INSTITUT ST.LAURENT

Contactgegevens INSTITUT ST.LAURENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT ST.LAURENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT ST.LAURENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JOSEPH WAUTERS 41; 4300; WAREMME, België

Telefoon (phone): 19322038 (+32-19322038) 19322038 (+32-19322038)

Fax (fax): +32 (81) 133-91-29 +32 (81) 133-91-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT ST.LAURENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT ST.LAURENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT ST.LAURENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT ST.LAURENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT ST.LAURENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT ST.LAURENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT ST.LAURENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT ST.LAURENT
Products information INSTITUT ST.LAURENT

BTW identificatienummer (tax): BE09263092041
Ondernemingsnummer: 2897338867
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 732,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT ST.LAURENT
(Get full report from official database of BE for INSTITUT ST.LAURENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT ST.LAURENT
Addition kinds of activities for INSTITUT ST.LAURENT

2731. Boekuitgeverij | Book publishing
5171. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
32610104. Zeepschotels, glanzend china | Soap dishes, vitreous china
39490804. Bruggen, biljart en zwembad | Bridges, billiard and pool
59610202. Computers en randapparatuur, postorder | Computers and peripheral equipment, mail order
73229901. Aanpassingsbureau, behalve verzekering | Adjustment bureau, except insurance

Werken bij INSTITUT ST.LAURENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT ST.LAURENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT ST.LAURENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT ST.LAURENT. Looking for open vacancies in other companies

 • Machinebouwer (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machinebouwer word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten, gedurende een periode van 6 tot 12 maanden. Hiervoor werk je nauw samen met collega's en supervisors en onderhou je de nodige contacten met ondersteunende afdelingen. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijzen Je assembleert voortdurend verschillende types Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal. Je registreert ontbrekende onderdelen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

 • Loodgieter (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een loodgieter.

 • Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel Carglass® Carrosserie Elsene (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In 2017 werd Carglass® voor de vijfde keer uitgeroepen tot Best Workplace: een werkplek die je volop kansen geeft om te groeien in je job en als persoon. Als Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel sta je in voor het verzorgen van de afhandeling van een schadeherstelling m.b.t. de klant/bestuurder alsook voor het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Je rapporteert in deze rol aan de vestigingsmanager van het Carglass Carrosserie filiaal. Jouw taken in hoofdlijn zijn receptiewerkzaamheden : Bedienen van de telefoon. Ontvangen van bezoekers (klanten) en deze doorverwijzen naar de desbetreffende medewerkers. Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klanten. Desgevallend meegaan met de klant naar zijn voertuig om de schade op te nemen en er foto’s van te nemen. Zich houden aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften, de werkplek op orde houden en ervoor zorgen dat deze een representatieve aanblik biedt. Werk aannemen en afspraken maken over de uitvoering en de planning met de vestigingsmanager. Vervaardigen van werkorders. Afspraken bijhouden. Regelen van vervangend vervoer voor de klanten. Navraag doen m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon. Zorg dragen voor een deel van de administratieve afhandeling van de schadeherstelling en verzorgen van huurcontract voor vervangend vervoer. Verzorgen van de aflevering van het gerepareerde voertuig aan de klant (bestuurder). Klanten telefonisch op de hoogte brengen van bijzonderheden m.b.t. hun dossier. De vestigingsmanager op de hoogte stellen van eventuele problemen.

 • Wij zoeken een Bachelor Accountancy-fiscaliteit regio Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een boekhoudkantoor te Aalter zijn wij op zoek naar een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Ben je pas afgestudeerd of heb je al een eerste ervaring maar zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kan deze vacature iets zijn voor jou! Solliciteer online en dan bellen wij je op met meer uitleg over de vacature! Als boekhouder of financieel adviseur speel je een cruciala rol binnen de organisatie waarvoor je werkt. Je kijkt naar cijfers, analyseert ze en brengt bedrijven financieel in kaart. Van je deskundigheid en nauwkeurigheid hangt veel af. Een divers takenpakket en een wetgeving die constant evolueert zorgen voor een boeiende job. De tijd die je wint door toenemende informatisering kan je aan je klanten en dienstverlening besteden.

