INTERNAAT SPIJKER

Contactgegevens INTERNAAT SPIJKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERNAAT SPIJKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERNAAT SPIJKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GELMELSTRAAT 62; 2320; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33145011 (+32-33145011) 33145011 (+32-33145011)

Fax (fax): +32 (56) 830-31-58 +32 (56) 830-31-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERNAAT SPIJKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERNAAT SPIJKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERNAAT SPIJKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERNAAT SPIJKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERNAAT SPIJKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERNAAT SPIJKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERNAAT SPIJKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERNAAT SPIJKER
Products information INTERNAAT SPIJKER

BTW identificatienummer (tax): BE03794372558
Ondernemingsnummer: 5392608642
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERNAAT SPIJKER
(Get full report from official database of BE for INTERNAAT SPIJKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERNAAT SPIJKER
Addition kinds of activities for INTERNAAT SPIJKER

822100. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
22110106. percale | Percale
25149901. Rug en stoelen voor metalen huishoudelijke meubels | Backs and seats for metal household furniture
36529901. Compacte laser schijven, vooraf opgenomen | Compact laser discs, prerecorded
39440309. Hobby kits en sets | Craft and hobby kits and sets
50659902. Magnetische opname tape | Magnetic recording tape
76990506. Industriële vrachtwagen reparatie | Industrial truck repair
76990907. Zadelmakerij | Saddlery repair shop
80710100. Testlaboratoria | Testing laboratories

Werken bij INTERNAAT SPIJKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERNAAT SPIJKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERNAAT SPIJKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERNAAT SPIJKER. Looking for open vacancies in other companies

 • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Start People Call Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

 • Allround Onderhoudsmechanieker (M/V) (DILSEN)

  Regio: DILSEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een handelaar in gereedschappen en ijzerwaren voor bouw, industrie, sanitair & park en tuin zijn wij op zoek naar een all round onderhoudsmechanieker (m/v) Het waarborgen van een uitstekende dienst-na-verkoop is één van hun sterkste troeven. Een team van ervaren technici biedt een absolute meerwaarde voor het herstellen en onderhouden van het algemene machinepark. Onderhoud en herstellingen gebeuren op een deskundige en zeer efficiënte manier. Het is dan ook van essentieel belang dat er regelmatig opleidingen worden gevolgd om deze werkzaamheden volgens de specificaties van de fabrikant uit te kunnen voeren.

 • Elektromechanieker in regio Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Elektromechanieker (m/v) in de regio van Asse bestaat je takenpakket voornamelijk uit: Assembleren & stralen van metalen machine-onderdelen. Bevestigen van elektrische kabels aan de machine-onderdelen op de machineparken

 • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als POETSHULP / THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudelijke hulp in Hooglede, Gits - vanaf 10 tot 38u per week (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Hooglede en Gits. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

 • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-ANDRIES (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Studentenjob : productiearbeider voedingsbedrijf (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

  Type: Studentenjob

  Heb jij nog nood aan extra zakgeld? Aan het sparen voor een auto of nieuwe laptop? Voor Plukon in Maasmechelen zijn we op zoek naar studenten voor een vaste opdracht doorheen het schooljaar. Ben je regelmatig op vrijdag beschikbaar om met de ochtend- of middagpost bij Plukon te komen werken. Je beschikbaarheden kan je doorgeven via onze online applicatie, zo blijf jij de baas over je eigen agenda. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding.

 • Student Winkelbediende woensdagnamiddag of vrijdagnamiddag (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een buurtwinkel/kruidenierszaak in Kampenhout zijn we op zoek naar vlotte studenten. Je komt terecht in een kruidenierszaak met vaste klanten. Je taken zullen variëren. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar zorgt ook voor een nette winkel waar de producten voorraadig zijn.

 • Teamleader (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

  Type: Vaste Job

  Je hebt leiding over een team van 15 advisors. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en de productiviteit van je team. Door je goede aansturing help je de advisors om hun objectieven en groeiplannen te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. Hun ontwikkeling is jouw aandachtspunt. Met je aansturing slaag je erin een bevlogen team te ontwikkelen waardoor jullie samen gaan voor het beste resultaat. Je voert regelmatig evaluatie- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de operations manager wat betreft je vorderingen.

 • Calculator (Tielt) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: TALENT4PEOPLE

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een veelzijdige bouwgroep, gespecialiseerd in de constructie van kantoorruimtes, toonzalen, winkelruimtes, werkplaatsen, productieruimtes, enzovoort. Ze werken vanuit verschillende sites in België en steken hierbij ook regelmatig de landsgrenzen over. Voor hun vestiging in Tielt, zijn ze op zoek naar Calculator

 • Personal Trainer (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: TEAM LABORE PERSONAL TRAINING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als personal trainer begeleidt u de mensen waar zij dit willen, thuis, park, atletiekpiste,...enz. Gepersonaliseerde schema's opstellen Fitnesstesten afnemen Individueel uitleg geven bij het juist en veilig uitoefenen van de oefeningen. Mensen aansporen tot een gezonde levenswijze door middel van regelmatig te sporten.

 • Gelegenheidswerknemers of flexijob m/v (LINTER)

  Regio: LINTER

  Bedrijf: 'T SPIJKER

  Type: Werfreserve

  Voor ons feestzalencomplex Hof ten Steen te Linter zijn wij op zoek naar mensen die graag in het weekend iets willen bijverdienen als extra of in het kader van de flexijob. Het gaat voornamelijk om bediening in de zaal en/of taken in de keuken.

Zoek naar antwoorden van INTERNAAT SPIJKER in sociale netwerken
Look for responds of INTERNAAT SPIJKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERNAAT SPIJKER. Laat een reactie achter voor INTERNAAT SPIJKER. INTERNAAT SPIJKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERNAAT SPIJKER. Leave a respond for INTERNAAT SPIJKER. INTERNAAT SPIJKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERNAAT SPIJKER op de google maps. Adres en contacten INTERNAAT SPIJKER
Location of INTERNAAT SPIJKER on the google maps. Address and contacts of INTERNAAT SPIJKER

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERNAAT SPIJKER INTERNAAT SPIJKER: ALBERT SMEETS | CORNEEL DE BRUYN | C.M.P. INDUSTRIES | HECTOR LESSENT | De Rouck & Co NV

Other related companies as INTERNAAT SPIJKER: ALBERT SMEETS | CORNEEL DE BRUYN | C.M.P. INDUSTRIES | HECTOR LESSENT | De Rouck & Co NV

INTERNAAT SPIJKER is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERNAAT SPIJKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03794372558. Het bedrijf INTERNAAT SPIJKER bevindt zich op het adres: GELMELSTRAAT 62; 2320; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van INTERNAAT SPIJKER is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERNAAT SPIJKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERNAAT SPIJKER, openstaande posities, locatie van INTERNAAT SPIJKER op de kaart.

INTERNAAT SPIJKER is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERNAAT SPIJKER, company assigned to the tax number BE03794372558. The company INTERNAAT SPIJKER is located at the address: GELMELSTRAAT 62; 2320; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of INTERNAAT SPIJKER is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERNAAT SPIJKER is not available. You also can look at reviews of INTERNAAT SPIJKER, open positions, location of INTERNAAT SPIJKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERNAAT SPIJKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERNAAT SPIJKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERNAAT SPIJKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERNAAT SPIJKER, employees, financial statistics.