VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE

Contactgegevens VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAMORINIERESTRAAT 150; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32812535 32812535

Fax (fax): +32 (82) 197-46-65 +32 (82) 197-46-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE
Products information VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE

BTW identificatienummer (tax): BE06815887451
Ondernemingsnummer: 5901550292
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 721,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE
(Get full report from official database of BE for VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE
Addition kinds of activities for VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE

20510200. Taarten, taarten en gebakjes | Cakes, pies, and pastries
22950200. Kunststofcoating of stoffen | Plastic coated yarns or fabrics
35549908. Schuurpapier productie machines | Sandpaper manufacturing machines
36410000. Elektrische lampen | Electric lamps
39520107. Mengsels, goud of brons: kunstenaars ' | Mixtures, gold or bronze: artists'
55719906. motorfietsen | Motorcycles
73730402. Computer-assisted engineering (CAE) systemservice | Computer-aided engineering (cae) systems service

Werken bij VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende boekhouding Brucargo (6 maand) (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: WaW

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je krijgt onder meer volgende taken: - Boeking van banken - Afronding van het kasstroomoverzicht - Beheer kleine contanten en kleine kassa - Aankoopfacturen (kosten van verkopen) scannen en boeken - Boeking van andere inkoopfacturen - Voorbereiding betalingen (incl. Urgenties) - Boeken van verkoopfacturen - Follow-up van eventuele herinneringsleveranciers - Voorbereiding incasso / debiteurenbeheer - Voorbereiding boeking van de kosten - Voorbereidingsrapporten zoals: o Inventory o Vaste activa - Voorbereiding BTW-aangifte - Voorbereiding salarisadministratie - Voorbereiding afsluiting van de maand -…

 • Kwalitief marktonderzoeker (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als kwalitatief onderzoeker kom je terecht in een zeer tof team. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je verdiept jezelf in het hoe en het waarom van consumentengedrag, zowel online als offline Je verkrijgt inzicht in de attitudes, motieven en argumenten van consumenten die bepalend zijn voor hun gedrag Je bent verantwoordelijk voor het beheer en uitvoeren van de verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject zoals o.a. het opstellen en uitwerken van gespreksgidsen, het uitvoeren en opvolgen van veldwerk (interviews, groepsgesprekken, communities, chatsessies, …), de analyse en rapportering van de resultaten. Hierbij maak je gebruik van bekende tools, maar ook nieuwe methoden (bv. community panels, social listening, mobile apps, Google Glass en inspirerende workshops) Je neemt de verantwoordelijkheid op voor het beheer en de uitvoering van verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject Je vat elk nieuw project enthousiast aan en je denkt creatief mee over de verschillende aspecten van het onderzoek

 • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als logistiek medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole op de werkvloer. Je zal afgewerkte producten controleren en narekenen. Dit zal je doen aan de hand van een scanner en een controle in SAP. Je zal hierdoor zorgen dat enkel correct verwerkte producten kunnen verzonden worden naar de klanten. Je zal je bevindingen rapporteren naar de MUV controller en dit ook verwerken in SAP. Ben je nauwkeurig, pc vaardig en administratief sterk? Dan kan jij onze nieuwe collega worden in het logistiek team! Solliciteer snel via onderstaande weg.

 • Flex chauffeur C/CE (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur? Ben je op (rust)pensioen, ben je zelfstandige in bijberoep of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste? Wij hebben opdrachten in gans Limburg bij verschillende soorten (transport) bedrijven voor chauffeurs C en CE. Zoek je iets vast voor één of meerdere dagen per week of wil je op meerdere plaatsen ingezet worden voor af en toe eens een opdracht? Bij ons is alles mogelijk.

 • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

 • Poetshulp Oud-Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Productiemedewerker volcontinu TOPVERDIENSTE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

 • ELEKTRICIEN (m/v) - 100 % - vast (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het (preventief) onderhoud en herstel van elektrische installaties (huishoudtoestellen, wasserij- en grootkeukenapparatuur, bekabeling, schakelborden, ...) Je werkt samen met de medewerkers van de technische dienst

 • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SECRETARY PLUS

  Type: Vaste Job

  Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

 • Werfleider (PEPINGEN)

  Regio: PEPINGEN

  Bedrijf: AG-PROJECTS

  Type: Vaste Job

  Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de ruwbouw van gebouwen tot en met de aanleg van parkings. De projectleider zorgt voor de coördinatie van de verschillende partijen (bouwheer, onderaannemers, eigen arbeiders). Je staat in voor de controle en kwaliteit conform plannen en lastenboek. Je houdt toezicht op het uitvoeren van het werk. Je bent verantwoordelijk voor het rendement en het te gebruiken materieel. Als projectleider sta je in voor de veiligheid op de werf. Je hebt de operationele leiding van de werf en het personeel. Je voert controle uit op de planning en personeel. Je bent verantwoordelijk voor de controle van de werfveiligheid

 • Customer Service / Commercieel Meertalig Medewerker (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ANACONDA

  Type: Vaste Job

  Anaconda, Selection & Direct Search, zoekt een customer service / commercieel bediende binnendienst Onze opdrachtgever is een dochter van een internationale groep en een sterke KMO gespecialiseerd in elektrische en elektronische aansluittechnieken voor industriële toepassingen. Na een grondige opleiding word je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de toegewezen klantenportefeuille zoals het uitwerken van offertes, begeleiden van het orderproces, onderhouden van proactieve klantencontacten, bewaken van voorraden en levertermijnen, afhandelen van klachten... In deze functie ben je de interne aanspreekpartner van onze klanten en werk je nauw samen met de verschillende account managers.

 • Vertegenwoordigers Energiemarkt B2B , B2C (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Directe verkoop

Zoek naar antwoorden van VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE in sociale netwerken
Look for responds of VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE. Laat een reactie achter voor VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE. VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE. Leave a respond for VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE. VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE op de google maps. Adres en contacten VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE
Location of VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE on the google maps. Address and contacts of VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE

Andere gerelateerde bedrijven als come VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE: Lubri-Asept S.A. | ERIC VAN UYTVEN | VANDERWAEREN P | FA. OFFLINE | pixelmachine

Other related companies as VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE: Lubri-Asept S.A. | ERIC VAN UYTVEN | VANDERWAEREN P | FA. OFFLINE | pixelmachine

VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06815887451. Het bedrijf VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE bevindt zich op het adres: LAMORINIERESTRAAT 150; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 721,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE, openstaande posities, locatie van VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE op de kaart.

VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE, company assigned to the tax number BE06815887451. The company VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE is located at the address: LAMORINIERESTRAAT 150; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 721,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE is not available. You also can look at reviews of VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE, open positions, location of VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VRIJE ISRAEL.SCHOOL YAVNE, employees, financial statistics.