INST. NOTRE-DAME DE JOIE

Particuliere bedrijvenLegale diensten • INST. NOTRE-DAME DE JOIE
Private companiesLegal Services • INST. NOTRE-DAME DE JOIE

Contactgegevens INST. NOTRE-DAME DE JOIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INST. NOTRE-DAME DE JOIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INST. NOTRE-DAME DE JOIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ERNEST ALLARD 28; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25128522 (+32-25128522) 25128522 (+32-25128522)

Fax (fax): +32 (86) 203-71-23 +32 (86) 203-71-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INST. NOTRE-DAME DE JOIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INST. NOTRE-DAME DE JOIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INST. NOTRE-DAME DE JOIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INST. NOTRE-DAME DE JOIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INST. NOTRE-DAME DE JOIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INST. NOTRE-DAME DE JOIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INST. NOTRE-DAME DE JOIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INST. NOTRE-DAME DE JOIE
Products information INST. NOTRE-DAME DE JOIE

BTW identificatienummer (tax): BE07372619628
Ondernemingsnummer: 3139312744
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INST. NOTRE-DAME DE JOIE
(Get full report from official database of BE for INST. NOTRE-DAME DE JOIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INST. NOTRE-DAME DE JOIE
Addition kinds of activities for INST. NOTRE-DAME DE JOIE

6331. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance
342399. Hand- en randgereedschappen, nec, nec | Hand and edge tools, nec, nec
07839904. Spuitdiensten, sierboom | Spraying services, ornamental tree
22210100. Beddengoed, kunstmatige of zijde stof | Bedding, manmade or silk fabric
37140107. Cilinderkoppen, motorvoertuig | Cylinder heads, motor vehicle
59320400. Kleding en schoenen, tweedehands | Clothing and shoes, secondhand
73891404. Flessenuitwisseling | Bottle exchange

Werken bij INST. NOTRE-DAME DE JOIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INST. NOTRE-DAME DE JOIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INST. NOTRE-DAME DE JOIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INST. NOTRE-DAME DE JOIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Projectstaffing verpleegkundige Medische Beeldvorming (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit eerste project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Medische Beeldvorming. Je zal op een korte termijn volwaardig moeten meedraaien, dus ervaring op dergelijke afdeling is vereist. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Installatietechnieker (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een installatietechnieker. U komt terecht in een dynamisch team. U zal instaan voor het installeren en herstellen van de systemen.

 • HVAC-monteur (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur van HVAC sta je in voor: monteren en aansluiten van gas- en mazoutketels kappen en slijpen voor de leidingen monteren van warmtepompen aansluiten van sanitair op de waterleiding plaatsen van vloer- en hangverwarming plaatsen van ventilatiebuizen Ervaring met PE-lassen is een pluspunt

 • Elektrotechnieker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een ELEKTROTECHNIEKER (m/v) Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van ons machinepark  Je werkt voornamelijk aan CNC-gestuurde machines Je springt je collega's bij waar nodig

 • Product marketing manager (M/V) (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Brugge zijn we op zoek naar een product marketing manager. Als Product Marketing Manager zorg je voor het succes van de productportfolio deurbeslag in de regio Benelux. Je bent o.a. verantwoordelijk voor: een optimale positionering van het segment deurbeslag van het bedrijf op de markt, het productportfolio van deurbeslag (Door Hardware), de verkoop- en winst- performatie van de productportfolio, vertalen van klantennoden in verkoopmogelijkheden door het voorstellen van productwijzigingen en nieuwe producten. Je staat in voor het ontwikkelen van plannen voor productlancering op de markt en het beheer van de levenscyclus van de producten op de lokale markt (lancering, groei, uitfasering). Je ondersteunt de verkoopteams met product knowhow, benchmarking ten opzichte van concurrenten, verkoopargumenten, organiseren van productopleidingen voor collega's en klanten technische expertise van de producten (vb. oplossing van technische problemen bij geïnstalleerde producten). Je beheert de belangrijkste gegevens (prijzen, productteksten,…); de technische inhoud en teksten in alle documentaties van het bedrijf. De certificering van de productportfolio en de productkwaliteit. In deze functie werk je nauw samen met de regionale "Sales managers Product Sales" in Belux en NL, met de Segment Business Owners in de organisatie en de regionale directie in Belux en NL.

