL

Schillings M-H is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schillings M-H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02033813476. Het bedrijf Schillings M-H bevindt zich op het adres: Rue L茅opold 46; 4840; Welkenraedt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 714,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Psychologists. Producten gemaakt in Schillings M-H zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schillings M-H is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schillings M-H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schillings M-H, openstaande posities, locatie van Schillings M-H op de kaart.

Schillings M-H is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schillings M-H, company assigned to the tax number BE02033813476. The company Schillings M-H is located at the address: Rue L茅opold 46; 4840; Welkenraedt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 714,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Psychologists. Products created in Schillings M-H were not found.
The main activity of Schillings M-H is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Schillings M-H is not available. You also can look at reviews of Schillings M-H, open positions, location of Schillings M-H on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schillings M-H, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schillings M-H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schillings M-H, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schillings M-H, employees, financial statistics.