ECOLE PRIMAIRE

Contactgegevens ECOLE PRIMAIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE PRIMAIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE PRIMAIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LANNOY 53; 7740; PECQ, België

Telefoon (phone): 69556171 (+32-69556171) 69556171 (+32-69556171)

Fax (fax): +32 (16) 586-15-58 +32 (16) 586-15-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE PRIMAIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE PRIMAIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE PRIMAIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE PRIMAIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE PRIMAIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE PRIMAIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE PRIMAIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE PRIMAIRE
Products information ECOLE PRIMAIRE

BTW identificatienummer (tax): BE06982879638
Ondernemingsnummer: 7017761230
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 373,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Type d'Enseignement: Ecoles Primaires, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE PRIMAIRE
(Get full report from official database of BE for ECOLE PRIMAIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE PRIMAIRE
Addition kinds of activities for ECOLE PRIMAIRE

358503. Verwarmingsapparatuur, compleet | Heating equipment, complete
24260109. Draaien, meubels: hout | Turnings, furniture: wood
50920200. Speelgoed en spelletjes | Toys and games
58120114. Sushi bar | Sushi bar
58120400. Lunchrooms en cafetaria's | Lunchrooms and cafeterias
64110103. Informatiebureaus, verzekeringen | Information bureaus, insurance

Werken bij ECOLE PRIMAIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE PRIMAIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE PRIMAIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE PRIMAIRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C - Bijverdienste (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingen. Zowel enkele dagen per week, als enkele voor- of namiddagen per week zijn een optie. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

 • Technoloog / Verpleegkundige medische beeldvormig (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  vervanging - 100% Als technoloog/verpleegkundige radiologie sta je in voor: - De opvang, assistentie bij installatie en opvolging van de patiënt. - Het uitvoeren van of assisteren bij radiologische onderzoeken. - Het uitvoeren van de daarbij horende specifieke verpleegtechnische handelingen. - Assisteren bij interventionele- en/of invasieve procedures mbv radioscopie, echografie of CT scan. - De psychosociale zorgaspecten van de patiënt tijdens zijn verblijf op de dienst radiologie. - Het toepassen van de hygiëne- en steriliteitsprincipes bij alle, al dan niet patiëntgerichte, handelingen.

 • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

 • VERKOOPSMEDEWERKER (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  zit verkopen in je bloed, ben je klantvriendelijk,  je hebt een eerste werkervairng als verkoopsmedewerker, je kan zelfstandig werken je hebt geen problemen met aanvullen van de winkel,  je ziet het zitten om erin te vliegen ,

 • HUISHOUDHULP regio Gavere - Eke - Semmerzake (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent weekend winkelmedewerker (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een studentdie op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

 • LESGEVER ZWEMMEN (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen op 13 november in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 17:00-19:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Studentenjob bediende planlezen en analyse: 19/11 - 30/11 (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een kantoor vlakbij het station van Leuven zijn we op zoek naar 4 studenten. Takenpakket: Aan de hand van een plattegrond op een tablet onderzoeken hoe de werkplekken binnen de kantoorruimte het best georganiseerd worden. De bedoeling is dat je op de tablet gaat registreren welke bureau's nu onbemand zijn, op welke plekken veel gebeld wordt enz. Je krijgt een duidelijke opleiding van een paar uur (die ook betaald is).

 • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

  Type: Vaste Job

  Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

 • Junior .NET developer (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Net-IT

  Type: Vaste Job

  Je bent op zoek naar een (eerste) professionele uitdaging als .Net Developer. We luisteren naar wat jij wilt maken van je carrière en geven je de kansen en ondersteuning om jezelf volledig te ontplooien. Je komt terecht in een team van enthousiaste personen die zichzelf en elkaar steeds op de hoogte houden van de laatste technologische innovaties.

