EERDEKENS STOFFEERDERIJ

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • EERDEKENS STOFFEERDERIJ
Private companiesUnited States Postal Service • EERDEKENS STOFFEERDERIJ

Contactgegevens EERDEKENS STOFFEERDERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EERDEKENS STOFFEERDERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

EERDEKENS STOFFEERDERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOLFSTRAAT 19; 3900; OVERPELT, België

Telefoon (phone): 11645554 (+32-11645554) 11645554 (+32-11645554)

Fax (fax): +32 (14) 167-34-34 +32 (14) 167-34-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EERDEKENS STOFFEERDERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EERDEKENS STOFFEERDERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EERDEKENS STOFFEERDERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EERDEKENS STOFFEERDERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EERDEKENS STOFFEERDERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EERDEKENS STOFFEERDERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EERDEKENS STOFFEERDERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EERDEKENS STOFFEERDERIJ
Products information EERDEKENS STOFFEERDERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE04561218261
Ondernemingsnummer: 1281524658
Hoofdstad (capital): 722,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 620,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Services: Garnissage.

Product categorie (product category): Réparation and restauration de meubles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EERDEKENS STOFFEERDERIJ
(Get full report from official database of BE for EERDEKENS STOFFEERDERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor EERDEKENS STOFFEERDERIJ
Addition kinds of activities for EERDEKENS STOFFEERDERIJ

20410202. Deeg, bevroren of gekoeld | Doughs, frozen or refrigerated
20859902. Bourbon Whisky | Bourbon whiskey
34219901. Scheermesjes en scheermesjes | Razor blades and razors
36489907. Zonneschijnuitrusting, incl. | Sun tanning equipment, incl. tanning beds
38450101. Audiologische apparatuur, electromedical | Audiological equipment, electromedical
57130000. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores

Werken bij EERDEKENS STOFFEERDERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EERDEKENS STOFFEERDERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EERDEKENS STOFFEERDERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EERDEKENS STOFFEERDERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Heftruck Impermo 2-ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij  onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • schrijnwerker (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker voer je volgende taken uit: plaatsen van dakconstructies plaatsen van trappen plaatsen van maatmeubilair plaatsen van ramen en deuren

  • Customer Service Medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker geef je ondersteuning aan het onderhouden van contacten met opdrachtgevers omtrent de aanname en de uitvoering van opdrachten. Uw taken zullen in hoofdzaak gericht zijn op de administratieve en communicatie processen inzake de inbound containerstroom, alsook behoort tot uw takenpakket administratieve ondersteuning bij de outbound processen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Diksmuide zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Holsbeek, 8 uur per week (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Holsbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student productie - oproepbasis (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: VIO Turnhout

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Arendonk is op zoek studenten die willen helpen in de productie na de schooluren of als ze een vrije dag hebben. Je zal vooral moeten helpen met het overstapelen van eieren. Eventueel ook met het industrieel reinigen van de productieruimte. Heb jij een paar dagen in de week vrij of wil je na de schooluren nog iets bijverdienen? Solliciteer dan snel of spring binnen met je CV.

  • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

  • Junior mechanieker M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in het atelier om de installaties te repareren, herstellen en onderhouden.

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

  • Teamleid(st)er schoonmaak (REET)

    Regio: REET

    Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

    Type: Vaste Job

    De best mogelijke kwalitatieve zorg voor onze patiënten begint bij gedreven, kwalitatieve medewerkers. Dat beseffen we bij AZ Rivierenland maar al te goed! De inzet en de passie van elke collega telt om het onze patiënten zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom stimuleren we onze medewerkers om elke dag opnieuw het beste van zichzelf te geven, bieden we hen alle ruimte om initiatief te nemen, zich verder te ontwikkelen, en te bouwen aan een hecht team. Jobtime voltijds je werkt in een wisselend uurrooster tussen 6u en 20u45 je werkt sporadisch in het weekend Over de functie je bent medeverantwoordelijk voor de goede werking van de dienst schoonmaak en bent een voorbeeld voor het team je geeft praktijkopleidingen in schoonmaken, zowel qua productkennis als schoonmaaktechnieken aan zowel de huidige schoonmaakmedewerkers, als de nieuwe medewerkers je implementeert en bewaakt werkmethodieken je motiveert de schoonmaakmedewerkers en draagt je eigen enthousiasme op hen over je zorgt dat de checklijsten op een correcte manier gevolgd en ingevuld worden je traint jezelf om de toegepaste technieken te beheersen en nieuwe ontwikkelingen op te volgen je bent bereid om zelf mee te werken bij de afwezigheid van de dienstverantwoordelijke verdeel en wijs je het werk toe aan de medewerkers op basis van een globale werkplanning die vooraf is opgesteld door de dienstverantwoordelijke

  • FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE KMO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding/controlling van een aantal vennootschappen. Je verricht de boekhouding van A tot Z van het bedrijf. Je registreert en verwerkt de boekhoudkundige verrichtingen met betrekking tot aan- en verkoop. U bent tevens verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, vennootschapsbelasting) Je doet ook debiteurenbeheer en voert betalingen uit. Je verricht de maandelijkse afsluitingen. Je werkt mee aan het opmaken en bijhouden van kostenanalyses. Je assisteert bij de opmaak van budgetten en forecasts. Je vraagt financiële informatie op van bepaalde klanten en geeft die in. Een assistent verricht het inputwerk. Je rapporteert aan de zaakvoerder en werkt nauw samen met de extern accountant.

  • Verkoper (M/V) Webdesign regio W/O - Vlaanderen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SITEFIRMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een gedreven verkoper? Is de digitale snelweg jouw passie? Werk jij graag op basis van een scherpe commissie? Dan ben jij misschien wel het team lid waarnaar wij opzoek zijn. Als ervaren verkoper sta je in voor het opstellen en opvolgen van een eigen klantenbestand waarbij je de verschillende producten en diensten van Sitefirma toelicht en gewild maakt bij de klant. Daarbij sta je in als communicatiemedium tussen klant en het development team. Je bent een luisterend oor voor de klant waarna je een oplossing formuleert die de wensen van de klant vervult. Je hebt uitbundig veel interesse in de digitale wereld en blijft actueel op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de sector.

Zoek naar antwoorden van EERDEKENS STOFFEERDERIJ in sociale netwerken
Look for responds of EERDEKENS STOFFEERDERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor EERDEKENS STOFFEERDERIJ. Laat een reactie achter voor EERDEKENS STOFFEERDERIJ. EERDEKENS STOFFEERDERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EERDEKENS STOFFEERDERIJ. Leave a respond for EERDEKENS STOFFEERDERIJ. EERDEKENS STOFFEERDERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EERDEKENS STOFFEERDERIJ op de google maps. Adres en contacten EERDEKENS STOFFEERDERIJ
Location of EERDEKENS STOFFEERDERIJ on the google maps. Address and contacts of EERDEKENS STOFFEERDERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come EERDEKENS STOFFEERDERIJ EERDEKENS STOFFEERDERIJ: Kimono sport | Francx Tinne | Beaumet P | MICHEL SALMON | HUIS ANN SOPHIE

Other related companies as EERDEKENS STOFFEERDERIJ: Kimono sport | Francx Tinne | Beaumet P | MICHEL SALMON | HUIS ANN SOPHIE

EERDEKENS STOFFEERDERIJ is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EERDEKENS STOFFEERDERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04561218261. Het bedrijf EERDEKENS STOFFEERDERIJ bevindt zich op het adres: WOLFSTRAAT 19; 3900; OVERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 722,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 620,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Réparation and restauration de meubles. Lijst met producten zijn Services: Garnissage..
De hoofdactiviteit van EERDEKENS STOFFEERDERIJ is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EERDEKENS STOFFEERDERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EERDEKENS STOFFEERDERIJ, openstaande posities, locatie van EERDEKENS STOFFEERDERIJ op de kaart.

EERDEKENS STOFFEERDERIJ is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is EERDEKENS STOFFEERDERIJ, company assigned to the tax number BE04561218261. The company EERDEKENS STOFFEERDERIJ is located at the address: WOLFSTRAAT 19; 3900; OVERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 722,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 620,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Réparation and restauration de meubles. List of products are Services: Garnissage..
The main activity of EERDEKENS STOFFEERDERIJ is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EERDEKENS STOFFEERDERIJ is not available. You also can look at reviews of EERDEKENS STOFFEERDERIJ, open positions, location of EERDEKENS STOFFEERDERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EERDEKENS STOFFEERDERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EERDEKENS STOFFEERDERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EERDEKENS STOFFEERDERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EERDEKENS STOFFEERDERIJ, employees, financial statistics.