MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS

Contactgegevens MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MINDERBROEDERSSTRAAT 11; 3550; HEUSDEN-ZOLDER, België

Telefoon (phone): 11573374 (+32-11573374) 11573374 (+32-11573374)

Fax (fax): +32 (65) 760-89-74 +32 (65) 760-89-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS
Products information MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS

BTW identificatienummer (tax): BE05861175537
Ondernemingsnummer: 2006896972
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS
(Get full report from official database of BE for MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS
Addition kinds of activities for MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS

28699912. Chloroform | Chloroform
35310416. Surfacers, betonslijpen | Surfacers, concrete grinding
52110502. Cement | Cement
87410101. Administratief beheer | Administrative management
87480203. Industriële ontwikkelingsplanning | Industrial development planning

Werken bij MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS. Looking for open vacancies in other companies

 • Service koeltechnieker (M/V) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud, depannages en herstellingen aan koelinstallaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

 • Monteur Staalbouw (M/V) (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant uit Hamont-Achel zijn wij op zoek naar jou. Onze klant actief in staal constructies doet internationale projecten zowel in Europa als Azië. Je start met projecten in eigen regio. Indien je ervoor openstaat om verdere projecten te doen, kan je dit altijd aangeven. Zij werken bijvoorbeeld ook in attractieparken en hier kan jij aan meewerken. Je vertrekt, afhankelijk van de planning ’s morgensvroeg. Verder kan het zijn dat ze regelmatig een overnachting doen dus hier dien je wel voor open te staan.

 • Magazijniers gezocht! Geen ervaring vereist! (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Start People Oudenaarde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 0492/158943 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

 • Chauffeur CE (M/V) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Deze vacature betreft dagritten, u hoeft niet uit te slapen. Je doet 3 maanden ophaling van slachtafval. De overige maanden voer je het eindproduct rond in citern, kippers of containers. Het opstart uur is afhankelijk van welke chauffeur je vervangt.

 • Kraanman voor telescoopkraan (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen regio Ledegem zoeken we een kraanman voor het besturen van een telescoopkraan. Je staat in voor het bedienen van een telescoopkraan en montage van industriële en agrarische gebouwen.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BERTEM (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Bertem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Bertem, Korbeek-Dijle en Kortenberg.

 • Huishoudhulpen/poetshulpen in regio Blankenberge (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent Bon'Ap Tongeren (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Deurne (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • Elektromecanicien (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je bent mee verantwoordelijk voor het elektrisch onderhoud van het machinepark in de weverij. Je voert storingsanalyses uit op de lijnen en herstelt de machines bij pannes. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines.

 • Technieker op de baan rolbruggen - bedrijf regio Ruddervoorde m/v (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

  Type: Vaste Job

  Zoek je een job als Technieker op de baan met specialisatie in rolbruggen / hijstoestellen? Servicetechnieker gezocht regio Ruddervoorde ! Als technieker kom je terecht bij een jong bedrijf regio Torhout-Brugge dat zijn team van specialisten wil uitbreiden met een nieuwe collega. Je werkt in klein team dat bestaat uit monteurs , lassers en de servicetechnieker. Als Technieker ga je ongeveer 80% van je werktijd op de baan , combinatie van installatie en service. De nadruk ligt in jouw job op service uitvoeren aan rolbruggen / hijstoestellen. Wat kan jouw takenpakket inhouden? Taken: onderhoud van rolbruggen en hijstoestellen voorbereidend werk in het atelier laswerk en constructie montage reparaties ter plaatse bij de klant

 • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS in sociale netwerken
Look for responds of MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS. Laat een reactie achter voor MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS. MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS. Leave a respond for MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS. MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS op de google maps. Adres en contacten MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS
Location of MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS on the google maps. Address and contacts of MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS

Andere gerelateerde bedrijven als come MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS: ALDI | BIG BEN | SPEAKING IMAGE | WESTIMMO/WILLAERT ALL SERVICES | ARISTIDE DETANDT

Other related companies as MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS: ALDI | BIG BEN | SPEAKING IMAGE | WESTIMMO/WILLAERT ALL SERVICES | ARISTIDE DETANDT

MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05861175537. Het bedrijf MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS bevindt zich op het adres: MINDERBROEDERSSTRAAT 11; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 203,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS, openstaande posities, locatie van MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS op de kaart.

MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS, company assigned to the tax number BE05861175537. The company MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS is located at the address: MINDERBROEDERSSTRAAT 11; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 203,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS is not available. You also can look at reviews of MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS, open positions, location of MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIDDENSCH. ST.FRANCISCUS, employees, financial statistics.