I.N.D.S.E.

Contactgegevens I.N.D.S.E.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.N.D.S.E.: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.N.D.S.E.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU SABLON 47; 6600; BASTOGNE, België

Telefoon (phone): 61212214 (+32-61212214) 61212214 (+32-61212214)

Fax (fax): +32 (69) 151-53-53 +32 (69) 151-53-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.N.D.S.E.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.N.D.S.E."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.N.D.S.E."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.N.D.S.E., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.N.D.S.E.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.N.D.S.E., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.N.D.S.E.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.N.D.S.E.
Products information I.N.D.S.E.

BTW identificatienummer (tax): BE01404296875
Ondernemingsnummer: 4041839599
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 487,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.N.D.S.E.
(Get full report from official database of BE for I.N.D.S.E.)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.N.D.S.E.
Addition kinds of activities for I.N.D.S.E.

367101. Kathodestraalbuizen, inclusief herbouwd | Cathode ray tubes, including rebuilt
24260201. Blanks, hout: bowlingpennen, handgrepen, enz. | Blanks, wood: bowling pins, handles, etc.
28650201. anthraceen | Anthracene
32819900. Gesneden steen- en steenproducten, nec | Cut stone and stone products, nec
62899901. Financiële verslaggeving | Financial reporting
78419902. Video schijf / tape verhuur aan het grote publiek | Video disk/tape rental to the general public
80210104. Mondpatoloog | Oral pathologist

Werken bij I.N.D.S.E.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.N.D.S.E.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.N.D.S.E.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.N.D.S.E.. Looking for open vacancies in other companies

 • Hef- en reachtruckchauffeur 2 ploegen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een internationaal logistiek bedrijf in Gent zijn wij op zoek naar hef- en reachtruckchauffeurs.

 • Nivelleerder (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het besturen van D37, D21, D6 machines en tractoren met kilver om nivelleringswerken uit te voeren.

 • Calculator (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiebedrijf in Rijkevorsel zijn wij op zoek naar een calculator. Je hebt in deze functie 2 grote takenpakketten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor calculaties voor dossiers (calculatie van volumes, kostprijs, transport). Je werkt hier nauw samen met de tekenaars en productie. Je hebt veel contact met de klanten en accountmanagers en helpt deze verder. Anderzijds heb je de verantwoordelijkheid over het meer administratieve luik, waarbij je instaat voor het invoeren van orders en offertes in het systeem. Ook hier heb je contact met klanten en accountmanagers om hen zo goed mogelijk verder te helpen voor orders, offertes, calculaties, etc.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boutersem (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boutersem en omgeving

 • Huishoudhulp Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: IMAS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Dilbeek en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer.

 • Inpakker kabels in 3 ploegen (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Studentenjob

  Etiketteren van verpakte goederen. Palettiseren van verpakte goederen: stel-pelen op palet conform de voorschriften. Controle op de kwaliteit. Zorgen voor de orde en netheid op de werkvloer.

 • Jobstudent kantoorinrichting M/V (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gelegen te Tongeren zijn we op zoek naar 2 sterke jongens/meisjes om de ruimtes helpen te installeren: plaatsen zetels, installeren bureaustoelen, tafels plaatsen, … De tewerkstelling zal plaatsvinden op dinsdag 28/08 van 9 tot 17-18u.

 • Jobstudent (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Verpleegkundige Geriatrie (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Vaste Job

  Vacaturenummer: 5703 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Geriatrie, Interne Jobtime: 100% (38 uur/week) of ander regime bespreekbaar Contract: onbepaalde duur Waarom werken met ouderen? Geen dag is hetzelfde. Geen mens is gelijk. Soms komt de zelfstandigheid van een oudere door een ziekenhuisopname in het geding. Ernstig verzwakte of dementerende mensen kunnen niet altijd duidelijk aangeven wat ze willen, dus het is van belang dat je goed observeert om hen de benodigde zorg en aandacht te kunnen geven. Op een geriatrische afdeling krijg je te maken met zeer brede pathologieën. Dit vraagt veel van jou flexibiliteit en een brede kijk, en maakt dat je volop uitdagingen in je werk zult vinden. Dankbaar werk. Je kunt daadwerkelijk iets voor een ander betekenen. Een glimlach of een handdruk, een bedankje van een familielid. Het zijn de kleine dingen die voldoening geven. Goede werksfeer. Werken met ouderen binnen een multidisciplinair team is teamwork, met de patiënten, familieleden en collega’s. Onze medewerkers ervaren een grote collegialiteit en betrokkenheid. Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer één van de verpleegkundig afdelingshoofden: Reinhilde Van Oevelen, 6B Geriatrie, op 03 800 62 26; Ilse Van de Velde, 6C Geriatrie, op 03 800 62 46; Linda Demeyer, 2B Psychogeriatrie, op 03 800 62 62; Kristel Tijsmans, 1B Ortho-geriatrie, op 03 800 61 62. Voel jij je aangesproken?

 • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: IGEAN

  Type: Vaste Job

  Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

 • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: IGEAN

  Type: Vaste Job

  IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

 • therapeute/ lesgever/bewegingscoach (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: GODAI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Godai is een therapiecentrum gelegen te Gentbrugge welke ao kinesitherpia, acupunctuur, medische voetverzorging en psychotherapie huisvest. Wij breiden uit met 'Godai Move' hiervoor zijn we op zoek naar personen die bewegingsklassen of andere groepslessen, workshops, kunnen geven. We zien het ruim en staan open voor vernieuwde ideeën. Het betreft een zelfstandige activiteit. www.godai.be

Zoek naar antwoorden van I.N.D.S.E. in sociale netwerken
Look for responds of I.N.D.S.E. in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.N.D.S.E.. Laat een reactie achter voor I.N.D.S.E.. I.N.D.S.E. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.N.D.S.E.. Leave a respond for I.N.D.S.E.. I.N.D.S.E. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.N.D.S.E. op de google maps. Adres en contacten I.N.D.S.E.
Location of I.N.D.S.E. on the google maps. Address and contacts of I.N.D.S.E.

Andere gerelateerde bedrijven als come I.N.D.S.E. I.N.D.S.E.: CHANTAL BOUCHEZ | ZEMBRA BUIKDANSERES | MIRAMAR | STREMERSCH ETIENNE | P.G.R. PARTNERS

Other related companies as I.N.D.S.E.: CHANTAL BOUCHEZ | ZEMBRA BUIKDANSERES | MIRAMAR | STREMERSCH ETIENNE | P.G.R. PARTNERS

I.N.D.S.E. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I.N.D.S.E., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01404296875. Het bedrijf I.N.D.S.E. bevindt zich op het adres: RUE DU SABLON 47; 6600; BASTOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 487,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van I.N.D.S.E. is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.N.D.S.E. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.N.D.S.E., openstaande posities, locatie van I.N.D.S.E. op de kaart.

I.N.D.S.E. is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is I.N.D.S.E., company assigned to the tax number BE01404296875. The company I.N.D.S.E. is located at the address: RUE DU SABLON 47; 6600; BASTOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 487,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of I.N.D.S.E. is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of I.N.D.S.E. is not available. You also can look at reviews of I.N.D.S.E., open positions, location of I.N.D.S.E. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.N.D.S.E., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.N.D.S.E., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.N.D.S.E., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.N.D.S.E., employees, financial statistics.