INSTITUT ST.JOSEPH

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • INSTITUT ST.JOSEPH
Private companiesAgricultural Services • INSTITUT ST.JOSEPH

Contactgegevens INSTITUT ST.JOSEPH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT ST.JOSEPH: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT ST.JOSEPH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE CORENNE 1; 5620; FLORENNES, België

Telefoon (phone): 71688258 (+32-71688258) 71688258 (+32-71688258)

Fax (fax): +32 (57) 237-40-68 +32 (57) 237-40-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT ST.JOSEPH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT ST.JOSEPH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT ST.JOSEPH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT ST.JOSEPH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT ST.JOSEPH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT ST.JOSEPH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT ST.JOSEPH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT ST.JOSEPH
Products information INSTITUT ST.JOSEPH

BTW identificatienummer (tax): BE07082580566
Ondernemingsnummer: 3095367431
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT ST.JOSEPH
(Get full report from official database of BE for INSTITUT ST.JOSEPH)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT ST.JOSEPH
Addition kinds of activities for INSTITUT ST.JOSEPH

3694. Motor elektrische apparatuur | Engine electrical equipment
204103. Bloemmixen | Flour mixes
394911. Baseball, softball en cricket sportartikelen | Baseball, softball, and cricket sports equipment
35720200. Computer tape drives en componenten | Computer tape drives and components
38290200. Geofysische en meteorologische testapparatuur | Geophysical and meteorological testing equipment
56320200. Dameskleding, lingerie en lingerie | Women's dancewear, hosiery, and lingerie

Werken bij INSTITUT ST.JOSEPH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT ST.JOSEPH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT ST.JOSEPH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT ST.JOSEPH. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (M/V) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Langemark zijn we op zoek naar een chauffeur CE! Deze klant is gespecialiseerd in het leveren van stookolie. Als chauffeur CE sta je in voor het bevoorraden van particulieren regio West-Vlaanderen. Opstarten om 8u 's morgens.

 • Outbound Quality Controller (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Outbound Quality Controller krijg je een gedegen opleiding zodat je een specialist bent in het opvolgen van klanten. Je contacteert klanten en kijkt of ze tevreden zijn. Je volgt je klanten op en blijft het aanspreekpunt. Klanten kunnen bij jou via mail/telefoon terecht en je beheert indien nodig hun pagina's sites en reservatiemodules.

 • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

 • BIJLESLEERKRACHTEN (regio BRUSSEL) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Studentenjob

  Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SB2018.

 • Spelhost dinerspellen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Genk studenten om onze spellen te begeleiden.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Mecanicien, tijdelijke functie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je werkt voor een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van zelfwarmende/zelfkoelende verpakkingen. Voor de opbouw en montage van een machine zijn we op zoek naar een mecanicien die zich gedurende 1 a 2 maanden kan vrijmaken. Sta je mechanisch sterk in je schoenen? Lees je vlot technische plannen? Heb je eventueel voeling met pneumatica en/of hydraulica? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Student JBC Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

 • Administratieve duizendpoot (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: WFM PEOPLE

  Type: Vaste Job

  Onthaal en receptie (ontvangen van inkomende oproepen, aanbieden van een drankje aan bezoekers) Administratieve uitvoerende taken (korte vertalingen NL/FR, documenten nakijken en verwerken, facturen behandelen, documenten klasseren en digitaliseren, instructies versturen, contracten en dimona opmaken, verslag van vergadering uitschrijven, mailboxen behandelen,…)

 • Glasvezelblazer (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

  Type: Vaste Job

  Je gaat naar 2 tot 3 werven per dag. Opstelling van de vrachtwagen met luchtdruk, glasvezelkabels inblazen, nadien de trekputten afwerken en een verslag opmaken ( ploeg van 2 personen ) Werven over gans België.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige spoed en IZ (Oostende) - Zelfstandige basis (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een ziekenhuis regio Oostende zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (met Banaba Spoed/IZ) die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op de afdeling spoed en/of Intensieve Zorgen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk.

 • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: Spring Professional

  Type: Werfreserve

  For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

Zoek naar antwoorden van INSTITUT ST.JOSEPH in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT ST.JOSEPH in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT ST.JOSEPH. Laat een reactie achter voor INSTITUT ST.JOSEPH. INSTITUT ST.JOSEPH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT ST.JOSEPH. Leave a respond for INSTITUT ST.JOSEPH. INSTITUT ST.JOSEPH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT ST.JOSEPH op de google maps. Adres en contacten INSTITUT ST.JOSEPH
Location of INSTITUT ST.JOSEPH on the google maps. Address and contacts of INSTITUT ST.JOSEPH

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT ST.JOSEPH INSTITUT ST.JOSEPH: ALVO | NATIONAL DIAMOND COMPANY | TONNY | Beernaerts M | Fossaert J

Other related companies as INSTITUT ST.JOSEPH: ALVO | NATIONAL DIAMOND COMPANY | TONNY | Beernaerts M | Fossaert J

INSTITUT ST.JOSEPH is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT ST.JOSEPH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07082580566. Het bedrijf INSTITUT ST.JOSEPH bevindt zich op het adres: RUE DE CORENNE 1; 5620; FLORENNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van INSTITUT ST.JOSEPH is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT ST.JOSEPH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT ST.JOSEPH, openstaande posities, locatie van INSTITUT ST.JOSEPH op de kaart.

INSTITUT ST.JOSEPH is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT ST.JOSEPH, company assigned to the tax number BE07082580566. The company INSTITUT ST.JOSEPH is located at the address: RUE DE CORENNE 1; 5620; FLORENNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of INSTITUT ST.JOSEPH is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT ST.JOSEPH is not available. You also can look at reviews of INSTITUT ST.JOSEPH, open positions, location of INSTITUT ST.JOSEPH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT ST.JOSEPH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT ST.JOSEPH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT ST.JOSEPH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT ST.JOSEPH, employees, financial statistics.