INSTITUT NOTRE-DAME

Contactgegevens INSTITUT NOTRE-DAME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT NOTRE-DAME: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT NOTRE-DAME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ECOLES 8; 6600; BASTOGNE, België

Telefoon (phone): 61212214 (+32-61212214) 61212214 (+32-61212214)

Fax (fax): +32 (69) 222-38-86 +32 (69) 222-38-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT NOTRE-DAME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT NOTRE-DAME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT NOTRE-DAME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT NOTRE-DAME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT NOTRE-DAME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT NOTRE-DAME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT NOTRE-DAME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT NOTRE-DAME
Products information INSTITUT NOTRE-DAME

BTW identificatienummer (tax): BE06774688720
Ondernemingsnummer: 7224853515
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 796,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT NOTRE-DAME
(Get full report from official database of BE for INSTITUT NOTRE-DAME)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT NOTRE-DAME
Addition kinds of activities for INSTITUT NOTRE-DAME

3411. Metalen blikjes | Metal cans
8111. Legale diensten | Legal services
873401. Stralingslaboratoria | Radiation laboratories
966199. Ruimteonderzoek en -technologie, nec | Space research and technology, nec
20450201. Biscuitdeeg, bereid: van gekochte bloem | Biscuit dough, prepared: from purchased flour
27419901. Catalogi: uitgeverij en drukwerk | Catalogs: publishing and printing
36290200. Condensatoren en condensatoren | Capacitors and condensers
58130105. Taverne (drinkplaatsen) | Tavern (drinking places)
73899955. Weeg, voedsel en grondstoffen | Weighing, food and commodity
79970400. Buitenveldclubs | Outdoor field clubs

Werken bij INSTITUT NOTRE-DAME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT NOTRE-DAME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT NOTRE-DAME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT NOTRE-DAME. Looking for open vacancies in other companies

 • Fotolasser/ Lasoperator (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een fotolasser/lasoperator, die vertrouwd is met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd? Kan jij zowel staal als roestvrijstaal verwerken? Bezit jij de kennis en ben je bereid om in een tweeploegenstelsel en wanneer nodig in een drieploegenstelsel te werken?

 • Technieker/Steller (m/v) (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het spuitgietbedrijf zoekt een technieker met een breed interesse- en kennisveld. Je begint te werken in de daguren in de week voor de opleiding. Later kan je in de daguren blijven werken maar je zou ook moeten openstaan voor wisselende ploegen. De technieker krijgt de technische verantwoordelijkheid over een 30tal machines. Je kan samen met je collega's problemen oplossen en de productie optimaliseren, de matrijzen wisselen en de machines laten aanlopen. Er bestaat een grote backup vanuit het bedrijf. Na 6 maanden (interne en externe) opleiding via interimcontract in de week krijgt je een vast contract. Meteen vast in dienst gaan, is bespreekbaar.

 • TOONBANKVERKOPER DOE HET ZELF (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een doe-het zelfzaak zijn wij op zoek naar een enthousiaste toonbankverkoper! Takenpakket? Producten uitstallen Leveringen controleren Orde en netheid van de winkel Monteren (grasmachines/gocarts) Voorraad tekorten voorzien

 • Huishoudelijke Hulp (regio Zulte) (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen

 • Student Bachelor Accountancy-Fiscaliteit gezocht - Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1670761-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een middelgroot kantoor gelegen in Wilrijk. Je komt terecht in een aangename werkomgeving omringd door een divers team van collega's. Het is een groeiend kantoor met een divers clienteel. Als student zal je instaan voor volgend takenpakket: Je werkt mee aan het voorbereiden van auditdossiers Je stemt de rekeningen af van de vennootschap met de bankstatements Je controleert of de vaste activa van de vennootschap, vermeld staat op de passende rekeningen en op de juiste manier wordt gewaardeerd Je verwerkt aanvragen aan klanten, leveranciers, banken Je voert ad-hoc taken uit in functie van jouw competenties Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Chauffeur distributie (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Om de logistieke dienst van onze klant in Aalter te versterken zijn we op zoek naar een chauffeur C-CE. De functie: - Op basis van een ladinglijst bepaal je een efficiënte route - Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van goederen bij de klanten - Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen - Je hebt aandacht voor de eigen veiligheid en van anderen

 • Project Ingenieur Chinese markt (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Vaste Job

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - Organiseren en coördineren van verschillende projecten wereldwijd. Je volgt deze projecten nauw op en houdt rekening met het budget, timing, veiligheid, kwaliteit, hygiënevoorschriften en milieuwetgevingen. - Je ontwikkelt verschillende onafhankelijke projecten en bereidt verschillende projecten voor op basis van specificaties, projectstappen, timing, kost en voordelen. - Je voorziet alle technische en commerciële informatie naar diegenen die betrokken zijn bij de productie. Je geeft ook de nodige support. - Binnen het bedrijf heb je contact met sales, ontwerp, aankoop en de r&d-afdeling. - Je rapporteert aan de project manager.

