E.P.S.E.S.C.F.

Contactgegevens E.P.S.E.S.C.F.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.P.S.E.S.C.F.: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.P.S.E.S.C.F.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE FEXHE 76; 4041; HERSTAL, België

Telefoon (phone): 42785690 (+32-42785690) 42785690 (+32-42785690)

Fax (fax): +32 (65) 479-22-15 +32 (65) 479-22-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.P.S.E.S.C.F.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.P.S.E.S.C.F."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.P.S.E.S.C.F."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.P.S.E.S.C.F., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.P.S.E.S.C.F.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.P.S.E.S.C.F., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.P.S.E.S.C.F.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.P.S.E.S.C.F.
Products information E.P.S.E.S.C.F.

BTW identificatienummer (tax): BE06590942382
Ondernemingsnummer: 4486785888
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 700,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Type d'Enseignement: Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.P.S.E.S.C.F.
(Get full report from official database of BE for E.P.S.E.S.C.F.)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.P.S.E.S.C.F.
Addition kinds of activities for E.P.S.E.S.C.F.

7311. Adverterende agentschappen | Advertising agencies
228202. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, draaien, kronkelen, enz. | Manmade and synthetic fiber yarns, twisting, winding, etc.
511199. Papier voor het afdrukken en schrijven, anders | Printing and writing paper, nec
24999913. Scoops, hout | Scoops, wood
25140600. Metaal gazon en tuinmeubilair | Metal lawn and garden furniture
55510203. Kayaks | Kayaks
73590103. Wasserette leasing | Laundry equipment leasing
80939903. Rehabilitatiecentrum, poliklinische behandeling | Rehabilitation center, outpatient treatment

Werken bij E.P.S.E.S.C.F.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.P.S.E.S.C.F.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.P.S.E.S.C.F.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.P.S.E.S.C.F.. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende in de Boekhouding - Humbeek (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Boekhouding (m/v) voor een bedrijf gespecialiseerd in gaming computers. Het bedrijf is gevestigd in Humbeek. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Administratief Bediende Boekhouding zijn: Je controleert en verwerkt betalingen; Je volgt facturen van handelsgoederen op; Je vervult diverse administratieve taken zoals voorbereiding van de boekhouding, BTW-aangiftes enz.; Je beheert de agenda met betrekking tot sollicitaties, leveranciers en personeel; Je verzorgt de administratieve opvolging van het personeel. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Kwaliteitscontroleur (m/v, 3-ploegen, regio Temse) (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf dat siliconen kokers produceert zijn wij geregeld op zoek naar kwaliteitscontroleurs. Je werkt wekelijk in een variërend uurrooster (vroege, late, nacht). Dit volgt elkaar niet altijd op dezelfde manier op, dit kan bijvoorbeeld ook een aantal weken vroege ploeg zijn. Wekelijks ontvang je de planning. Wij bieden: een mooie verloning een job in een gevarieerd uurrooster waarbij je op wekelijkse basis ingepland wordt

 • KASSAMEDEWERKER ZEEBRUGGE - GEEN ZONDAGSWERK (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toffe supermarkt in regio Zeebrugge, zoeken wij een vrolijke kassasmedewerker. Takenpakket - Je zorgt voor een vriendelijk onthaal van onze klanten. - Je staat in voor het beheer van de kassa.

 • Plaatslager (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je maakt deel uit van ons carrosserie-team. Je voert herstellingen professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit volgens je bekwaamheden

 • Medewerker betoncentrale (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - De dagelijkse reiniging van de mixerinstallatie is van primordiaal belang voor de werking van de installatie. De goede uitvoering ervan neem je ter harte en is een belangrijk deel van jouw takenpakket - Je draagt bijzondere aandacht voor het onderhoud en de bediening van de mixerinstallatie, de toevoerbanden en de kabels - Je levert assistentie bij het onderhoud van de betoncentrale - Je wisselt deze werkzaamheden af met montagewerkzaamheden in de fabriek - ...

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Willebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudenten zorg of verpleging voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: WZC Hardoy

  Type: Studentenjob

  Voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie is Orpea op zoek naar jobstudenten om het zorgteam van het residentie versterken in zijn dagelijkse taken.

 • INDUSTRIAL ELECTRICIAN (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Actemium

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een technisch uitdagende en variërende job in een industriële omgeving? Je bent veiligheidsbewust en een échte teamplayer? Dan is deze job iets voor jou! Met veiligheid als prioriteit, zorg jij als Industrial Electrician bij onze klanten voor de installatie, het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties met oog voor kwaliteit.  Functiebeschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, herstellen en in werking stellen van elektrische installaties. Je monteert de nodige kabelbanen, conduct en ondersteuningen. Je trekt kabels van verschillende secties. Je sluit verschillende types van kabels aan. Je installeert en sluit de elektriciteitskasten en verdeeldozen aan. Je voert de nodige testen op elektrische kringen uit. Je rapporteertaan de voorman. Je profiel: Je bent in het bezit van een A2 of A3 Elektriciteit. Ervaring in de industrie is een pluspunt, maar geen vereiste! Je heeft een zeer goede kennis Nederlands. Je bent in het bezit van een VCA-attest en eigen vervoer. Je bent veiligheidsbewust en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gemotiveerd en flexibel. Wat bieden wij? Bij Actemium - merk van VINCI Energies - aan de slag gaan, dat betekent kiezen voor een innovatieve omgeving, met gepassioneerde collega’s. We geven je zowel de omkadering (training en coaching) als de opportuniteiten nodig om je loopbaan een échte impuls te geven. Je komt terecht in een bedrijf waar veiligheid en collegialiteit voorop staan, en waar tegelijk ruimte wordt gegeven om je eigen ding te doen. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien. Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur, met een compleet en competitief verloningspakket en een interessanteverlofregeling. We organiseren ook tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten. We werven aan op basis van competenties ongeacht geslacht, leeftijd, origine of fysieke beperking. Interesse? Solliciteer online of stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected] Neem gerust ook een kijkje op onze website www.vinci-energies.be  of op onze Facebook pagina, en ervaar 'the VINCI Energies way of life’!

