O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT
Private companiesBusiness Services • O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT

Contactgegevens O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZUIDMOERSTRAAT 125; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93771326 (+32-93771326) 93771326 (+32-93771326)

Fax (fax): +32 (65) 962-85-85 +32 (65) 962-85-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT
Products information O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT

BTW identificatienummer (tax): BE06741729736
Ondernemingsnummer: 1083496093
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 696,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT
(Get full report from official database of BE for O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT
Addition kinds of activities for O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT

284301. Oliën en vetten | Oils and greases
31990105. Zadels of onderdelen | Saddles or parts
33640000. Nonferrous die-castings behalve aluminium | Nonferrous die-castings except aluminum
36340102. Ovenschotels, elektrisch | Casseroles, electric
44910102. Stevedoring | Stevedoring
50659901. Diskettes, computer | Diskettes, computer
97210400. Internationale zaken, niveau van overheid | International affairs, level of government

Werken bij O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT. Looking for open vacancies in other companies

 • Teamleader Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een lid van een internationaal gestructureerde bedrijvengroep dat meer dan 30 jaar actief is in de tuinbouwsector zijn we op zoek naar een Hef- en Reachtruckchauffeur die op termijn kan doorgroeien naar de functie van Teamleader. Als teamleader ben je, bij afwezigheid van de verantwoordelijke van de afdeling logistiek, verantwoordelijk voor de werkverdeling, de organisatie op het terrein, het klaarzetten van orders voor de vrachtwagens, het stockbeheer.

 • Poetshulp Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je (Trefwoorden: dienstencheque, kuisen, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaakwerk, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdienst, kuisvrouw, poetsdame, werkvrouw, werkster, dankbaarste job, huishouden, Puur, strijken, gezinshulp, gezinszorg, Sodexo, particulieren, goed betaald, vast contract, cleaning, nettoyer, thuishulp, aan huis, gezin, koken, aide ménagère, femme de ménage, housekeeping)

 • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: PUUUR AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp Oostkamp M/V (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Studenten (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een toffe studentenjob?  Wij zoeken regelmatig studenten voor een magazijn in Genk.  Je maakt bestellingen klaar voor leverancier.   Dit zijn vooral pakketjes van online webshops.  Je bent tijdens de week 1 of meerdere dagen beschikbaar.

 • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Studentenjob

  Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes met de wagen van Bpost) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op maandag of dinsdag of zaterdag.

 • Kapster Studentenjob en of Stageplaats (ZUTENDAAL)

  Regio: ZUTENDAAL

  Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

  Type: Studentenjob

  Ben je een opleiding bezig als kapster en zoek je een stageplaats of weekend werk dan moet je zeker eens contact met ons opnemen. Wij zoeken iemand die al meewerkend in het kapsalon de knepen van het vak wil leren.

 • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Lidl Belgium

  Type: Studentenjob

  Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

 • TIGLASSER MET KENNIS VAN MONTAGE EN PLANNEN LEZEN (PASSENDALE)

  Regio: PASSENDALE

  Bedrijf: DOUCHY CHRIST

  Type: Vaste Job

  U staat in voor het vervaardigen van metaalconstructies volgens plannen U kunt TIG lassen

 • Groenarbeider rijbewijs B(E) (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ANROB

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het groenonderhoud van de openbare weg Je staat in voor netheid van het Vlaams wegennet Je staat in voor het maaien van bermen Je kan overweg met een kettingzaag, grasmachine, motoculteur, bosmaaier en heggeschaar

 • Kelners gezocht voor bijverdienste hartje Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Vaste Job

  Voor een prachtige toeristische en gekende plaats in hartje Brugge gaan we op zoek naar gemotiveerde kelners die op zoek zijn naar een bijverdienste. Hou je van klantencontact? Heb je een passie voor de horeca? Lees dan snel verder Taken van de gemotiveerde zaalmedewerker Bestellingen opnemen en ingeven in een digitale kassa Onthalen van de klanten, bedienen met een glimlach Suggesties voorstellen Bestellingen ophalen aan de bar en restaurant en doorvoeren naar de tafels Tafelfs afruimen afrekenen

 • Urgentiearts (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

  Type: Zelfstandige activiteit

  U bent voltijds staflid op de dienst Spoedgevallen.

Zoek naar antwoorden van O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT in sociale netwerken
Look for responds of O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT. Laat een reactie achter voor O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT. O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT. Leave a respond for O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT. O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT op de google maps. Adres en contacten O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT
Location of O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT on the google maps. Address and contacts of O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT

Andere gerelateerde bedrijven als come O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT: Beldos NV | PآTISSERIE LA RENOMMةE | HTV | Que Pasa | Cultures Fruitieres de Meez

Other related companies as O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT: Beldos NV | PآTISSERIE LA RENOMMةE | HTV | Que Pasa | Cultures Fruitieres de Meez

O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06741729736. Het bedrijf O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT bevindt zich op het adres: ZUIDMOERSTRAAT 125; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 696,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT, openstaande posities, locatie van O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT op de kaart.

O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT, company assigned to the tax number BE06741729736. The company O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT is located at the address: ZUIDMOERSTRAAT 125; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 696,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT is not available. You also can look at reviews of O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT, open positions, location of O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company O.L.V.-TEN-DOORNINSTITUUT, employees, financial statistics.