KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND
Private companiesChemicals and Allied Products • KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND

Contactgegevens KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JANSTRAAT 4; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56257580 (+32-56257580) 56257580 (+32-56257580)

Fax (fax): +32 (15) 517-38-38 +32 (15) 517-38-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND
Products information KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND

BTW identificatienummer (tax): BE03503784179
Ondernemingsnummer: 8246307373
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 685,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND
(Get full report from official database of BE for KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND
Addition kinds of activities for KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND

5149. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec | Groceries and related products, nec
721201. Was- en droogreinigingsmiddelen | Laundry and drycleaner agents
951202. Grondbeschermingsbureaus | Land conservation agencies
07520101. Kunstmatige inseminatie, dierenspecialiteiten | Artificial insemination services, animal specialties
59990802. Boerderij trekkers | Farm tractors

Werken bij KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND. Looking for open vacancies in other companies

 • Werfarbeider bemalingen CE (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een Chauffeur CE die ook helpt op de werf. Je maakt gaten in de grond om er de leidingen in te steken. Je sluit deze aan op zuigpompen om zo water uit de grond te trekken. Je dient met buizen en leidingen te sleuren, dus het gaat om fysiek werk. Je vertrekt samen met je collega vanuit je woonplaats naar de verschillende werven in Vlaanderen en omgeving.

 • Industrieel elektricien / bordenbouwer m/v (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Beschik jij over een grondige kennis van industriële elektriciteit? Adecco Zeebrugge kan jou aan een interessante job helpen. Als industrieel bordenbouwer bouw je zelfstandig elektrische stuur- en regelborden (op basis van een installatieschema of bord lay-out). Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf het montageraam. Verder plaats je de onderdelen & componenten (oa draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten) en test je de kast.

 • Handlanger grondwerkern en funderingswerken (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Werk je graag buiten ? Heb je zin om in de bouw te werken ? Heb je affiniteit met grondwerken en / of funderingen ? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! We zijn op zoek naar een handlanger voor een bedrijf dat actief is in funderingswerken. Hoofdbureau ligt in het Gentse maar jouw tewerkstellingsplaats zal de regio Kieldrecht zijn.

 • Bekister (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wie solliciteert voor de vacature als bekister regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort neemt de volgende taken voor zijn rekening: je bent verantwoordelijk voor het bekisten van ruwbouwwerken; je wordt 's ochtends opgepikt regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort; je krijgt op de verschillende werven zelf opleiding van ervaren collega-bekisters; je past de veiligheidsregels strikt toe en je werkt in goede verstandhouding met je collega's.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Linter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LINTER)

  Regio: LINTER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Nieuwkerken-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEUWKERKEN-WAAS)

  Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student Verkoop Bristol Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Studentenjob

  Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

 • student poetsmedewerker (PULDERBOS)

  Regio: PULDERBOS

  Bedrijf: PNIEL

  Type: Studentenjob

  Poetsen van kamers, gemeenschappelijke ruimten en toiletten Uitdelen van warme maaltijd en afruimen van tafels. Inzetten van afwas in afwasmachien.

 • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ORBID

  Type: Studentenjob

  Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

 • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Anankei

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

 • Econocom - Database Administrator (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are looking for a Database Administrator for an opportunity in Brussels. You will have the chance to evolve in technical environment including: HP Unix, Linux, Windows, VMware,Tomcat, Oracle DB & MS SQL Server.   For the management of the databases of the different systems, we are looking for a DBA whose area of responsibility will be to put the databases continuously, safely and efficiently at the disposal of the users. The consistency of the data between the different databases must therefore be guaranteed.   The majority of the databases are of the Oracle type, the others are of the MS SQL Server type. We are looking for a database specialist with varied interests, able to dive into a technology according to the needs. An interest in server management and Storage is an added value.     Main tasks Service requests & ticketting: You provide second and third line support for database technical service requests & tickets You are in charge of coordinating problem solving, between the various ICT disciplines, and 3rd line support for external suppliers You are responsible for knowledge management through the development of standard procedures for the 1st line Proactif database monitoring: You monitor database performance via standard tools Database backup, recovery & cloning: You are responsible for setup, monitoring & maintenance Change requests: Your mission is to propose and defend realistic improvement initiatives   Required competences You have a bachelor's degree in computer science or equivalent by experience You have at least 3 years of experience as an Oracle Database Administrator You have in-depth knowledge of Hardware, software and related tools for Oracle databases You have in-depth knowledge of Unix & Linux Essentials, Oracle DBA Administration, Dataprotector 9 Knowledge of Oracle Failsafe, Oracle DataGuard, Oracle 12c, Oracle Streams, MS SQL Server in AlwaysOn groups You work solution-oriented and task-oriented You are able to organize your work autonomously In agreement with your colleagues, you are able to develop and defend a vision in order to make the right Hardware and software choices You make decisions for the skills that are assigned to you and are able to estimate when the line of authority should be involved. You are fluent in Dutch, French and English

 • Gepassioneerde flexi voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Flexijob

  Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

Zoek naar antwoorden van KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND in sociale netwerken
Look for responds of KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND. Laat een reactie achter voor KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND. KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND. Leave a respond for KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND. KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND op de google maps. Adres en contacten KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND
Location of KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND on the google maps. Address and contacts of KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND

Andere gerelateerde bedrijven als come KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND: Laeremans Geert NV | DE REZE | Shop Design | Cartronic | JULES JETTEN

Other related companies as KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND: Laeremans Geert NV | DE REZE | Shop Design | Cartronic | JULES JETTEN

KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03503784179. Het bedrijf KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND bevindt zich op het adres: SINT-JANSTRAAT 4; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 685,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND, openstaande posities, locatie van KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND op de kaart.

KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND, company assigned to the tax number BE03503784179. The company KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND is located at the address: SINT-JANSTRAAT 4; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 685,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND is not available. You also can look at reviews of KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND, open positions, location of KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KL. ZUST. O.L.V. BIJSTAND, employees, financial statistics.