ST.FRANCISCUSINSTITUUT

Particuliere bedrijvenLegale diensten • ST.FRANCISCUSINSTITUUT
Private companiesLegal Services • ST.FRANCISCUSINSTITUUT

Contactgegevens ST.FRANCISCUSINSTITUUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ST.FRANCISCUSINSTITUUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ST.FRANCISCUSINSTITUUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTEELDREEF 2; 9660; BRAKEL, België

Telefoon (phone): 55426016 (+32-55426016) 55426016 (+32-55426016)

Fax (fax): +32 (71) 980-18-95 +32 (71) 980-18-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ST.FRANCISCUSINSTITUUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ST.FRANCISCUSINSTITUUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ST.FRANCISCUSINSTITUUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ST.FRANCISCUSINSTITUUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ST.FRANCISCUSINSTITUUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ST.FRANCISCUSINSTITUUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ST.FRANCISCUSINSTITUUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ST.FRANCISCUSINSTITUUT
Products information ST.FRANCISCUSINSTITUUT

BTW identificatienummer (tax): BE08840667724
Ondernemingsnummer: 8185607910
Hoofdstad (capital): 108,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 105,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ST.FRANCISCUSINSTITUUT
(Get full report from official database of BE for ST.FRANCISCUSINSTITUUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ST.FRANCISCUSINSTITUUT
Addition kinds of activities for ST.FRANCISCUSINSTITUUT

286504. Teer, koolteer, en aanverwante chemicaliën | Tar, coal tar, and related chemicals
27820200. Scrapbooks, albums en dagboeken | Scrapbooks, albums, and diaries
33120302. Bloei, staal | Blooms, steel
38410100. Oogheelkundige instrumenten en apparaten | Ophthalmic instruments and apparatus
39520112. Verf, goud of brons: kunstenaars ' | Paints, gold or bronze: artists'
39610202. Ornamenten, kostuum, behalve edelmetaal en edelstenen | Ornaments, costume, except precious metal and gems
52110503. Beton- en cinderblok | Concrete and cinder block
75380100. Motor reparatie | Engine repair
94119905. Leraar certificatie bureau | Teacher certification bureau

Werken bij ST.FRANCISCUSINSTITUUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ST.FRANCISCUSINSTITUUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ST.FRANCISCUSINSTITUUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ST.FRANCISCUSINSTITUUT. Looking for open vacancies in other companies

 • Herbevoorrader/orderpicker (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Lingerie Van de Velde zijn wij op zoek naar HERBEVOORRADERS in het distributiecentrum. Jij zorgt voor het aanvullen van de artikelen bij de orderpickers. Dit is een fysieke job die ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

 • Magazijnier Alcon (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor het magazijn van Alcon (farmaceutisch bedrijf) in Bornem zoeken wij regelmatig magazijnmedewerkers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

 • Magazijnier (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de verschillende taken op de koer. Het cliënteel is jouw eerste prioriteit en je doet er alles aan om een kwalitatieve dienstverlening te verzekeren: Je zorgt dat de klanten de juiste goederen in ontvangst nemen Je lost de geleverde goederen, controleert ze en zet ze op de correcte plaats in het magazijn Je onderhoudt jouw zone en het materiaal dat je wordt toevertrouwd Je zet de bestellingen voor de klant kaar en helpt de chauffeurs laden Je opent en sluit de vestigingen correct Je volgt de normen en procedures van het bedrijf feilloos op

 • Operator met technische kennis (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ADECCO P&G

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant Procter & Gamble gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een operator met technische kennis. Feeling voor techniek is dus essentieel. Voor een starter of schoolverlater is dit dé job om een eerste ervaring op te doen bij een internationaal gerenomeerd bedrijf. Als ervaren operator kan je jezelf verder ontplooien en al je ervaring benutten. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van een productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures. Aanvoeren van materialen zodat je de continuïteit kan garanderen. Regelmatige controles uitvoeren, zodat de machine optimaal draait. Uitvoeren van kwaliteitcontroles, zodat je een goed product kan afleveren aan de klanten. Oplossen van problemen aan de machines, dit op een snelle, correcte en efficiënte wijze. Daarnaast zal je ook preventief onderhoud uitvoeren, hiertoe behoren op dagelijkse basis de werkplek, machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Bijhouden van logboek, waarin je alles netjes bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Deelname aan teammeetings om resultaten te bespreken en ook samen te zoeken naar verbeteringen.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortessem (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: PUUUR BILZEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