 • SCHRIJNWERK: HOUTSKELETBOUW (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een ploegbaas schrijnwerker/plaatser houtskeletbouw om een team van 2 à 3 personen te leiden.

 • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen - Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat het productie proces draaiende blijft. Het bedrijf is actief in verwerking van kunststofproducten. Je voert het preventief en curatief onderhoud uit van: spuitmachines, robots, relegapparatuur, automatisatie, elektrische verwarming, motoren (asynchroon en servo), koelinstallaties, compressoren... Een zeer variabel machinepark.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Geetbets (met dienstencheques) (GEETBETS)

  Regio: GEETBETS

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Enthousiaste Huishoudhulp Regio Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: WORK@HOME DILSEN-STOKKEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Werkplaatsverantwoordelijke (voor onze vestiging in BEVEREN/KRUIBEKE) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: VAN HOVE GARAGES NV

  Type: Vaste Job

  - Je voert onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie,... - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van Renault Trucks

 • Onderhoudstechnieker in ploegen (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Vaste Job

  Gezocht: onderhoudstechnieker (m/v) voor tweeploegendienst voor een bedrijf regio Grobbendonk. Als onderhoud/storingstechnieker kom je terecht in een geautomatiseerde werkomgeving waar je verantwoordelijk bent voor de goede werking en het onderhoud van de verschillende productiemachines. Samen met je collega's verhelp je storingen en voer je preventieve en curatieve onderhoudstaken uit. In samenspraak met het technisch team verricht je optimalisaties zodat het machinepark zijn maximaal rendement haalt. Je zal werken in twee ploegen.

 • PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: DE TOVERSTAF

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk De Toverstaf is op zoek naar een PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN om ons kinder -en jongeren team te versterken.

 • Lesgever Nederlands (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: SIBILANT TAALTRAININGEN&VERTAALWERK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft les over algemene en zakelijke communicatie in het Nederlands. Dit op verplaatsing bij de klant zelf. De klanten bevinden zich in de regio Brussel (prioriteit) en op termijn ook in de regio Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van INSTITUT ST.LAURENT in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT ST.LAURENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT ST.LAURENT. Laat een reactie achter voor INSTITUT ST.LAURENT. INSTITUT ST.LAURENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT ST.LAURENT. Leave a respond for INSTITUT ST.LAURENT. INSTITUT ST.LAURENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT ST.LAURENT op de google maps. Adres en contacten INSTITUT ST.LAURENT
Location of INSTITUT ST.LAURENT on the google maps. Address and contacts of INSTITUT ST.LAURENT

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT ST.LAURENT INSTITUT ST.LAURENT: Benelec | CHANTAL LARDINOIS | JACQUELINE VAN MUYLEM | LUC DEPIERREUX | LA TABLE D'H?TES BIO

Other related companies as INSTITUT ST.LAURENT: Benelec | CHANTAL LARDINOIS | JACQUELINE VAN MUYLEM | LUC DEPIERREUX | LA TABLE D'H?TES BIO

INSTITUT ST.LAURENT is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT ST.LAURENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09263092041. Het bedrijf INSTITUT ST.LAURENT bevindt zich op het adres: RUE JOSEPH WAUTERS 41; 4300; WAREMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 732,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van INSTITUT ST.LAURENT is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT ST.LAURENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT ST.LAURENT, openstaande posities, locatie van INSTITUT ST.LAURENT op de kaart.

INSTITUT ST.LAURENT is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT ST.LAURENT, company assigned to the tax number BE09263092041. The company INSTITUT ST.LAURENT is located at the address: RUE JOSEPH WAUTERS 41; 4300; WAREMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 732,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of INSTITUT ST.LAURENT is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT ST.LAURENT is not available. You also can look at reviews of INSTITUT ST.LAURENT, open positions, location of INSTITUT ST.LAURENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT ST.LAURENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT ST.LAURENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT ST.LAURENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT ST.LAURENT, employees, financial statistics.