JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL

Contactgegevens JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JEAN JOSEPH CROCQLAAN 10; 1090; JETTE, België

Telefoon (phone): 24782497 (+32-24782497) 24782497 (+32-24782497)

Fax (fax): +32 (84) 648-73-82 +32 (84) 648-73-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL
Products information JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL

BTW identificatienummer (tax): BE08795349121
Ondernemingsnummer: 4241241455
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 268,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL
(Get full report from official database of BE for JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL
Addition kinds of activities for JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL

355602. Snijden, hakken, slijpen, mengen en dergelijke machines | Cutting, chopping, grinding, mixing, and similar machinery
01619907. Tomatenboerderij | Tomato farm
16290111. Pier constructie | Pier construction
20320200. Etnische levensmiddelen, ingeblikt, jarred, enz. | Ethnic foods, canned, jarred, etc.
25990204. Voedselwagens, restaurant | Food wagons, restaurant
36510107. FM en am radio tuners | Fm and am radio tuners
51491104. Gist | Yeast
52510100. Gereedschap | Tools

Werken bij JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Werkvoorbereider (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wanneer je als werkvoorbereider zal werken is je takenpakket voor de vacature: volledig uitdenken van een project en indelen bouwvergunningsdossier samenstellen je bent contactpersoon tussen eigenaar bouwheer architect en stadsdiensten aanvraag van studies en offertes samenstellen meetstaat budget samen stellen uitvoeringsplan opmaken je zorgt voor de logistieke ondersteuning tijdens het volledige bouwproces

 • Polyvalente arbeider m/v 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Sint-Eloois-Vijve zoeken we dringend een polyvalente arbeider ( m/v ). Als polyvalente arbeider (m/v ) zal je vooral fungeren als vlinder binnen de onderneming. Jouw taken zullen zich situeren binnen 2 verschillende afdelingen. Je kan ingeschakeld worden voor: mengen van verschillende produkten aan de hand van een produktiefiche die je zal ontvangen van de verantwoordelijke die geproduceerde goederen dan afvullen in de daartoe bestemde verpakking ( adhv parameters die je instelt in machine, toezien op kwaliteit, kwantiteit, correcte verpakking,... ) verplaatsen van de kuipen na schoonmaken ( met een elektrische transpallet ), containers wegbrengen naar de koer, klaarzetten van de machine, de leidingen uitkuisen,...

 • Allround medewerker met technisch inzicht (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees(verwerking) zijn we op zoek naar een allround medewerker. Je zal in eerste instantie leren om machines van de afdeling "conserven", om te bouwen (instellen van de lijn op verschillende formaten) en helpt aan de(deels) geautomatiseerde inpaklijn van de conserven. Hiervoor is een interne opleiding mogelijk.... De andere uren zou je ingezet worden op de loskade!

 • Organisatorische Sales Assistant - Topklant regio Halle (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een echte topklant regio Halle zijn we op zoek naar de ideale Sales Assistant. Ben je vlot in omgang, organisatorisch en communicatief ingesteld? Ben je op zoek naar een uitdaging binnen een internationaal kader? Zijn jouw antwoorden op deze vragen ja, ja en nog eens ja? Lees zeker verder, solliciteer en wie weet ben jij de persoon die Uniek zoekt! Jouw takenpakket bestaat uit: je ondersteunt het Sales Team met allerhande administratieve taken je volgt dossiers grondig op en vult deze aan indien nodig met juiste documentatie je bent verantwoordelijk voor gegevensinvoer uitwerken van offertes aanpassingen binnen projecten doorspelen naar het sales team

 • Huishoudhulp met Dienstencheques (M/V). (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: PROFPOETSEN MET DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar gemotiveerde personen voor het huishoudelijke hulp bij gezinnen thuis. De taken bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van de woning en/of strijken. Die taken kunnen aangevuld worden met wassen, kleine occasionele naaiwerken en bereiden van maaltijden.

 • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

  Type: Dienstenchequebaan

  Piekfijn Hageland is dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Lambrechts-Herk, 12 uur per week. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Sint-Lambrechts-Herk. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP De Haan/Bredene (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan die van onze concurrenten.

 • Studenten zaterdag en/of vakantieperijden inpak productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het versnijden en verpakken van groenten en fruit. Je reinigt de werkplek en houdt rekening met de hygieneregels.

 • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

  Type: Vaste Job

  Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

 • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we een tweede multidisciplinaire groepspraktijk geopend in Lier. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • zelfstandige logopedist(e) (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK LIESBETH UVIN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ik ben op zoek naar een gemotiveerde logopedist(e) die mij zou kunnen vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Je begeleidt kinderen met leerstoornissen & vertraagde spraak- en taalontwikkeling. De sessies gaan zowel door op school (overdag) als in het kabinet (vanaf late namiddag+avond). De verplaatsing naar de scholen beperkt zich binnen de gemeente Vlezenbeek. Deze verplaatsingen gebeuren wel best met de wagen.

Zoek naar antwoorden van JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL in sociale netwerken
Look for responds of JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL. Laat een reactie achter voor JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL. JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL. Leave a respond for JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL. JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL op de google maps. Adres en contacten JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL
Location of JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL on the google maps. Address and contacts of JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL

Andere gerelateerde bedrijven als come JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL: BEGRAF. WYNS-VAN DYCK | PISCINE CLUB LIEGE NATATION | PIERRE HAYAUX | VERZEKERINGEN SWAEGERS | Lotren SA

Other related companies as JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL: BEGRAF. WYNS-VAN DYCK | PISCINE CLUB LIEGE NATATION | PIERRE HAYAUX | VERZEKERINGEN SWAEGERS | Lotren SA

JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08795349121. Het bedrijf JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL bevindt zich op het adres: JEAN JOSEPH CROCQLAAN 10; 1090; JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 268,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL, openstaande posities, locatie van JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL op de kaart.

JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL, company assigned to the tax number BE08795349121. The company JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL is located at the address: JEAN JOSEPH CROCQLAAN 10; 1090; JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 268,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL is not available. You also can look at reviews of JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL, open positions, location of JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOIE DE VIVRE ENS SEC PROF SPECIAL, employees, financial statistics.