BUBAO TEN DRIES

Contactgegevens BUBAO TEN DRIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUBAO TEN DRIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUBAO TEN DRIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POELDENDRIES 32; 9850; NEVELE, België

Telefoon (phone): 93716066 (+32-93716066) 93716066 (+32-93716066)

Fax (fax): +32 (82) 822-88-51 +32 (82) 822-88-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUBAO TEN DRIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUBAO TEN DRIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUBAO TEN DRIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUBAO TEN DRIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUBAO TEN DRIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUBAO TEN DRIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUBAO TEN DRIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUBAO TEN DRIES
Products information BUBAO TEN DRIES

BTW identificatienummer (tax): BE01093933105
Ondernemingsnummer: 3210723876
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 681,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Type d'Enseignement: Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUBAO TEN DRIES
(Get full report from official database of BE for BUBAO TEN DRIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUBAO TEN DRIES
Addition kinds of activities for BUBAO TEN DRIES

237101. Bontjassen en andere bontkleding | Fur coats and other fur apparel
823101. Gespecialiseerde bibliotheken | Specialized libraries
36710100. Kathodestraalbuizen, inclusief herbouwd | Cathode ray tubes, including rebuilt
39310107. Frames, piano terug | Frames, piano back
50740304. Loodgieters- en verwarmingsventielen | Plumbing and heating valves
51499907. Belegde broodjes | Sandwiches
57190200. Verlichting, lampen en accessoires | Lighting, lamps, and accessories
80920000. Nierdialyse centra | Kidney dialysis centers

Werken bij BUBAO TEN DRIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUBAO TEN DRIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUBAO TEN DRIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUBAO TEN DRIES. Looking for open vacancies in other companies

 • Schoonmaker (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een schoonmaker voor 19u/week. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je maakt de winkelruimte schoon je helpt bij het opmeten van de temperaturen van de koelruimtes je put de opgmeten temperaturen in op de computer

 • Inpakker m/v (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ADECCO RONSE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil jij werken in als inpakker (m/v) in 2 ploegen te Ronse? Bel ons dan snel. Onze klant zoekt 3 inpakkers om te werken in 2 ploegen Je verpakt goederen volgens voorschriften in dozen en maakt alles klaar voor verzending.

 • KOELTECHNIEKER Regio Zeebrugge M/V (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren koeltechnieker. Als lid van een team koeltechniekers sta je naast storingsinterventies in voor zowel mechanisch als elektrisch onderhoud van industriële koelinstallaties. Je neemt actief deel aan, en neemt ook zelf initiatief voor, renovatie en verbeteringsprojecten. Hoewel jouw functie principieel wordt uitgeoefend in dagdienst ben je toch bereid, na een inwerkperiode, tot shiftwerk en weekendpermanentie met beurtrol om technische bijstand te verlenen.

 • Ploegchef vaste nacht (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken iemand die openstaan voor een intense opleiding intern tot hij of zij het volledige proces en machinepark kent om daarna: als een coach en organisator de productie te kunnen begeleiden. operatoren kunnen opvolgen en ondersteunen nieuwe operatoren goed begeleiden en door middel van voorstellen bepaalde pannes te helpen oplossen. de taal van het management kan spreken en de taal van de werkvloer begrjipt. Doelstellingen van het management kunnen vertalen naar de werkvloer. duidelijke opdrachten kunnen geven en deze ook opvolgen/controleren.

 • Productiestudenten gezocht regio Oostakker (van ma tem vrij) (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: AGO Jobs &HR

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gelegen te Oostakker zijn wij op zoek naar ervaren productiemedewerk(st)ers om te werken tijdens het academiejaar op een vaste dag of meerdere vaste dagen. Taken: productiewerk (bv: alles uitpakken en weer herinpakken,...)

 • Student zaterdagwerk (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in Zulte zoeken wij een gemotiveerde student! Je zal instaan voor de bediening van de klanten, proper houden van het atelier achteraan en van de bakkerij. Je werkt telkens op zaterdag van 6u tot 12u OF van 13u tot 17u.