 • Student - bakkerij Blankenberge (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Studentenjob

  Dag student! Op zoek naar een leuke job voor tijdens het schooljaar en schoolvakanties? Voor een bakkerij in Blankenberge zijn we op zoek naar verschillende studenten. Je taken als winkelbediende: Klanten bedienen Taarten en brood aanvullen De winkel proper houden Bestellingen klaar zetten Afwassen

 • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  JACK & JONES LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Automatisatie ingenieur (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een automatisatie ingenieur (project, PLC,...) Dit voor onze activiteiten in diepvrieshoogbouwmagazijnen Projecten in Europa, VS, Australië Wij acteren daarin voor onze klant als project manager material handling en doen ook de sturing en programmatie van de conveyorinstallaties Het werk wordt uitgevoerd in de burelen maar tijdens de implementatie is het team on site

 • Stabiliteitsingenieur (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Als stabiliteitsingenieur maak je stabiliteteitsberekeningen van structuren en de bijhorende lastenboeken en ramingen. Je maakt stabiliteitsplannen en meetstaten op. Je controleert plannen. Je brieft helder de berekeningen aan de CAD-ontwerper. Daarnaast meldt je pro-actief knelpunten en problemen aan de projectleider.

 • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

 • Psychiater GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: 2 DEVELOP U

  Type: Zelfstandige activiteit

  2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een psychiater die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Als psychiater enerzijds het puur medische aspect van een patiënt opvolgen/evalueren, anderzijds ook breder kijken naar dit gegeven vanuit een eerder holistische visie Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

Zoek naar antwoorden van ST.FRANCISCUSINSTITUUT in sociale netwerken
Look for responds of ST.FRANCISCUSINSTITUUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ST.FRANCISCUSINSTITUUT. Laat een reactie achter voor ST.FRANCISCUSINSTITUUT. ST.FRANCISCUSINSTITUUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ST.FRANCISCUSINSTITUUT. Leave a respond for ST.FRANCISCUSINSTITUUT. ST.FRANCISCUSINSTITUUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ST.FRANCISCUSINSTITUUT op de google maps. Adres en contacten ST.FRANCISCUSINSTITUUT
Location of ST.FRANCISCUSINSTITUUT on the google maps. Address and contacts of ST.FRANCISCUSINSTITUUT

Andere gerelateerde bedrijven als come ST.FRANCISCUSINSTITUUT ST.FRANCISCUSINSTITUUT: FLBOWE SYSTEC NV | Ontspanningscentrum | COLRUYT | VCLB-CENTRUM | Pénélope BVBA

Other related companies as ST.FRANCISCUSINSTITUUT: FLBOWE SYSTEC NV | Ontspanningscentrum | COLRUYT | VCLB-CENTRUM | Pénélope BVBA

ST.FRANCISCUSINSTITUUT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ST.FRANCISCUSINSTITUUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08840667724. Het bedrijf ST.FRANCISCUSINSTITUUT bevindt zich op het adres: KASTEELDREEF 2; 9660; BRAKEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 108,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 105,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van ST.FRANCISCUSINSTITUUT is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ST.FRANCISCUSINSTITUUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ST.FRANCISCUSINSTITUUT, openstaande posities, locatie van ST.FRANCISCUSINSTITUUT op de kaart.

ST.FRANCISCUSINSTITUUT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ST.FRANCISCUSINSTITUUT, company assigned to the tax number BE08840667724. The company ST.FRANCISCUSINSTITUUT is located at the address: KASTEELDREEF 2; 9660; BRAKEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 108,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 105,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of ST.FRANCISCUSINSTITUUT is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ST.FRANCISCUSINSTITUUT is not available. You also can look at reviews of ST.FRANCISCUSINSTITUUT, open positions, location of ST.FRANCISCUSINSTITUUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ST.FRANCISCUSINSTITUUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ST.FRANCISCUSINSTITUUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ST.FRANCISCUSINSTITUUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ST.FRANCISCUSINSTITUUT, employees, financial statistics.