I.P.E.S.P.

Contactgegevens I.P.E.S.P.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.P.E.S.P.: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.P.E.S.P.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU TEMPLE 2; 7011; MONS, België

Telefoon (phone): 65408850 (+32-65408850) 65408850 (+32-65408850)

Fax (fax): +32 (56) 239-52-29 +32 (56) 239-52-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.P.E.S.P.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.P.E.S.P."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.P.E.S.P."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.P.E.S.P., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.P.E.S.P.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.P.E.S.P., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.P.E.S.P.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.P.E.S.P.
Products information I.P.E.S.P.

BTW identificatienummer (tax): BE07234741210
Ondernemingsnummer: 1447967529
Hoofdstad (capital): 268,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 623,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Enseignement Sp茅cial, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.P.E.S.P.
(Get full report from official database of BE for I.P.E.S.P.)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.P.E.S.P.
Addition kinds of activities for I.P.E.S.P.

824499. Bedrijfs- en secretariële scholen, nec | Business and secretarial schools, nec
07820200. Grasdiensten | Lawn services
20240100. Ijs en ijsmelk | Ice cream and ice milk
26530101. Dozen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Boxes, corrugated: made from purchased materials
39140102. Bestek, zilver | Cutlery, silver
41110302. Luchthavenvervoer, regelmatige route | Airport transportation services, regular route
61590103. Vee lening bedrijven | Livestock loan companies
73891407. Merchandise liquidators | Merchandise liquidators
83610303. Fysiek gehandicapt thuis | Physically handicapped home

Werken bij I.P.E.S.P.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.P.E.S.P.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.P.E.S.P.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.P.E.S.P.. Looking for open vacancies in other companies

 • Dakwerker: platte daken (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een dakwerker, platte daken: - Dakwerken platte daken, epdm - Binnen- en buitenhoeken afwerken - Dakranden afwerken - Bevestigen van verschillende soorten isolatie en dichtingmaterialen

 • Customer service en back office medewerkers NL/FR in Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Exhouse Call&Customer Support BXL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als customer service agent zal je op een project bij één van onze grote klanten aan de slag gaan: een informatielijn voor verkeersboetes. Je zal burgers aan de lijn krijgen die vragen hebben over een verkeersboete, die extra informatie willen, die niet akkoord gaan met hun boete en willen weten wat ze moeten doen... Je geeft hen alle nodige informatie en legt hen de procedures uit. Je staat burgers te woord in het Nederlands en het Frans. Daarnaast bestaat een deel van je takenpakket uit backoffice taken, voornamelijk het ingeven van betwistingen in het systeem.

 • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SECRETARY PLUS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

 • Werkvoorbereider (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gespecialiseerd in de kunstoftechniek, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider - projectengineer.  De Project Engineer - Werkvoorbereider werkt samen in een team, en is verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten van a tot z. De Project Engineer – Werkvoorbereider beheert meerdere projecten tegelijkertijd. De project engineer – werkvoorbereider maakt deel uit van de projectafdeling en rapporteert aan de productiemanager. Taken:  Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

 • Monteur Sanitair & CV (OOSTNIEUWKERKE)

  Regio: OOSTNIEUWKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als sanitair installateur kan je: sanitaire en verwarmingselementen plaatsen de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen defecte onderdelen vervangen of herstellen inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal koper PVC polyethyleen ...) een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming sanitair ?)

 • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Nevele - Landegem (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Training Assistant - ANDERLECHT (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Vaste Job

  Voor onze opdrachtgever in Anderlecht zijn wij op zoek naar een Training Assistant. Je staat in voor de coördinatie van de interne opleidingen en je verzorgt alle nodige communicatie errond. Je neemt de administratieve organisatie van de verschillende opleidingen voor je rekening Je stelt een planning samen en zorgt voor het uitsturen van uitnodigingen Je houdt aan- en afwezigheden bij en geeft ze tijdig door Je beheert alle opleidingsdossiers Je beheert het overzicht van de verschillende mogelijke opleidingen in de database Je houdt de lijst bij van alle werknemers en klanten per opleiding Je zorgt ervoor dat alles aanwezig is en doet eventueel de nodige bestellingen Je ondersteunt alle initiatieven en events rond opleiding en permanente ontwikkeling Samen met je team overleg je welke opleidingsmodules aan bod kunnen komen bij events, beurzen, opendeurdagen,…

