BUBAO ST.ELISABETHL

Contactgegevens BUBAO ST.ELISABETHL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUBAO ST.ELISABETHL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUBAO ST.ELISABETHL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-ELISABETHLAAN 20; 3990; PEER, België

Telefoon (phone): 11633122 (+32-11633122) 11633122 (+32-11633122)

Fax (fax): +32 (81) 640-78-86 +32 (81) 640-78-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUBAO ST.ELISABETHL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUBAO ST.ELISABETHL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUBAO ST.ELISABETHL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUBAO ST.ELISABETHL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUBAO ST.ELISABETHL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUBAO ST.ELISABETHL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUBAO ST.ELISABETHL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUBAO ST.ELISABETHL
Products information BUBAO ST.ELISABETHL

BTW identificatienummer (tax): BE06271240234
Ondernemingsnummer: 7915618896
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 291,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Enseignement Sp茅cial, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUBAO ST.ELISABETHL
(Get full report from official database of BE for BUBAO ST.ELISABETHL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUBAO ST.ELISABETHL
Addition kinds of activities for BUBAO ST.ELISABETHL

021200. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
351901. Diesel-, semi-diesel- of duelbrandstofmotoren, inclusief marine | Diesel, semi-diesel, or duel-fuel engines, including marine
356502. Verpakkings- en verpakkingsmachines | Packing and wrapping machinery
26210608. Schrijfpapier | Writing paper
28440201. Tandreinigers | Denture cleaners
35460201. Kettingzagen, draagbaar | Chain saws, portable
36210204. Exciter assemblies (motor of generator onderdelen) | Exciter assemblies (motor or generator parts)
51129900. Kantoorbenodigdheden, kantoorbenodigdheden, nec | Stationery and office supplies, nec
79991515. Zoologische tuin, commercieel | Zoological garden, commercial
80110511. Verloskundige | Obstetrician

Werken bij BUBAO ST.ELISABETHL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUBAO ST.ELISABETHL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUBAO ST.ELISABETHL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUBAO ST.ELISABETHL. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige psychiatrie regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bij dit project ga je aan de slag in een psychiatrisch ziekenhuis. Gezien de zeer uiteenlopende pathologieën, is het ziekenhuis verdeeld onder verschillende afdelingen. Elke dienst wordt geleid door een afdelingsspychiater en een afdelingscoördinator. Op grotere diensten zijn er ook adjunct-coördinatoren die de coördinator bijstaan. Patiënten staan er niet (meer) alleen voor. Ze zijn omringd door deskundige en gespecialiseerde hulpverleners. Met het leidmotief “patiëntenzorg: gedeelde zorg”, wenst het centrum ook het belang van een goede samenwerking met de omgeving van de patiënt, met verwijzers en met andere hulpverleners te onderstrepen. Door kwaliteitsvolle begeleiding en behandeling aan te bieden kunnen de medewerkers – samen met de patiënt – erin slagen om het leven wat meer perspectief te geven, in eerste instantie voor de patiënt zelf, maar ook voor zijn of haar omgeving.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Moorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSEL)

  Regio: MOORSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel.

 • Flexi-job verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

  Regio: BAARLE-HERTOG

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij op zoek naar een medewerker/ster verkoop via flexi-job. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

 • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties - Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

 • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Kessel-Lo (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: WIT-GELE KRUIS

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Kessel-Lo, Lubbeek & Holsbeek

 • Jobstudent Schoonmaak (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een schoonmaakbedrijf regio Oostende zoeken we jobstudenten voor de Paasvakantie. Je helpt mee met de vaste werknemers in de schoonmaak, dit in openbare delen van gebouwen en burelen.

 • Planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Talentus Roeselare

  Type: Vaste Job

  Als Planner van de verpakkingsafdeling ben je verantwoordelijk om het digitale planningssysteem operationeel te laten lopen en verder te optimaliseren.  Dit zijn jouw taken:  Dagelijks en wekelijks analyseer je de voorraadbehoeften Wekelijks stel je de planning op voor de verschillende verpakkingslijnen. Doorheen de week volg je dit dagelijks op en stuur je bij waar nodig Nauwe en efficiëntie communicatie met medewerkers van Supply Chain afdeling en teamverantwoordelijken productie Op basis van je inzichten in het logistieke proces, stockbeheer, forecasts en verkoopcijfers stel je een lange termijn planning op Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, dé Europese marktleider binnen de voedingsector, zijn wij op zoek naar een ervaren planner voor de verpakkingsafdeling. Momenteel is onze klant bezig met de introductie van een nieuw ERP-systeeem met als doelstelling binnen de verpakkingsafdeling de overstap te maken naar een compleet digitaal planningssysteem.

