ST.LUTGARDISINST.

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ST.LUTGARDISINST.
Private companiesWater Transportation • ST.LUTGARDISINST.

Contactgegevens ST.LUTGARDISINST.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ST.LUTGARDISINST.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ST.LUTGARDISINST.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JEAN DE GREEF 3; 1083; GANSHOREN/GANSHOREN, België

Telefoon (phone): 24271269 (+32-24271269) 24271269 (+32-24271269)

Fax (fax): +32 (11) 554-45-84 +32 (11) 554-45-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ST.LUTGARDISINST.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ST.LUTGARDISINST."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ST.LUTGARDISINST."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ST.LUTGARDISINST., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ST.LUTGARDISINST.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ST.LUTGARDISINST., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ST.LUTGARDISINST.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ST.LUTGARDISINST.
Products information ST.LUTGARDISINST.

BTW identificatienummer (tax): BE07777740478
Ondernemingsnummer: 8126831054
Hoofdstad (capital): 936,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 286,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ST.LUTGARDISINST.
(Get full report from official database of BE for ST.LUTGARDISINST.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ST.LUTGARDISINST.
Addition kinds of activities for ST.LUTGARDISINST.

5211. Timmerhout en andere bouwmaterialen | Lumber and other building materials
599916. Kunst, fotolijsten en decoraties | Art, picture frames, and decorations
28330402. Dieroliën, geneesmiddelkwaliteit: geraffineerd of geconcentreerd | Animal oils, medicinal grade: refined or concentrated
79410201. Boksen en worstelen arena | Boxing and wrestling arena
80110303. Medisch verzekeringsplan | Medical insurance plan
87119901. Akoestische techniek | Acoustical engineering

Werken bij ST.LUTGARDISINST.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ST.LUTGARDISINST.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ST.LUTGARDISINST.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ST.LUTGARDISINST.. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC draaier / montage technieker (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Cnc draaien, frezen, vakslijpen en rondslijpen: - Materiaal in de machines plaatsen en nameten van de afgewerkte onderdelen. -Machine aanpassen bij afwijkingen -Machine zelf programmeren en bedienen na opleiding Conventioneel draaien, frezen en slijpen: - Aan de hand van technische tekeningen bepaalde onderdelen aanmaken.

 • Chauffeur CE huifwagen en/of kipper (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een transportbedrijf uit Maasmechelen zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met huifwagen en/of met kipper wil rijden. Je doet eendagsritten, maar indien je zelf wil, zijn 1 of meerdere overnachtingen ook mogelijk. Langdurige opdracht, optie vast contract in een familiebedrijf.

 • Machineoperator 2-ploegen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van één of meerdere machines.

 • Productie operator (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Dilsen is Tempo-Team op zoek naar een gemotiveerde productie operator. Als productie operator sta je in voor de machinebediening.

 • Vakman - Machinebediener (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  It’s you we careabout! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Voor onze klant (ontwerper en ontwikkelaar van machines, verspaner van grote onderdelen en lasconstructies en revisor van machines) zoeken we een vakman-machinebediener die volgend takenpakket op zicht neemt: Stukken maken Afwijkingen melden aan werkplaatsleider/kwaliteitscontroleur Verspanen, draaien, frezen, kotteren, slijpen... CNC programma's schrijven Onderhoud machine en werkplek Actief meewerken aan het preventiebeleid van de onderneming Bijwonen van de toolboxvergaderingen Systematisch melden van risicovolle situaties of handelingen

 • Gepassioneerde Shopmanager met gevoel voor Mode, Fashion & Lifestyle (m/v) (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een klassevolle en toonaangevende kledingzaak regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde Shopmanager om hun tof team te versterken! * Je geniet ervan om de klanten vriendelijk te onthalen en deskundig verder te helpen * Je bent een energiek en postief persoon, dat het team begeleid en ondersteund om het beste uit henzelf te halen * Je beschikt over de nodige commerciële flair en legt de klant graag in de watten. * Je bent een geboren peoplemanager die samen met het team wilt bouwen aan een ultieme shopervaring voor de klant. * Je bent een echte uitblinker als het aankomt op klantenservice en verkoop. * Je bent verantoordelijk voor het commerciële resultaat van de vestiging. * Waarden zoals discipline, respect en integriteit draag je hoog in het vaandel. * Je zorgt voor een correcte kassa afsluiting en spoort eventuele kasverschillen op. * Klantcontacten onderhouden (informeren, adviseren, klachtbehandeling, retouren...) * Wekelijks overleg met de commercieel manager om toekomstige ontwikkelingen, acties en verbeteringen te bespreken. Je werkt aan de hand van een flexibel uurrooster. Je hebt er helemaal geen probleem mee om weekendwerk te verichten.

 • plaatser gordijnen (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in wanddecoratie en interieur zijn we op zoek naar een dynamische verkoper/plaatser (m/v) Je volgt een planning om bij klanten ter plaatse te gaan voor opmeting of leveringen en plaatsing van de bestellingen Je adviseert klanten bij hen thuis over de (technische) mogelijkheden voor wand- en raamdecoratie (gordijnen,....) De resultaten van de opmeting geef je door aan de verkopers die een offerte voor de potentiële klant opmaakt Je verplaatst je voornamelijk in de regio Vlaams-Brabant en sporadisch ook regio Limburg.

 • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

 • PC Technicus - Regio Mechelen-Willebroek-Dendermonde (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: TDK Solutions

  Type: Vaste Job

  Als PC Technicus ga je elke dag de baan op om klanten te bezoeken in de jou toegewezen regio. Je woont bij voorkeur ergens halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Je installeert Desktops, Laptops, printers en andere ICT apparatuur. Je staat in voor herstellingen en upgrades op hardware niveau. Je lost eenvoudige software configuratie problemen op. Daarbij maak je backups en/of restores van of naar de server. Je hebt al enige kennis van laserprinters en andere periferie. Je beheert je voorraad wisselstukken en zorgt ervoor dat defecte onderdelen teruggestuurd worden. Je verzorgt ook de hierbij horende administratie. Je wordt begeleid door een ervaren Project Leider, en gestuurd door een centrale dispatch. Een firmawagen en de nodige informaticamiddelen worden ter beschikking gesteld.

 • Assistant Storemanager - Wemmel (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: Lidl Belgium

  Type: Vaste Job

  Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

 • TECHNICAL SALES SUPPORT (BE770555) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: BRAKEL AERO

  Type: Vaste Job

  Brakel Aero, (https://www.brakelaero.be/) onderdeel van de Kingspan Light & Air Group en gelegen te Melle, is ruim 35 jaar marktleider op het gebied van daglichttoetreding, brandveiligheid en ventilatie-oplossingen. Het is een internationale organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel draagt en projecten binnen de gebouwentechniek opzet van conceptfase tot en met uitvoering. Brakel Aero biedt integrale oplossingen voor allerlei gebouwtypes aan en gelooft sterk in het gebruik van de natuurlijke elementen daglicht en lucht voor het realiseren van een comfortabel en veilig binnenklimaat. Om de continue groei verder te bestendigen, wenst men het team te versterken met een (m/v) TECHNICAL SALES SUPPORT LEERRIJKE INSTAPFUNCTIE IN TECHNISCHE KLANTENOPVOLGING MET CONCRETE DOORGROEIMOGELIJKHEDEN Functie Je staat van a tot z in voor de verkoop, berekening en opvolging van herstellingen vanuit de binnendienst. Samen met de Account Managers werk je mee aan de groei en optimalisering van de klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor het volledige commerciële proces van aanvraag over offerte tot verkoop. Met je commerciële talenten en technische expertise treed je als volwaardige gesprekspartner en adviseur naar voren. Je ontrafelt de effectieve nood van de klant, zoekt naar adequate oplossingen binnen de organisatie en stimuleert hierdoor de verkoop. Je zorgt voor een goede interne doorstroming van informatie en neemt op basis van je ervaring de nodige initiatieven om samen met jouw collega’s het commerciële proces en de klantenportefeuille te optimaliseren. Jouw klanten situeren zich onder meer in de distributie, de industrie en de openbare sector en zijn vooral eindgebruikers. Je staat in voor de calculaties en de administratieve ondersteuning van binnenkomende interventieaanvragen. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie kan je op korte termijn de stap zetten naar de buitendienst. Je organiseert je agenda goed, gaat zelfstandig te werk en rapporteert aan de Algemeen/Operationeel Directeur.

 • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: ISLANDIA

  Type: Flexijob

  Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van ST.LUTGARDISINST. in sociale netwerken
Look for responds of ST.LUTGARDISINST. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ST.LUTGARDISINST.. Laat een reactie achter voor ST.LUTGARDISINST.. ST.LUTGARDISINST. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ST.LUTGARDISINST.. Leave a respond for ST.LUTGARDISINST.. ST.LUTGARDISINST. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ST.LUTGARDISINST. op de google maps. Adres en contacten ST.LUTGARDISINST.
Location of ST.LUTGARDISINST. on the google maps. Address and contacts of ST.LUTGARDISINST.

Andere gerelateerde bedrijven als come ST.LUTGARDISINST. ST.LUTGARDISINST.: MARC CRUL | AUTO CAPITAL | GABRIEL SOENENS | G. RENNEBOOG | Roels J

Other related companies as ST.LUTGARDISINST.: MARC CRUL | AUTO CAPITAL | GABRIEL SOENENS | G. RENNEBOOG | Roels J

ST.LUTGARDISINST. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ST.LUTGARDISINST., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07777740478. Het bedrijf ST.LUTGARDISINST. bevindt zich op het adres: RUE JEAN DE GREEF 3; 1083; GANSHOREN/GANSHOREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 936,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 286,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van ST.LUTGARDISINST. is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ST.LUTGARDISINST. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ST.LUTGARDISINST., openstaande posities, locatie van ST.LUTGARDISINST. op de kaart.

ST.LUTGARDISINST. is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ST.LUTGARDISINST., company assigned to the tax number BE07777740478. The company ST.LUTGARDISINST. is located at the address: RUE JEAN DE GREEF 3; 1083; GANSHOREN/GANSHOREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 936,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 286,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of ST.LUTGARDISINST. is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ST.LUTGARDISINST. is not available. You also can look at reviews of ST.LUTGARDISINST., open positions, location of ST.LUTGARDISINST. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ST.LUTGARDISINST., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ST.LUTGARDISINST., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ST.LUTGARDISINST., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ST.LUTGARDISINST., employees, financial statistics.