 • Lasser-samensteller (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: INBOCO

  Type: Vaste Job

  Het jong dynamisch bedrijf Inboco te Bocholt is op zoek naar een lasser/samensteller. Op het vlak van staalconstructies heeft Inboco al diverse referenties in de meest verschillende takken van de industrie. Onze diensten variëren van las- en samenstellingwerken tot volledige projecten die we zelf ook helemaal kunnen ontwikkelen en uitvoeren. We zorgen voor de industriële staalconstructies van magazijnen, werkplaatsen, kantoren, tussenvloeren, dakconstructies, luifels, stellingen enzovoort. Takenpakket: • Je staat in voor het lassen van verschillende soorten staalconstructies • Materiaal controleren en lasparameters regelen • Conformiteit van het laswerk controleren • Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen • Fouten evalueren & corrigeren indien nodig

 • Business Development Manager interim en werving & selectie – nieuw kantoor Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: WaW

  Type: Vaste Job

  Als Business Development Manager ontwikkel je je business in uitzendarbeid, werving en selectie  en projectsourcing. Je benadert bedrijven in je regio en je bouwt een stevig klantenbestand op. Je gaat ook op zoek naar nieuwe collega’s om als een enthousiast topteam elke dag te gaan voor de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf.    1. Commerciële professional • Je kent de lokale bedrijvenmarkt door en door en bent voortdurend op zoek naar nieuwe leads. Hoe je leads omzet in nieuwe klanten, daar heb je alle vrijheid in. • Je bent een doorzetter en houdt vol tot je de opdracht krijgt toevertrouwd. • Je luistert naar je klanten en begrijpt snel waar hun uitdagingen liggen. • Je stelt de oplossing voor die het best past: interim, werving en selectie of projectsourcing. Op die manier ontwikkel je de business voor WaW. • Je zoekt de perfecte kandidaten en overtuigt jouw klanten van je selectie. Daar haal je een grote voldoening uit.   2. Talentmatcher • Je hebt een neus voor talent en weet hoe en waar je het vindt. • Je interviewt en selecteert de juiste kandidaten. • Daarna stel je ze voor aan je klant. Je geniet als je een match realiseert. • Je onderhoudt de relatie met jouw kandidaten voor, tijdens en na hun opdracht.   3. Georganiseerde planner • Je beheert je kandidaten- en bedrijvendossiers. • Je weet je prioriteiten te stellen om efficiënt je doelen te bereiken. • Een collega neemt het opmaken van een arbeidsovereenkomst en de administratieve opvolging van je over.  

 • Kelner flexi , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

  Type: Flexijob

  opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

 • keukenmedewerker (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

  Type: Flexijob

  Je helpt mee in de keuken met de chef, je doet vooral voorbereidend werk

Zoek naar antwoorden van E.P.S.E.S.C.F. in sociale netwerken
Look for responds of E.P.S.E.S.C.F. in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.P.S.E.S.C.F.. Laat een reactie achter voor E.P.S.E.S.C.F.. E.P.S.E.S.C.F. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.P.S.E.S.C.F.. Leave a respond for E.P.S.E.S.C.F.. E.P.S.E.S.C.F. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.P.S.E.S.C.F. op de google maps. Adres en contacten E.P.S.E.S.C.F.
Location of E.P.S.E.S.C.F. on the google maps. Address and contacts of E.P.S.E.S.C.F.

Andere gerelateerde bedrijven als come E.P.S.E.S.C.F. E.P.S.E.S.C.F.: Van Sande Sus | Stubumat | R.A.M.C. MARCHOIS | RODERO | 't Vervolg

Other related companies as E.P.S.E.S.C.F.: Van Sande Sus | Stubumat | R.A.M.C. MARCHOIS | RODERO | 't Vervolg

E.P.S.E.S.C.F. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E.P.S.E.S.C.F., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06590942382. Het bedrijf E.P.S.E.S.C.F. bevindt zich op het adres: RUE DE FEXHE 76; 4041; HERSTAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 700,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van E.P.S.E.S.C.F. is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.P.S.E.S.C.F. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.P.S.E.S.C.F., openstaande posities, locatie van E.P.S.E.S.C.F. op de kaart.

E.P.S.E.S.C.F. is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is E.P.S.E.S.C.F., company assigned to the tax number BE06590942382. The company E.P.S.E.S.C.F. is located at the address: RUE DE FEXHE 76; 4041; HERSTAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 700,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of E.P.S.E.S.C.F. is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of E.P.S.E.S.C.F. is not available. You also can look at reviews of E.P.S.E.S.C.F., open positions, location of E.P.S.E.S.C.F. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.P.S.E.S.C.F., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.P.S.E.S.C.F., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.P.S.E.S.C.F., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.P.S.E.S.C.F., employees, financial statistics.