 • Administratief Bediende (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons gevestigd in het Waasland, zijn we opzoek naar een fulltime administratief bediende.

 • POETSHULP Herentals - Noordewijk (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: PERFECTIE@HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • Synergie Geel zoekt studenten autotechnieken / vakantiewerk / regio Geel (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar jobstudenten (18+) die hun secundair diploma autotechnieken behaald hebben of gaan behalen in juni en eventueel een vervolgopleiding aan het volgen zijn.

 • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Studentenjob

  Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • plaatser ventilatie en uitvoering betonboringen (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: TRAININGSTATION

  Type: Zelfstandige activiteit

  mWij zijn op zoek naar een harde werker die samen met ons projecten wil uitvoeren in de bouw. (in opdracht van verschillende aannemers) Specifief zijn wij op zoek naar zelfstandigen (hoofd-of bijberoep) om samen te werken op gebied van plaatsing van ventilatie en het uitvoeren van betonboringen. Ons werkterrein ligt meestal in de Kempen dus iemand van de streek zou handig zijn. U dienst geen eigen materiaal te hebben, wij kunnen dat voor u voorzien. Mocht u liever met uw eigen materiaal werken, dan compenseren wij dat.

 • Zaalmedewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Restaurant Jour de fête

  Type: Flexijob

  Als zaalmedewerker sta je in voor diverse taken in het restaurant. Je zet de zaal klaar, ontvangt onze klanten, zorgt voor een goed verloop van de service en laat na afloop de zaal achter alsof het je eigen restaurant zou zijn.

Zoek naar antwoorden van INST. NOTRE-DAME DE JOIE in sociale netwerken
Look for responds of INST. NOTRE-DAME DE JOIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INST. NOTRE-DAME DE JOIE. Laat een reactie achter voor INST. NOTRE-DAME DE JOIE. INST. NOTRE-DAME DE JOIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INST. NOTRE-DAME DE JOIE. Leave a respond for INST. NOTRE-DAME DE JOIE. INST. NOTRE-DAME DE JOIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INST. NOTRE-DAME DE JOIE op de google maps. Adres en contacten INST. NOTRE-DAME DE JOIE
Location of INST. NOTRE-DAME DE JOIE on the google maps. Address and contacts of INST. NOTRE-DAME DE JOIE

Andere gerelateerde bedrijven als come INST. NOTRE-DAME DE JOIE INST. NOTRE-DAME DE JOIE: FLEUROPA 2000 NV | Conseriere R | BANCONTACT-MISTER CASH | GOLDEN TULIP HOTEL DE MEDICI | ANCIENS ETABLISSEMENTS LERNOUD SPRL

Other related companies as INST. NOTRE-DAME DE JOIE: FLEUROPA 2000 NV | Conseriere R | BANCONTACT-MISTER CASH | GOLDEN TULIP HOTEL DE MEDICI | ANCIENS ETABLISSEMENTS LERNOUD SPRL

INST. NOTRE-DAME DE JOIE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INST. NOTRE-DAME DE JOIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07372619628. Het bedrijf INST. NOTRE-DAME DE JOIE bevindt zich op het adres: RUE ERNEST ALLARD 28; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 894,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van INST. NOTRE-DAME DE JOIE is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INST. NOTRE-DAME DE JOIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INST. NOTRE-DAME DE JOIE, openstaande posities, locatie van INST. NOTRE-DAME DE JOIE op de kaart.

INST. NOTRE-DAME DE JOIE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is INST. NOTRE-DAME DE JOIE, company assigned to the tax number BE07372619628. The company INST. NOTRE-DAME DE JOIE is located at the address: RUE ERNEST ALLARD 28; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 894,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of INST. NOTRE-DAME DE JOIE is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INST. NOTRE-DAME DE JOIE is not available. You also can look at reviews of INST. NOTRE-DAME DE JOIE, open positions, location of INST. NOTRE-DAME DE JOIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INST. NOTRE-DAME DE JOIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INST. NOTRE-DAME DE JOIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INST. NOTRE-DAME DE JOIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INST. NOTRE-DAME DE JOIE, employees, financial statistics.