SINT-JOZEFCOLLEGE

Contactgegevens SINT-JOZEFCOLLEGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SINT-JOZEFCOLLEGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SINT-JOZEFCOLLEGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COLLEGESTRAAT 46; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14211423 (+32-14211423) 14211423 (+32-14211423)

Fax (fax): +32 (11) 769-45-96 +32 (11) 769-45-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SINT-JOZEFCOLLEGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SINT-JOZEFCOLLEGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SINT-JOZEFCOLLEGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SINT-JOZEFCOLLEGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SINT-JOZEFCOLLEGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SINT-JOZEFCOLLEGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SINT-JOZEFCOLLEGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SINT-JOZEFCOLLEGE
Products information SINT-JOZEFCOLLEGE

BTW identificatienummer (tax): BE08461364746
Ondernemingsnummer: 2008819580
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 163,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SINT-JOZEFCOLLEGE
(Get full report from official database of BE for SINT-JOZEFCOLLEGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SINT-JOZEFCOLLEGE
Addition kinds of activities for SINT-JOZEFCOLLEGE

3581. Automatische automaten | Automatic vending machines
348401. Machine pistolen en granaat lanceringen | Machine guns and grenade launchers
721199. Power wasserette, familie en commercieel, nec | Power laundries, family and commercial, nec
23969901. Automotive versieringen, stof | Automotive trimmings, fabric
24410000. Nagelde houten dozen en schudden | Nailed wood boxes and shook

Werken bij SINT-JOZEFCOLLEGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SINT-JOZEFCOLLEGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SINT-JOZEFCOLLEGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SINT-JOZEFCOLLEGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Maritiem Expediteur (Export/Import) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Start People Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import of export dossiers (zowel LCL als FCL) zelfstandig van A-Z af (incl. transportopdrachten, factureren, etc ...). Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in ons eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

 • Chauffeur C kipwagen (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de omgeving van Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffeur C kipwagen

 • Model based ingenieur (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innoverende marktleider in VEURNE zijn wij op zoek naar een MODEL BASED INGENIEUR om het R&D-team te versterken. Daarbij sta je in voor het formeel beschrijven van de intelligentie van de producten om zo de basis te leggen voor het verdere ontwerp. De klant zelf ontwikkelt intelligente technieken voor het huis van de toekomst om zo in te spelen op de vraag naar duurzame energie. Als model based ingenieur verzorg je het model based ontwerp en daarbij sta je ook in voor de nodige validatie. Om in te spelen op de noden en wensen van de klanten zijn de producten voorzien van de gevraagde intelligentie, waarbij ook rekening wordt gehouden met klimaatvoorwaarden en -normen. Verder volg je de technologische evoluties op omtrent de nieuwste technieken en energiemanagement om zo snel in te spelen op kansen en mogelijkheden. Je werkt nauw samen met diverse interne en externe partners.

 • Jobstudent Chauffeur B (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je helpt mee de maaltijden inladen in de bestelwagen Je brengt volgens uitgestippelde route de maaltijden tot bij de klanten. Soms help je ook mee de maaltijden voorbereiden indien het nodig is bij drukte. Namiddag ben je bereid om mee de keuken op te ruimen.

 • jobstudent keukenmedewerker (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BELLINI

  Type: Studentenjob

  Je helpt met de voorbereiding in de keuken en assisteert de kok. Daarnaast doe je ook de afwas.

 • Jobstudent Animator (M/V) (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

  Type: Studentenjob

  Als animator help je mee met : het organiseren van activiteiten begeleiden van de activiteit tijdens de uitvoering: geeft uitleg en instructies zorgen voor ontspannen vakantiesfeer beheren van de spelmaterialen organiseren van de kidsdisco.

 • Ontwikkelaar- Opleidingsmanager Fiscaliteit en Accountancy (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Syntra West

  Type: Vaste Job

  -Je volgt de wettelijke actualiteit op de voet en vertaalt dit naar korte relevante opleidingen voor onze doelgroepen (bedrijven en kantoren) -Je gaat actief op zoek naar docenten en vakspecialisten -Je maakt halfjaarlijks een realistische en uitdagende planning op -Je bent verantwoordelijk voor zowel het opbrengsten- als het kostenbudget -Je werkt maatoplossingen uit voor onze klanten -Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze database op vlak van kantoren en financiële functies -Je zoekt voortdurend naar nieuwe opleidingsmethodieken waarmee je het verschil kunt maken voor jouw klanten -Je volgt het aanbod van de concurrentie nauwgezet op -Je integreert jouw eigen functioneren met dat van het team

 • Tekenaar/Grafisch designer, vormgever (NIEUWENRODE)