 • PRODUCTIEPLANNER BOUWSECTOR (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Vaste Job

  Als PRODUCTIEPLANNER ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PLANNER (m/v).   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 56 50 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

 • Expert uitzendconsulent (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs (Holding)

  Type: Vaste Job

  Een klant belt je op met een nieuwe vacature en hup, daar ga je… Je bevraagt in detail wat en wie de klant zoekt en kan dit om gaan vormen in een mooie vacature. Door je goede contacten met je reeds gescreende kandidaten kan je snel schakelen en de juiste kandidaten contacteren. Niemand in je bestaande kandidatenbestand? Voor jou is dit een extra uitdaging! Via verschillende kanalen ga je de juiste kandidaten sourcen. Je stuurt teasende berichten via LinkedIn, Indeed, Jobat en VDAB waarbij je hoofddoel is om de interesse van de beoogde kandidaat te wekken. Je nodigt de kandidaten uit en door het diepte-interview weet je hun soft en hard skills, ervaring en diploma’s perfect in kaart te brengen. Al deze info weet je dan ook weer efficiënt over te brengen aan je klant. Je volgt nauwgezet iedere stap op die je kandidaat neemt in het sollicitatieproces (ook bij je klant) en ondersteunt waar nodig. Eenmaal je kandidaat aan de slag is, volg je wekelijks op hoe alles loopt, zodat je tijdig kan anticiperen op problemen. Tot slot adviseer je klanten bij hun zoektocht (loononderhandelingen, contractvorm etc.).

 • Schoonmaakmedewerker late ploeg farmaceutische omgeving te Beerse (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: CARE

  Type: Vaste Job

  Voor de cleaningwerkzaamheden bij Janssen Pharmaceutica in Beerse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde cleaningmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van vergaderlokalen en burelen, kleedkamers, sanitair, vloeren, muren, plafonds en de afkuis van meubilair, … in een farmaceutische productieomgeving. Je volgt de geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij (afhankelijk van de taak van veiligheidsschoenen, veiligheidsbril, overall, haarnetje tot volgelaatsmasker,..). Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. Je wordt ingeschakeld in een vaste late ploeg. Je werkt van maandag tot donderdag van 14u tot 22u en op vrijdag van 13u tot 20u30.

 • Bachelor/Master in de podologie (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van I.P.E.S.P. in sociale netwerken
Look for responds of I.P.E.S.P. in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.P.E.S.P.. Laat een reactie achter voor I.P.E.S.P.. I.P.E.S.P. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.P.E.S.P.. Leave a respond for I.P.E.S.P.. I.P.E.S.P. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.P.E.S.P. op de google maps. Adres en contacten I.P.E.S.P.
Location of I.P.E.S.P. on the google maps. Address and contacts of I.P.E.S.P.

Andere gerelateerde bedrijven als come I.P.E.S.P. I.P.E.S.P.: Delattre P | Dog Style | LOWYCK | JEAN MINET | Poste (Caf茅 de la)

Other related companies as I.P.E.S.P.: Delattre P | Dog Style | LOWYCK | JEAN MINET | Poste (Caf茅 de la)

I.P.E.S.P. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I.P.E.S.P., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07234741210. Het bedrijf I.P.E.S.P. bevindt zich op het adres: RUE DU TEMPLE 2; 7011; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 268,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 623,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Enseignement Sp茅cial, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van I.P.E.S.P. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.P.E.S.P. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.P.E.S.P., openstaande posities, locatie van I.P.E.S.P. op de kaart.

I.P.E.S.P. is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is I.P.E.S.P., company assigned to the tax number BE07234741210. The company I.P.E.S.P. is located at the address: RUE DU TEMPLE 2; 7011; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 268,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 623,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Enseignement Sp茅cial, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of I.P.E.S.P. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of I.P.E.S.P. is not available. You also can look at reviews of I.P.E.S.P., open positions, location of I.P.E.S.P. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.P.E.S.P., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.P.E.S.P., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.P.E.S.P., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.P.E.S.P., employees, financial statistics.