 • Master Franchise Belux | iBinder (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1632785-inline.html?cid=Partner_VDAB iBinder is een Zweeds concept dat zeer innovatieve software oplossingen ontwikkelt voor de bouwsector, studie- en architecten bureaus, en engineering ondernemingen. De software van iBinder is het best te omschrijven als een digitale versie van een ordner. Het werkt niet alleen hetzelfde waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is, maar het ziet er visueel ook hetzelfde uit. Iedereen beschikt altijd over de juiste informatie. En dankzij een eenvoudige checklist weet u zeker dat alle betrokkenen de informatie ontvangen die ze nodig hebben. Bij alle projecten, ongeacht de grootte en looptijd van het project, kan iBinder gebruikt worden. iBinder maakt het mogelijk dat alle betrokkenen zijn aangesloten op één en dezelfde ‘Binder’ waardoor alle informatie altijd up-to-date is. Hierdoor worden (bouw)projecten efficiënter, en wordt er heelwat tijd en geld bespaard.  Het concept bestaat sinds 2005 en werkt sinds 2010 met Master Franchisees in Denemarken en Noorwegen. De focus voor verdere internationale uitbreiding ligt de komende jaren op Belux, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, en Finland. Op basis van een door iBinder uitgevoerd marktonderzoek blijkt dat er in deze landen meer dan gemiddelde kansen liggen voor een duurzame business ontwikkeling. iBinder heeft reeds meer dan 200.000 actieve gebruikers in Zweden, Denemarken, Noorwegen, en Nederland. De Master Franchise stuurt een netwerk aan van eigen account managers én franchisees die instaan voor de verkoop van iBinder in hun regio. Actieve ondersteuning van iBinder: Ontwikkeling, onderhoud en beveiliging van het systeem Uitgebreide trainingen voor de Master Franchise en het personeel Gedetailleerde handboeken voor het business plan en de operationele zaken van de Master Franchise Ontwikkelen en beschikbaar stellen van marketing richtlijnen Ontwikkeling en onderhoud van de website en grafische aspecten van het concept Monitoring en ondersteuning van de Master Franchise Verschaffen van KPI’s rapportering en business informatie ten behoeve van een beter resultaat Kwaliteitsbewaking van het concept ten behoeve van de Master Franchise De Master Franchise hoeft zich niet bezig te houden met alle technische aspecten van de franchise

Zoek naar antwoorden van ECOLE PRIMAIRE in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE PRIMAIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE PRIMAIRE. Laat een reactie achter voor ECOLE PRIMAIRE. ECOLE PRIMAIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE PRIMAIRE. Leave a respond for ECOLE PRIMAIRE. ECOLE PRIMAIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE PRIMAIRE op de google maps. Adres en contacten ECOLE PRIMAIRE
Location of ECOLE PRIMAIRE on the google maps. Address and contacts of ECOLE PRIMAIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE PRIMAIRE ECOLE PRIMAIRE: COIFFURE CREA-TIF | MOMMERENCY GEBROEDERS | AERTS VERZEKERINGEN | ULRICH MERTENS | Kinnen L

Other related companies as ECOLE PRIMAIRE: COIFFURE CREA-TIF | MOMMERENCY GEBROEDERS | AERTS VERZEKERINGEN | ULRICH MERTENS | Kinnen L

ECOLE PRIMAIRE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE PRIMAIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06982879638. Het bedrijf ECOLE PRIMAIRE bevindt zich op het adres: RUE DE LANNOY 53; 7740; PECQ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 373,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Ecoles Primaires, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van ECOLE PRIMAIRE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE PRIMAIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE PRIMAIRE, openstaande posities, locatie van ECOLE PRIMAIRE op de kaart.

ECOLE PRIMAIRE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE PRIMAIRE, company assigned to the tax number BE06982879638. The company ECOLE PRIMAIRE is located at the address: RUE DE LANNOY 53; 7740; PECQ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 373,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Ecoles Primaires, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of ECOLE PRIMAIRE is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE PRIMAIRE is not available. You also can look at reviews of ECOLE PRIMAIRE, open positions, location of ECOLE PRIMAIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE PRIMAIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE PRIMAIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE PRIMAIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE PRIMAIRE, employees, financial statistics.