 • Dossierbeheerder / ervaring / A-Z / SR / topkantoor / Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Deze kwalitatieve groep beschikt over meerdere kantoren gevestigd in de verschillende provincies in België. Ze zijn steeds op zoek naar verborgen talent, maar momenteel hebben ze vooral nood aan een ervaren dossierbeheerder. Wil jij deel uitmaken van een groter geheel dat verschillende deuren voor jou kan openen? Bekijk de beschrijving hieronder en stuur zo snel mogelijk je cv op! Dossierbeheerder / Accountant - Wat? Je werkt dossiers volledig af van A-Z (zowel op boekhoudkundig als fiscaal vlak): voorbereiding, afsluiting en bespreking met klanten. In helder taalgebruik ga je de huidige situatie aan hen toelichten, maar ook uitleggen hoe die geoptimaliseerd kan worden. Je onderhoudt de bestaande contacten met klanten, gaat ze proactief opvolgen en gaat er nieuwe ontwikkelen. Klantenrelaties beheren is dus ook een belangrijke taak in je functie. Daarnaast heb je er geen problemen mee om je minder ervaren collega's bij te staan in al hun vragen en er eventueel op termijn zelfs de leiding over te nemen. Je kan zo doorgroeien naar een functie die ook meer teamleader gericht is.

 • Bereider van vegan-producten (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IOOP

  Type: Vaste Job

  IOOP is een kleine onderneming, gespecialiseerd in de ambachtelijke bereiding van biologische Seitan (MAYA) en Tofu (SEVEN ARROWS) en een gamma aan afgeleide producten. We zijn er fier op dat een groeiend aantal mensen, die macrobiotisch of vegetarisch/veganistisch willen leven, onze producten verkiezen om op een smakelijke en evenwichtige manier te voorzien in hun eiwitbehoefte. Daarom is het belangrijk dat onze producten 2 maal per week vers worden uitgeleverd naar onze klanten. Vind meer info op onze website! http://www.maya-seitan.be We willen graag een nieuwe collega opnemen in ons team. Takenpakket: bereiden van seitan ,tofu en tempeh bereiden van afgeleide producten frituren opruimen en poetsen volgens de normen binnen de voedingssector portioneren en verpakken van de producten ...

 • ALLROUND DRAAIERS/FREEZERS/LASSERS - MOOIE VERLONING 7226175 / 6 C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Vaste Job

  Voor een metaalbedrijf gelegen in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar een ALLROUND METAALARBEIDER Je zal worden ingezet voor : Uitvoeren van laswerken op onderdelen in de werkplaatsen of ter plaatse. Oplassen van onderdelen en nabewerken (draaien en/of frezen), oplassen van slijtonderdelen. - assen - kleppen - schroeven - slijtonderdelen van scheppers en grijpers - onderdelen van brekers Demontage en montage van de onderdelen Dit kan zijn in het atelier maar ook op sites in de buurt voor bepaalde projecten

 • Assistent - Storemanager Noord-Limburg (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: LIDL

  Type: Vaste Job

  Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

 • Freelance projectverpleegkundige kritieke diensten (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende ziekenhuizen op kritieke diensten. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren. Vraag je je af hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem zeker contact op met ons op het nummer 09/241.58.73

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van BUBAO TEN DRIES in sociale netwerken
Look for responds of BUBAO TEN DRIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUBAO TEN DRIES. Laat een reactie achter voor BUBAO TEN DRIES. BUBAO TEN DRIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUBAO TEN DRIES. Leave a respond for BUBAO TEN DRIES. BUBAO TEN DRIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUBAO TEN DRIES op de google maps. Adres en contacten BUBAO TEN DRIES
Location of BUBAO TEN DRIES on the google maps. Address and contacts of BUBAO TEN DRIES

Andere gerelateerde bedrijven als come BUBAO TEN DRIES BUBAO TEN DRIES: HUIS WARLOP | VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. | MENERGA NV | TEKNO-LAM NV | E. DEMOULIN

Other related companies as BUBAO TEN DRIES: HUIS WARLOP | VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. | MENERGA NV | TEKNO-LAM NV | E. DEMOULIN

BUBAO TEN DRIES is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUBAO TEN DRIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01093933105. Het bedrijf BUBAO TEN DRIES bevindt zich op het adres: POELDENDRIES 32; 9850; NEVELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 681,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van BUBAO TEN DRIES is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUBAO TEN DRIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUBAO TEN DRIES, openstaande posities, locatie van BUBAO TEN DRIES op de kaart.

BUBAO TEN DRIES is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUBAO TEN DRIES, company assigned to the tax number BE01093933105. The company BUBAO TEN DRIES is located at the address: POELDENDRIES 32; 9850; NEVELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 681,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of BUBAO TEN DRIES is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BUBAO TEN DRIES is not available. You also can look at reviews of BUBAO TEN DRIES, open positions, location of BUBAO TEN DRIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUBAO TEN DRIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUBAO TEN DRIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUBAO TEN DRIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUBAO TEN DRIES, employees, financial statistics.