 • Assistent Filiaalleider DIY-keten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

  Type: Vaste Job

  Als assistent filiaalleider zal je verschillende verantwoordelijkheden hebben zoals: Motiveren van je werknemers en zorgen dat de vooropgestelde doelen behaald worden. Zorgen voor de tevredenheid bij zowel de eigen werknemers als de klanten. De uitvoering van de commerciële strategie in alle facetten gaande van promotie en merchandising tot de assortimenten. Op deze manier waak je over de langetermijnvisie van het commerciële plan. Medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de werkvloer en zorgt voor controle op jouw verschillende afdelingen.

 • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

 • Junior .NET developer (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Net-IT

  Type: Vaste Job

  Je bent op zoek naar een (eerste) professionele uitdaging als .Net Developer. We luisteren naar wat jij wilt maken van je carrière en geven je de kansen en ondersteuning om jezelf volledig te ontplooien. Je komt terecht in een team van enthousiaste personen die zichzelf en elkaar steeds op de hoogte houden van de laatste technologische innovaties.

 • DOSSIERBEHEERDER in familiaal Accountantskantoor - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Introductie Dit kleine familiale kantoor gelegen in Sint-Niklaas is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder omwille van hun snel groeiende kantoor. Ze pakken hier alles persoonlijk aan. De zaakvoerder is sterk betrokken binnen het kantoor en hanteert een opendeurpolitiek. Er werken momenteel een tiental medewerkers die allemaal op hun eigen manier kunnen groeien. Wil jij aanvangen met jouw IAB stage of liever meer taken op je nemen? Dat zijn zeker mogelijkheden hier. Jouw verantwoordelijkheden Je krijgt je eigen dossiers die je van A tot Z afhandelt. Hierbij horen ook het opstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiftes, Je kan continue jouw eigen kennis en capaciteiten blijven ontwikkelen. Hierdoor groei jij in de job, Je zal in rechtstreeks contact met jouw collega's en zaakvoerder staan. Zij zullen jou ondersteunen en begeleiden. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan in dit kantoor zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien. Dit begint bij het zelf mogen doen van de eindbesprekingen met klanten.

 • Psycholoog - RELATIETHERAPEUT - SEKSUOLOOG (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: DE TOVERSTAF

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk DE TOVERSTAF is voor het versterken van het VOLWASSEN TEAM op zoek naar een RELATIETHERAPEUT / SEKSUOLOOG.

Zoek naar antwoorden van INSTITUT NOTRE-DAME in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT NOTRE-DAME in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT NOTRE-DAME. Laat een reactie achter voor INSTITUT NOTRE-DAME. INSTITUT NOTRE-DAME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT NOTRE-DAME. Leave a respond for INSTITUT NOTRE-DAME. INSTITUT NOTRE-DAME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT NOTRE-DAME op de google maps. Adres en contacten INSTITUT NOTRE-DAME
Location of INSTITUT NOTRE-DAME on the google maps. Address and contacts of INSTITUT NOTRE-DAME

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT NOTRE-DAME INSTITUT NOTRE-DAME: WILFRIED COPPENS | BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | Colman Leder NV | Jawsie BVBA | VAL?RIE WERBROUCK

Other related companies as INSTITUT NOTRE-DAME: WILFRIED COPPENS | BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | Colman Leder NV | Jawsie BVBA | VAL?RIE WERBROUCK

INSTITUT NOTRE-DAME is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT NOTRE-DAME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06774688720. Het bedrijf INSTITUT NOTRE-DAME bevindt zich op het adres: RUE DES ECOLES 8; 6600; BASTOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 796,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van INSTITUT NOTRE-DAME is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT NOTRE-DAME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT NOTRE-DAME, openstaande posities, locatie van INSTITUT NOTRE-DAME op de kaart.

INSTITUT NOTRE-DAME is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT NOTRE-DAME, company assigned to the tax number BE06774688720. The company INSTITUT NOTRE-DAME is located at the address: RUE DES ECOLES 8; 6600; BASTOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 796,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of INSTITUT NOTRE-DAME is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT NOTRE-DAME is not available. You also can look at reviews of INSTITUT NOTRE-DAME, open positions, location of INSTITUT NOTRE-DAME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT NOTRE-DAME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT NOTRE-DAME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT NOTRE-DAME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT NOTRE-DAME, employees, financial statistics.