INSTITUT LES BRUYERES

Contactgegevens INSTITUT LES BRUYERES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT LES BRUYERES: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT LES BRUYERES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU SANATORIUM 74; 6120; HAM-SUR-HEURE-NALINNES, België

Telefoon (phone): 71360624 (+32-71360624) 71360624 (+32-71360624)

Fax (fax): +32 (60) 265-56-56 +32 (60) 265-56-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT LES BRUYERES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT LES BRUYERES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT LES BRUYERES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT LES BRUYERES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT LES BRUYERES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT LES BRUYERES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT LES BRUYERES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT LES BRUYERES
Products information INSTITUT LES BRUYERES

BTW identificatienummer (tax): BE03210449218
Ondernemingsnummer: 7588226318
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT LES BRUYERES
(Get full report from official database of BE for INSTITUT LES BRUYERES)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT LES BRUYERES
Addition kinds of activities for INSTITUT LES BRUYERES

308903. Plastics hardware en bouwproducten | Plastics hardware and building products
769909. Reparatie van recreatieve sportuitrusting | Recreational sporting equipment repair services
922499. Brandbeveiliging, nv | Fire protection, nec
28990102. Bay olie | Bay oil
30890401. Hakken, laars of schoen: kunststof | Heels, boot or shoe: plastics
35539918. Tenoners, houtbewerkingsmachines | Tenoners, woodworking machines
37249907. Externe voedingseenheden, voor handertrappers, vliegtuigen | External power units, for hand inertia starters, aircraft
37280106. Empennage (staart) assemblies en onderdelen, vliegtuigen | Empennage (tail) assemblies and parts, aircraft
50330103. Dakbedekking, asfalt en plaatmetaal | Roofing, asphalt and sheet metal
52110102. Millwork en timmerhout | Millwork and lumber

Werken bij INSTITUT LES BRUYERES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT LES BRUYERES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT LES BRUYERES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT LES BRUYERES. Looking for open vacancies in other companies

 • Service technieker (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: CES

  Type: Vervanging brugpensioen

  Service technieker verzorgt het preventieve en curatieve onderhoud van koel en vriesinstallaties. De werkzaamheden worden in binnen- en buitenland uitgevoerd. Hiervoor zijn korte verplaatsingen van maximum 1 week nodig. Service technieker doet ook, samen met collega's uit de werkplaats, installatie van machines. Daarnaast staat hij in voor de opleiding van klanten.

 • Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: DAOUST GEEL

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Daoust is een Belgische HR-bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in werving en selectie. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal Je bent de rechterhand van de productieverantwoordelijke, je geeft hem de nodige ondersteuning en bent zijn back-up bij afwezigheid Je stelt mee de productiedossiers op en bestelt de benodigde materialen Je stuurt de kwaliteitsmedewerkers aan en begeleidt de maandelijkse externe controlebezoeken Bij nieuwe projecten volg je de productieplannen mee op. je werkt hiervoor nauw samen met de productie- en kwaliteitsverantwoordelijke. Je staat tevens in voor het onthaal van nieuwe werknemers.

 • Heftruckchauffeur met ervaring - attest niet vereist (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Volvo Trucks zijn we op zoek naar vorkliftchauffeurs! Jij zorgt voor het tijdig en correct aanleveren van de goederen aan de productielijn. Hiervoor gebruik je een heftruck, reachtruck of tugger.

 • Onderhoudstechnieker Oost-Vlaanderen (AAIGEM)

  Regio: AAIGEM

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming,... je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken je werkt zowel in team als zelfstandig

 • Lasser samensteller (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Lasser samensteller gezocht! Ben jij de Lasser samensteller die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons! Voor onze klant in Bocholt zijn we dringend op zoek naar een Lasser samensteller. Samen met je collega's sta je in voor het lassen en samen stellen van containers en persen. Het betreft hier om grote onderdelen zoals trechters, tunnels, bordessen en afscherming; custom made.

 • Productiemedewerkers 3 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar losse arbeiders voor de kwaliteitscontrole. Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van kwaliteitscontroles in de automotive, meer bepaald het controleren van brandstoftanks. Als productiearbeider/ kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor de volledige controle op het einde van de productielijn.

 • Operator Productie (VLETEREN)

  Regio: VLETEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Vleteren zijn wij op zoek naar een ervaren operator (m/v) Preventief en curatief onderhoud en herstellingen van de productie en verpakkingslijnen

 • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: OFFICE TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Zottegem 8 u per week (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Zottegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Vrijwillige ANIMATOREN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STERKKAMP

  Type: Studentenjob

  Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

 • Zelfstandige ergotherapeut(e) kinderen (MEERBEKE)

  Regio: MEERBEKE

  Bedrijf: Sleutelbos

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk Sleutelbos is een multidisciplinair team van zelfstandigen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde ergotherapeute die graag met kinderen (zelfredzaamheid, fijne motoriek, schrijfmotoriek, rekenproblemen, werkhouding,..) werkt. We zoeken een ergotherapeute die zelfstandig is in hoofd- of bijberoep. Start voorzien januari 2019.

Zoek naar antwoorden van INSTITUT LES BRUYERES in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT LES BRUYERES in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT LES BRUYERES. Laat een reactie achter voor INSTITUT LES BRUYERES. INSTITUT LES BRUYERES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT LES BRUYERES. Leave a respond for INSTITUT LES BRUYERES. INSTITUT LES BRUYERES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT LES BRUYERES op de google maps. Adres en contacten INSTITUT LES BRUYERES
Location of INSTITUT LES BRUYERES on the google maps. Address and contacts of INSTITUT LES BRUYERES

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT LES BRUYERES INSTITUT LES BRUYERES: EERDEKENS STOFFEERDERIJ | Lambillon Marie | HUIS CHRISTO | J.P. HOSTIER | FA. PLUYS L. & ZN.

Other related companies as INSTITUT LES BRUYERES: EERDEKENS STOFFEERDERIJ | Lambillon Marie | HUIS CHRISTO | J.P. HOSTIER | FA. PLUYS L. & ZN.

INSTITUT LES BRUYERES is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT LES BRUYERES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03210449218. Het bedrijf INSTITUT LES BRUYERES bevindt zich op het adres: RUE DU SANATORIUM 74; 6120; HAM-SUR-HEURE-NALINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 516,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van INSTITUT LES BRUYERES is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT LES BRUYERES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT LES BRUYERES, openstaande posities, locatie van INSTITUT LES BRUYERES op de kaart.

INSTITUT LES BRUYERES is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT LES BRUYERES, company assigned to the tax number BE03210449218. The company INSTITUT LES BRUYERES is located at the address: RUE DU SANATORIUM 74; 6120; HAM-SUR-HEURE-NALINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 516,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of INSTITUT LES BRUYERES is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT LES BRUYERES is not available. You also can look at reviews of INSTITUT LES BRUYERES, open positions, location of INSTITUT LES BRUYERES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT LES BRUYERES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT LES BRUYERES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT LES BRUYERES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT LES BRUYERES, employees, financial statistics.