INTERNAAT ABDIJSCHOOL

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • INTERNAAT ABDIJSCHOOL
Private companiesEducational Services • INTERNAAT ABDIJSCHOOL

Contactgegevens INTERNAAT ABDIJSCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERNAAT ABDIJSCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERNAAT ABDIJSCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEVENKERKEN 4; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50380972 (+32-50380972) 50380972 (+32-50380972)

Fax (fax): +32 (67) 661-76-83 +32 (67) 661-76-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERNAAT ABDIJSCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERNAAT ABDIJSCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERNAAT ABDIJSCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERNAAT ABDIJSCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERNAAT ABDIJSCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERNAAT ABDIJSCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERNAAT ABDIJSCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERNAAT ABDIJSCHOOL
Products information INTERNAAT ABDIJSCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE08598419189
Ondernemingsnummer: 8046630859
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 452,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERNAAT ABDIJSCHOOL
(Get full report from official database of BE for INTERNAAT ABDIJSCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERNAAT ABDIJSCHOOL
Addition kinds of activities for INTERNAAT ABDIJSCHOOL

23719902. Glazen pels | Glazing furs
33170101. Pijpen, naadloos staal | Pipes, seamless steel
34529904. Noten, metaal | Nuts, metal
36329904. Koelkasten, mechanische en absorptie: huishouden | Refrigerators, mechanical and absorption: household
50920204. poppen | Dolls
63240000. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans

Werken bij INTERNAAT ABDIJSCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERNAAT ABDIJSCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERNAAT ABDIJSCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERNAAT ABDIJSCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

 • operator houtbewerkingmachines (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: LEFEVERE GROEP

  Type: Vervanging brugpensioen

  Na een opleidingsperiode het bedienen, instellen en optimaal in orde houden van ondermeer CNC-gestuurde freesmachines, opdeelzagen en andere houtbewerkingmachines

 • Service-chauffeur (m/v) (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: DANCKAERT

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je staat in voor: leveren van bouwmaterialen, aan huis en op de werf, lossen met de autolaadkraan, soms ook manueel, afhalen van goederen bij de leverancier, laden en lossen van de vrachtwagen met de heftruck, dagelijks onderhouden van de vrachtwagen. Klanten dienen is uw job!

 • Distributiechauffeur C (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  rijbewijs C vervoer van groenten en fruit naar supermarkten en winkels meestal palletgoederen, soms eens in bakken zelf laden met electrische transpallet lossen met manuele transpallet maandag tot vrijdag 05.00u - 13.00u (kan 14.00u zijn) 6 à 7 klanten per dag alle ritten worden aangeleerd maar krijgen min of meer vaste rit met steeds dezelfde klanten die terugkomen Zeer goed Nederlands, alles gebeurd via tablet Goede klantgerichtheid optie vast opleiding mogelijk: meerijden met vaste chauffeur

 • Commercieel bediende binnendienst (WARNETON)

  Regio: WARNETON

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een interne opleiding groei je uit tot het aanspreekpunt van klanten en transporteurs. Op termijn en afhankelijk van je inzet en ambities, krijg je binnen de dienst meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Als commercieel bediende verzorg je de orderopvolging van A tot Z: input, voorraadcontrole, orderbevestiging, organisatie en opvolging van het transport. Het bijhouden van verkoop statistieken en het opmaken van prognoses behoort ook tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en de kwaliteitsdienst.

 • CARROSSIER - FIJNE MONTAGE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een carrossier: Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken, zoals distributiekasten, zekeringkasten, leidingen, profielen,… Het betreft hier voornamelijk bankwerk. Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt, ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling. Je werkt in dag (7u36 - 16u15)

 • TEAMLEIDER M/V (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: APPRO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een logistiek bedrijf in regio Waasland, zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je een soortgelijke ervaring binnen de logistieke sector en kan je een team motiveren? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: als teamleider ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van goederen en de bevoorrading van je afdeling. motiveren en evalueren van je teamleden. problemen analyseren en contacten onderhouden met andere afdelingen.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Nieuwpoort gezocht! (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

 • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

 • Jobstudenten / flexi jobs weekendwerk (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: THE LIBRARY

  Type: Studentenjob

  Voor ons nieuw restaurant zijn we op zoek naar gemotiveerd personeel

 • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Car Comfort Solutions

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

Zoek naar antwoorden van INTERNAAT ABDIJSCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of INTERNAAT ABDIJSCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERNAAT ABDIJSCHOOL. Laat een reactie achter voor INTERNAAT ABDIJSCHOOL. INTERNAAT ABDIJSCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERNAAT ABDIJSCHOOL. Leave a respond for INTERNAAT ABDIJSCHOOL. INTERNAAT ABDIJSCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERNAAT ABDIJSCHOOL op de google maps. Adres en contacten INTERNAAT ABDIJSCHOOL
Location of INTERNAAT ABDIJSCHOOL on the google maps. Address and contacts of INTERNAAT ABDIJSCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERNAAT ABDIJSCHOOL INTERNAAT ABDIJSCHOOL: Deffet Yves | DEMARET | FORTIS | JAN DE BELDER | RONY HIEL

Other related companies as INTERNAAT ABDIJSCHOOL: Deffet Yves | DEMARET | FORTIS | JAN DE BELDER | RONY HIEL

INTERNAAT ABDIJSCHOOL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERNAAT ABDIJSCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08598419189. Het bedrijf INTERNAAT ABDIJSCHOOL bevindt zich op het adres: ZEVENKERKEN 4; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 452,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van INTERNAAT ABDIJSCHOOL is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERNAAT ABDIJSCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERNAAT ABDIJSCHOOL, openstaande posities, locatie van INTERNAAT ABDIJSCHOOL op de kaart.

INTERNAAT ABDIJSCHOOL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERNAAT ABDIJSCHOOL, company assigned to the tax number BE08598419189. The company INTERNAAT ABDIJSCHOOL is located at the address: ZEVENKERKEN 4; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 452,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of INTERNAAT ABDIJSCHOOL is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERNAAT ABDIJSCHOOL is not available. You also can look at reviews of INTERNAAT ABDIJSCHOOL, open positions, location of INTERNAAT ABDIJSCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERNAAT ABDIJSCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERNAAT ABDIJSCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERNAAT ABDIJSCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERNAAT ABDIJSCHOOL, employees, financial statistics.