 • Projectleider | afd schrijnwerkerij | klasse 8 | Waregem (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor: - Werkvoorbereiding en planning Na een inloopperiode ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding en planning van de schrijnwerkerij. Na een grondige analyse van het dossier werk je de technische tekeningen uit en stelt je de productieplanning op. - Werven opvolgen Jij fungeert als spilfiguur tussen de productie en de werf. Je plant de levering in en volgt de installatie nauwgezet op. - Budgetbeheer en raportering Je volgt het budget nauwgezet op en bent verantwoordelijk voor de rapportering in verband met de nacalculatie. - Aansturen team Je staat in voor de technische, administrative en financiële opvolging van jouw afdeling. Hierbij stuur je het team aan. - Kwaliteit en veiligheid Je bewaakt de kwaliteit en werkt actief mee aan een veilige werkomgeving.

 • Seksuoloog (M/V) (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: M&B SOLUTIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk Mercuria in Hemiksem is opzoek naar een seksuoloog om de praktijk te versterken vanaf januari 2019. Agenda zelf te bepalen, flexibel huursysteem.

 • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

 • FREELANCE INTERIM HR MANAGER (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing en HR Interim Management oplossingen. Functie of opdracht • Vanuit jouw opgebouwde HR-ervaring vul je, op basis van je zelfstandig statuut, tijdelijke opdrachten in bij onze klanten. • Geen 2 opdrachten zijn dezelfde: de duurtijd kan variëren van 2 maanden tot 2 jaar, zowel voltijds als deeltijds zijn mogelijk, omstandigheden verschillen erg (vervanging, crisis-management, opvangen van piekmomenten, enz..), opdrachten situeren zich in de meest uiteenlopende sectoren en organisaties. • Inhoudelijk kunnen opdrachten een HR-generalistisch karakter hebben of zich situeren binnen één specifiek HR-subdomein (talent attraction, comp & ben, payroll, training & development, etc..).

Zoek naar antwoorden van BUBAO ST.ELISABETHL in sociale netwerken
Look for responds of BUBAO ST.ELISABETHL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUBAO ST.ELISABETHL. Laat een reactie achter voor BUBAO ST.ELISABETHL. BUBAO ST.ELISABETHL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUBAO ST.ELISABETHL. Leave a respond for BUBAO ST.ELISABETHL. BUBAO ST.ELISABETHL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUBAO ST.ELISABETHL op de google maps. Adres en contacten BUBAO ST.ELISABETHL
Location of BUBAO ST.ELISABETHL on the google maps. Address and contacts of BUBAO ST.ELISABETHL

Andere gerelateerde bedrijven als come BUBAO ST.ELISABETHL BUBAO ST.ELISABETHL: BAKKERIJ GEVAERT & CO | INTERPARKING DISTRICT BRUGGE | Stevens C | V.S.L. | IT OMNI NV

Other related companies as BUBAO ST.ELISABETHL: BAKKERIJ GEVAERT & CO | INTERPARKING DISTRICT BRUGGE | Stevens C | V.S.L. | IT OMNI NV

BUBAO ST.ELISABETHL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUBAO ST.ELISABETHL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06271240234. Het bedrijf BUBAO ST.ELISABETHL bevindt zich op het adres: SINT-ELISABETHLAAN 20; 3990; PEER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 291,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Enseignement Sp茅cial, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van BUBAO ST.ELISABETHL is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUBAO ST.ELISABETHL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUBAO ST.ELISABETHL, openstaande posities, locatie van BUBAO ST.ELISABETHL op de kaart.

BUBAO ST.ELISABETHL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUBAO ST.ELISABETHL, company assigned to the tax number BE06271240234. The company BUBAO ST.ELISABETHL is located at the address: SINT-ELISABETHLAAN 20; 3990; PEER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 291,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Enseignement Sp茅cial, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of BUBAO ST.ELISABETHL is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BUBAO ST.ELISABETHL is not available. You also can look at reviews of BUBAO ST.ELISABETHL, open positions, location of BUBAO ST.ELISABETHL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUBAO ST.ELISABETHL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUBAO ST.ELISABETHL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUBAO ST.ELISABETHL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUBAO ST.ELISABETHL, employees, financial statistics.