INTERNAT ST.MICHEL

Contactgegevens INTERNAT ST.MICHEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERNAT ST.MICHEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERNAT ST.MICHEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBIN BODY 55; 4900; SPA, België

Telefoon (phone): 87773294 (+32-87773294) 87773294 (+32-87773294)

Fax (fax): +32 (81) 157-20-54 +32 (81) 157-20-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERNAT ST.MICHEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERNAT ST.MICHEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERNAT ST.MICHEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERNAT ST.MICHEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERNAT ST.MICHEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERNAT ST.MICHEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERNAT ST.MICHEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERNAT ST.MICHEL
Products information INTERNAT ST.MICHEL

BTW identificatienummer (tax): BE04381317138
Ondernemingsnummer: 5259948730
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERNAT ST.MICHEL
(Get full report from official database of BE for INTERNAT ST.MICHEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERNAT ST.MICHEL
Addition kinds of activities for INTERNAT ST.MICHEL

265200. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
333901. Lood en zink | Lead and zinc
391103. Sierringen en afwerkingen | Jewelry mountings and trimmings
506501. Telefoon- en telegrafische apparatuur | Telephone and telegraphic equipment
20330107. Tomatencocktails: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato cocktails: packaged in cans, jars, etc.
20640000. Snoep en andere zoetwarenproducten | Candy and other confectionery products
22819901. Gekarteld garen, gesponnen | Carded yarn, spun

Werken bij INTERNAT ST.MICHEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERNAT ST.MICHEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERNAT ST.MICHEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERNAT ST.MICHEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Kortrijk zoeken we een schrijnwerker (M/V): In deze functie sta je in voor productie, montage en afwerking van maatwerk douches en trappen, alsook plaatsing van design-profielen met afwerking in onze vloersystemen. Je werkt in hedendaagse interieurs in een team van twee, met soms meerdere locaties per dag.

 • Verkoopmedewerker Fashion/Kassa PT Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een mooie winkel te Sint-Denijs-Westrem zoeken we een verkoopmedewerker Fashion/Kassa voor 30u per week. Als medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Ook kassawerk behoort tot je takenpakket. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze producten en een fraaie winkelomgeving. Kortom samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopresultaten tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

 • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: AGO & HR DEINZE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

 • DRINGENDE POETSHULP TE ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: AVANTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zottegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KORTEMARK (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Kortemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Administratief bediende - studentenjob (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je student en heb je interesse om tijdens de herfstvakantie te werken voor onze klant regio Genk-Opglabbeek? Dan kunnen we jou inzetten voor het scannen en klasseren van documenten, documenten toevoegen in elektronische dossiers, input van gegevens in het computersysteem. Heb je interesse? Mail ons je CV en korte motivatie naar [email protected] Tot binnenkort!

 • logistiek- en productieplanner (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Het inplannen van productieorders voor een productfamilie zodat dit verloopt volgens de vraag en levertermijn voor de klant afgewogen met maximale productiviteit. Het anticiperen op schommelingen in verkoop, capaciteit en materiaalbeschikbaarheid.

 • Productiemedewerker/operator (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: AQUATREAT

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een veelzijdige en gemotiveerde productiemedewerker, die punctueel en nauwkeurig in een groep kan werken. Tot het takenpakket behoren: aanmaak van fijnchemicaliën, magazijnbeheer, administratie, manueel afvullen in kleinere verpakkingen, kleine technische herstellingen, eenvoudig onderhoud aan toestellen, kwaliteitscontrole in labo. Een degelijke chemische kennis is vereist.

 • Atos Graduate Program: BI Consultant (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ATOS BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Pas afgestudeerd en gepassioneerd door innovatie en nieuwe technologie? Ben je (nog steeds) leergierig? En niet bang om in het diepe te springen? Maak dan eens kennis met Atos. Een grote internationale IT service provider, die oa de security verzorgt voor de Olympische Spelen. Voor onze afdeling in Brussel zijn we op zoek naar Junior BI Consultants. Afhankelijk van de doelstellingen en informatie behoefte van het bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en structureren van de BI omgeving. Door goed overleg met de managers en business analisten zul je de informatiebehoefte bepalen en hen ondersteunen bij de invoering van de solutions

 • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (NAMEN)

  Regio: NAMEN

  Bedrijf: CALLINWEST

  Type: Zelfstandige activiteit

  WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • ITS Group Benelux - Oracle DBA (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Job Description  installing and regularly upgrading the Oracle database software. This requires expertise in Oracle and its corresponding application tools. using database and coding knowledge to create database Storage structures, known as tablespaces, that store the data of Web applications. They are responsible for ensuring these structures are created with information security in mind. changing to database structures based on company needs. using their Oracle expertise and knowledge of database management to find and address the cause of the malfunction.   Skills  Understand the theories and components that make the system function. They also need knowledge of Structured Query Language (SQL) to create and alter database structures. Oracle DBAs need a working knowledge of programming languages such as HTML and XML. Oracle DBAs are people who thrive in a collaborative environment; they rarely work independently.  Designing databases using Oracle Software and knowledge of SQL Testing database applications to ensure functionality Collaborating with other Oracle DBAs to implement structures Performing regular security updates to keep user data safe Helping users to navigate and use database functions

Zoek naar antwoorden van INTERNAT ST.MICHEL in sociale netwerken
Look for responds of INTERNAT ST.MICHEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERNAT ST.MICHEL. Laat een reactie achter voor INTERNAT ST.MICHEL. INTERNAT ST.MICHEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERNAT ST.MICHEL. Leave a respond for INTERNAT ST.MICHEL. INTERNAT ST.MICHEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERNAT ST.MICHEL op de google maps. Adres en contacten INTERNAT ST.MICHEL
Location of INTERNAT ST.MICHEL on the google maps. Address and contacts of INTERNAT ST.MICHEL

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERNAT ST.MICHEL INTERNAT ST.MICHEL: A.C.D.A. ASBL | Jeunehomme C | CALIDECO | M. LAWAR?E | E.N.L. ELEKTRICITEIT NAUDTS LOKEREN

Other related companies as INTERNAT ST.MICHEL: A.C.D.A. ASBL | Jeunehomme C | CALIDECO | M. LAWAR?E | E.N.L. ELEKTRICITEIT NAUDTS LOKEREN

INTERNAT ST.MICHEL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERNAT ST.MICHEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04381317138. Het bedrijf INTERNAT ST.MICHEL bevindt zich op het adres: RUE ALBIN BODY 55; 4900; SPA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 442,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van INTERNAT ST.MICHEL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERNAT ST.MICHEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERNAT ST.MICHEL, openstaande posities, locatie van INTERNAT ST.MICHEL op de kaart.

INTERNAT ST.MICHEL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERNAT ST.MICHEL, company assigned to the tax number BE04381317138. The company INTERNAT ST.MICHEL is located at the address: RUE ALBIN BODY 55; 4900; SPA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 442,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of INTERNAT ST.MICHEL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERNAT ST.MICHEL is not available. You also can look at reviews of INTERNAT ST.MICHEL, open positions, location of INTERNAT ST.MICHEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERNAT ST.MICHEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERNAT ST.MICHEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERNAT ST.MICHEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERNAT ST.MICHEL, employees, financial statistics.