WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV

Contactgegevens WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wagenaarstraat 33 8791 Waregem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-73-67-36 32-56-73-67-36

Fax (fax): 32-56-71-85-17 32-56-71-85-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV
Products information WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV

BTW identificatienummer (tax): BE01251037597
Ondernemingsnummer: 2484527587
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 543,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages, prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV
(Get full report from official database of BE for WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV
Addition kinds of activities for WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV

394201. Poppen en popkleding | Dolls and doll clothing
34329904. Koperartikelen van loodgieters: afvoerkranen, kranen, spijkers, enz. | Plumbers' brass goods: drain cocks, faucets, spigots, etc.
35719904. Persoonlijke computers (microcomputers) | Personal computers (microcomputers)
51990305. Huisdier benodigdheden | Pet supplies
67940000. Octrooienaars en verhuurders | Patent owners and lessors
87489903. Medewerkers programma's administratie | Employee programs administration

Werken bij WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding 2 ploegen M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Ben jij de machine operator die wij zoeken? Kijk snel verder! Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en kijkt na of alles juist is verpakt. Je staat in voor het voorbereiden van de productiemaatregelen: reinigen en sterilisatie van yoghurt rijpingstanks en opstarten van het yoghurtrijpingsproces.

  • Deeltijdse verkoper te Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende supermarkt in Tienen zijn wij opzoek naar deeltijdse verkopers. Dit voor op de verschillende afdelingen binnen de winkel.

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Junior Recruiter - Internship (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VOLVO GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding binnen HR en ben je geboeid door alles wat met rekrutering te maken heeft? Ben je benieuwd hoe wij de juiste mensen selecteren en wil je zelf graag de kneepjes van het vak leren? Zoek niet langer verder, want wij hebben voor jou de perfecte stageplaats! Jouw takenpakket Wij geloven dat variatie belangrijk is in een job. Zo hebben wij een takenpakket samengesteld waarin je de kans krijgt om met de verschillende aspecten van het selectieproces in aanraking te komen. De rode draad doorheen jouw stageperiode zal bestaan uit administratieve ondersteuning. Samen met de recruitment administrator zal jij ervoor zorgen dat elke stakeholder up-to-date blijft en dat kandidaten goed worden opgevolgd. Ook beschik jij over een gezonde dosis mensenkennis en weet jij de juiste mensen te selecteren en aan te spreken. Zo zal een deel van jouw takenpakket bestaan uit searchen op verschillende jobboards. Ben je ook nog eens communicatief ingesteld? Perfect! Samen met jouw collega’s zal je Volvo Group vertegenwoordigen op jobbeurzen waar je de kans krijgt je te profileren een echte Volvo Ambassador. Verder zal jij de kans krijgen om een nieuw project (stagebeleid) op te starten. Zo mag jij je volledig laten gaan bij het uittekenen van het proces, het verloop en de opvolging. Laat je inspireren, leg contacten en durf zelfstandig werken. Allerlaatst zal je in een ander belangrijk project ook ondersteuning bieden in het vinden van kandidaten binnen een specifieke doelgroep.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Douane Declaranten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CEVA LOGISTICS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Douane Declarant lever je assistentie aan onze logistieke organisatie op het gebied van douane aangelegenheden. Met andere woorden je verzorg alle voorkomende douaneaangiften (import/export/transit) en verricht de daarbij behorende administratieve handelingen. Dit zowel voor zowel air, ocean als road zendingen. Bonded Warehouse verrichtingen (inslag/uitslag) zullen eveneens tot het takenpakket kunnen behoren. Je werkt nauw samen met onze expediteurs en warehouses. Je laat documenten aan de juiste instanties bezorgen en je informeert onze klanten. Uiteraard dien je goede contacten met de locale douanediensten te onderhouden Daarnaast verzorg je rapportages op week- en maandbasis en voor douanezaken ben je het aanspreekpunt voor (directe) collega’s en klanten. Je werkt volgens de werkinstructies en helpt bij het continue verbeteren van onze douaneverrichtingen en procedures Waar kom je te werken? Je komt werken in de Customs afdeling van CEVA Freight. Samen werken jullie aan een optimale uitvoering van operationele douaneprocessen voor onze verschillende klanten. Dat is alles behalve saai! Je hebt als standplaats Antwerpen. We leveren logistieke dienstverlening aan diverse industriële klanten en we groeien! Je rapporteert aan de Customs Compliance Coordinator. Wie zijn wij? CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

  • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: YILDIRIM HORECA

    Type: Vaste Job

    Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

  • WERFLEIDER Vloer- en chapewerken (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ZAMEX

    Type: Vaste Job

    Als werfleider geef je leiding aan een 10 à 15 arbeiders. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op diverse werven. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Met de firmawagen vertrek je van thuis naar de werf en omgekeerd. De werven bevinden zich voornamelijk in Limburg, Vlaams- en waals-Brabant.

  • Vrachtwagenbestuurder (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADRIAENS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van vlees doorheen Vlaanderen Naast het transport help je ook bij het laden en lossen van de vrachtwagen vrachtwagen. Je vangt de werkdag aan om 04u00, je vertrekt vanaf de slachthuisstraat en keert na de levering ook naar de slachthuisstraat terug.

  • Medewerker tuinaanleg - verhardingen oprit en terras (KASTER)

    Regio: KASTER

    Bedrijf: TEMMERMAN BART

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega voor: algemene tuinaanleg; aanleggen van verhardingen; uitvoeren van allerlei grondbewerkingen.

  • QUALITY ASSURANCE (QA) GMP/GDP SPECIALIST - PARTNERS (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674920-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a QA Specialist Partners experienced with working in GMP/GDP environments, and who has managed partnerships within Pharma industry. Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. QA Specialist Partners GMP/GDP Pharma - Brussels As QA Specialist for partners, you oversee the client's activities with its partners from a QA point of view, and you are a point of reference for Quality Assurance. You create & review the quality agreements, and you assist with SOPs, deviation, change control and complaints handling with the different partners. You also ensure the partners comply with GMP, GDP and regulatory requirements. Our QA Specialist is also the support person for launches of global products with partners. Are you convinced you are the QA Specialist that we are looking for? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre and upload your CV today through our website!

Zoek naar antwoorden van WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV in sociale netwerken
Look for responds of WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV. Laat een reactie achter voor WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV. WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV. Leave a respond for WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV. WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV op de google maps. Adres en contacten WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV
Location of WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV on the google maps. Address and contacts of WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV: JOANNES ANDRIES | BANDEN THEUNISSEN | VIDEOTHEEK CIRCLE | BVM NV | CONSTANT DIERCKX

Other related companies as WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV: JOANNES ANDRIES | BANDEN THEUNISSEN | VIDEOTHEEK CIRCLE | BVM NV | CONSTANT DIERCKX

WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01251037597. Het bedrijf WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV bevindt zich op het adres: Wagenaarstraat 33 8791 Waregem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 543,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Garages, prefabricated. Producten gemaakt in WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV, openstaande posities, locatie van WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV op de kaart.

WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV, company assigned to the tax number BE01251037597. The company WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV is located at the address: Wagenaarstraat 33 8791 Waregem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 543,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Garages, prefabricated. Products created in WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV were not found.
The main activity of WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV is not available. You also can look at reviews of WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV, open positions, location of WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV, employees, financial statistics.