S.B.S.O. ZEELYCEUM

Contactgegevens S.B.S.O. ZEELYCEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.B.S.O. ZEELYCEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.B.S.O. ZEELYCEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINKLIJKEBAAN 5; 8420; DE HAAN, België

Telefoon (phone): 59234085 (+32-59234085) 59234085 (+32-59234085)

Fax (fax): +32 (55) 339-73-33 +32 (55) 339-73-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.B.S.O. ZEELYCEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.B.S.O. ZEELYCEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.B.S.O. ZEELYCEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.B.S.O. ZEELYCEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.B.S.O. ZEELYCEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.B.S.O. ZEELYCEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.B.S.O. ZEELYCEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.B.S.O. ZEELYCEUM
Products information S.B.S.O. ZEELYCEUM

BTW identificatienummer (tax): BE06388793945
Ondernemingsnummer: 8819793701
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 194,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.B.S.O. ZEELYCEUM
(Get full report from official database of BE for S.B.S.O. ZEELYCEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.B.S.O. ZEELYCEUM
Addition kinds of activities for S.B.S.O. ZEELYCEUM

1321. Natuurlijke gas vloeistoffen | Natural gas liquids
5153. Koren- en veldbonen | Grain and field beans
507402. Verwarmingsapparatuur (Hydronic) | Heating equipment (hydronic)
31619908. Trunks | Trunks
87419901. Circuitmanagement voor bioscopen | Circuit management for motion picture theaters

Werken bij S.B.S.O. ZEELYCEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.B.S.O. ZEELYCEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.B.S.O. ZEELYCEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.B.S.O. ZEELYCEUM. Looking for open vacancies in other companies

 • bijverdienste ochtend: laden en lossen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Gent LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een intussen zeer bekend bedrijf gespecialiseerd in het verkopen en aan-huis-leveren van electronica en witgoed, zijn wij op zoek naar gemotiveerde werkkrachten die een graag een centje zouden bijverdienen. Je werkdag start om 4u. Je staat in voor het laden en lossen van de bezorgbussen met witgoed. Deze goederen dienen eerst gescand te worden en daarna worden deze in de bussen gezet volgens een welbepaald patroon. Om 7.30u dienen alle bussen geladen te zijn zodat ze naar de klanten kunnen vertrekken, hier eindigt jouw werkdag. De job wordt geleerd op de werkvloer! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde vroege vogels die willen bijleren en echt willen werken, ook op zaterdag

 • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant regio Maasmechelen zijn wij opzoek naar een Chauffeur CE voor het vervoeren van Paarden en pluimvee mest.

 • OPERATOR (M/V) met zeer mooie verloning (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als operator/inpakker ben je een belangrijke schakel in het kwaliteitsproces: Je zorgt in essentie voor de verpakking van de via volledig geautomatiseerde spuitgietmachines vervaardigde plastic artikelen. Je voert visuele controles uit op de producten die je verpakt. Het is dus belangrijk dat je productiefouten opmerkt en deze communiceert naar de leidinggevende.

 • HUISHOUDHULP DIEST- BEKKEVOORT (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanaken, 16 uur per week (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Lanaken. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in AARTSELAAR/SCHELLE/NIEL - uitstekend betaald (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student verkoper VERO MODA Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  VERO MODA LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: JACOBS

  Type: Vaste Job

  De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

 • Assistent projectleider | werfvoorbereider residentiële bouwprojecten (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Bijstaan projectleider van werfvoorbereiding tot oplevering Opvolgen van veiligheid van de werf en planning Je werkt mee aan de technische, praktische en administratieve voorbereiding van diverse projecten Je blijft tijdens de uitvoering van een project de technische, praktische en administratieve ondersteuning van het project op je nemen als assistent van de projectleider Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf Je werkt nauw samen met iedereen binnen het bouwteam

 • HR-freelancers (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ORBID

  Type: Zelfstandige activiteit

  110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

 • Freelance ICT Profielen (Varia) (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: PROTEUS CONSULTING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze klanten in de (voornamelijk) overheidssector zijn we dagelijks op zoek naar uiteenlopende ICT profielen, met onderstaande als meest voorkomende (maar zeker niet de enige) - Developers allerlei (.NET, Angular, JS, React, GIS, Application, Drupal, etc...) - Functionele & BI Analysten - Applicatie Analysten & Ontwikkelaars/Specialisten - UX Specialisten - Data Scientists Voel jij je geroepen onder één van bovenstaande noemers, of ben je als ICT specialist op zoek naar een geregelde stroom van opportuniteiten? Contacteer ons dan zeker voor een kennismakend gesprek.

 • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

  Regio: BRAINE-L'ALLEUD

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

Zoek naar antwoorden van S.B.S.O. ZEELYCEUM in sociale netwerken
Look for responds of S.B.S.O. ZEELYCEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.B.S.O. ZEELYCEUM. Laat een reactie achter voor S.B.S.O. ZEELYCEUM. S.B.S.O. ZEELYCEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.B.S.O. ZEELYCEUM. Leave a respond for S.B.S.O. ZEELYCEUM. S.B.S.O. ZEELYCEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.B.S.O. ZEELYCEUM op de google maps. Adres en contacten S.B.S.O. ZEELYCEUM
Location of S.B.S.O. ZEELYCEUM on the google maps. Address and contacts of S.B.S.O. ZEELYCEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come S.B.S.O. ZEELYCEUM S.B.S.O. ZEELYCEUM: RASSART JACQUES | HASMEDIA | GAR STOFFELEN bvba | NOORDZEEPARKEN | Power People Music & Communication

Other related companies as S.B.S.O. ZEELYCEUM: RASSART JACQUES | HASMEDIA | GAR STOFFELEN bvba | NOORDZEEPARKEN | Power People Music & Communication

S.B.S.O. ZEELYCEUM is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S.B.S.O. ZEELYCEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06388793945. Het bedrijf S.B.S.O. ZEELYCEUM bevindt zich op het adres: KONINKLIJKEBAAN 5; 8420; DE HAAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 194,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van S.B.S.O. ZEELYCEUM is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.B.S.O. ZEELYCEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.B.S.O. ZEELYCEUM, openstaande posities, locatie van S.B.S.O. ZEELYCEUM op de kaart.

S.B.S.O. ZEELYCEUM is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is S.B.S.O. ZEELYCEUM, company assigned to the tax number BE06388793945. The company S.B.S.O. ZEELYCEUM is located at the address: KONINKLIJKEBAAN 5; 8420; DE HAAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 194,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of S.B.S.O. ZEELYCEUM is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of S.B.S.O. ZEELYCEUM is not available. You also can look at reviews of S.B.S.O. ZEELYCEUM, open positions, location of S.B.S.O. ZEELYCEUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.B.S.O. ZEELYCEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.B.S.O. ZEELYCEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.B.S.O. ZEELYCEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.B.S.O. ZEELYCEUM, employees, financial statistics.