  Regio: NIEUWENRODE

  Bedrijf: ENERGY RETAIL REMODELING

  Type: Vaste Job

  Droom jij van een job die je met passie kan uitvoeren, je dagelijks met goesting op uit trekt, een job waarin je uw skills kan gebruiken? ERR is een gepassioneerd groeiend technologiebedrijf dat dagelijks het leven van honderden mensen verbetert door zinvolle best in class LED- verlichting innovaties en totaal remodeling projecten in retail en kantoor en industrie. Wij ontwikkelden zelf een uniek gamma aan producten waar geen enkele van onze collega's aan kan tippen. De zaakvoerder heeft al zijn ervaring opgedaan binnen een multinational, gedurende 8 jaar alvorens hij dit bedrijf heeft opgestart. Dit is de rede waarom het zo'n snel groeiend succesvol bedrijf is. Werken bij ERR is meer dan een baan , het is een een roeping om net zoals je enthousiaste collega's er dagelijks voor te zorgen dan onze klanten een geweldige belevenis ervaren. Onze medewerkers krijgen kansen die ze nergens anders gekregen hebben, dat zeggen ze zelf. We geloven in een persoonlijke aanpak waarbij prestaties gewaardeerd worden. Bij ons heerst een positieve aangename sfeer tussen de collega's, zonder geroddel en dat vinden ze geweldig. Onze klanten zijn toonaangevende multinationals die we écht vooruit helpen. Onze voldoening halen we uit perfecte realisaties en gelukkige klanten. solliciteer nu! - Je zal verantwoordelijk zijn voor het maken van promotie flyers, leaflets, catalogus. - Je maak lichtstudies in Dialux. - je tekent basis lichtplannen in Autcad. - je maakt video's in Videoscribe - Je zal de website en webshop onderhouden en aanvullen. Nieuwe producten toevoegen en/of aanpassen - we staan open voor jou eigen creatieve inbreng - je kan deel uitmaken van een succesverhaal in een snelgroeiend bedrijf.

 • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: INE VAN DEURSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

 • Taaltrainers Nederlands (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: CALL INTERNATIONAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je zal worden ingezet als taaltrainer, voornamelijk voor het volwassen publiek. Dit kan zowel in private lessen of groepscursussen, in onze centra, in de bedrijven ter plaatse of op afstand.

 • PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: DE TOVERSTAF

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk De Toverstaf is op zoek naar een PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN om ons kinder -en jongeren team te versterken.

 • Zelfstandige Vertegenwoordiger (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  MySeniors.be by Home Sweet Homes "Gids voor huisvesting en thuisdiensten voor Senioren" Forumlaan, 15/60 1020 Laken (Brussel) [email protected]*******Taken: Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media - Brussel en Waals Brabant 1) Verkoop van advertentieruimte in de GRATIS gidsen voor senioren 2) Verkoop van stands op onze lokale seniorenbeurzen 3) Beheersmodule voor Senioren huisvestingsmogelijkheden 4) Module voor het beheer van de beschikbaarheid voor senioren in huisvestingsmogelijkheden voor voorschrijvers 5) Mini website voor Senioren huisvestingsmogelijkheden Webplatform en papieren gids om senioren te helpen bij het zoeken van huisvestingsmogelijkheden en thuisdiensten voor Senioren

Zoek naar antwoorden van SINT-JOZEFCOLLEGE in sociale netwerken
Look for responds of SINT-JOZEFCOLLEGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SINT-JOZEFCOLLEGE. Laat een reactie achter voor SINT-JOZEFCOLLEGE. SINT-JOZEFCOLLEGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SINT-JOZEFCOLLEGE. Leave a respond for SINT-JOZEFCOLLEGE. SINT-JOZEFCOLLEGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SINT-JOZEFCOLLEGE op de google maps. Adres en contacten SINT-JOZEFCOLLEGE
Location of SINT-JOZEFCOLLEGE on the google maps. Address and contacts of SINT-JOZEFCOLLEGE

Andere gerelateerde bedrijven als come SINT-JOZEFCOLLEGE SINT-JOZEFCOLLEGE: BELLE VUE BROUWERIJ | Plasschaert G BVBA | MARCELLE PATTEEUW | D.P. Line | FERDINAND COLLA

Other related companies as SINT-JOZEFCOLLEGE: BELLE VUE BROUWERIJ | Plasschaert G BVBA | MARCELLE PATTEEUW | D.P. Line | FERDINAND COLLA

SINT-JOZEFCOLLEGE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SINT-JOZEFCOLLEGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08461364746. Het bedrijf SINT-JOZEFCOLLEGE bevindt zich op het adres: COLLEGESTRAAT 46; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 163,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van SINT-JOZEFCOLLEGE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SINT-JOZEFCOLLEGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SINT-JOZEFCOLLEGE, openstaande posities, locatie van SINT-JOZEFCOLLEGE op de kaart.

SINT-JOZEFCOLLEGE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is SINT-JOZEFCOLLEGE, company assigned to the tax number BE08461364746. The company SINT-JOZEFCOLLEGE is located at the address: COLLEGESTRAAT 46; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 163,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of SINT-JOZEFCOLLEGE is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SINT-JOZEFCOLLEGE is not available. You also can look at reviews of SINT-JOZEFCOLLEGE, open positions, location of SINT-JOZEFCOLLEGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SINT-JOZEFCOLLEGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SINT-JOZEFCOLLEGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SINT-JOZEFCOLLEGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SINT-JOZEFCOLLEGE, employees, financial statistics.