I.M.P.2 LES COLIBRIS

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • I.M.P.2 LES COLIBRIS
Private companiesGeneral Merchandise Stores • I.M.P.2 LES COLIBRIS

Contactgegevens I.M.P.2 LES COLIBRIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.M.P.2 LES COLIBRIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.M.P.2 LES COLIBRIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU SAULCHOIR 2; 7540; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69214118 (+32-69214118) 69214118 (+32-69214118)

Fax (fax): +32 (68) 145-69-44 +32 (68) 145-69-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.M.P.2 LES COLIBRIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.M.P.2 LES COLIBRIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.M.P.2 LES COLIBRIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.M.P.2 LES COLIBRIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.M.P.2 LES COLIBRIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.M.P.2 LES COLIBRIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.M.P.2 LES COLIBRIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.M.P.2 LES COLIBRIS
Products information I.M.P.2 LES COLIBRIS

BTW identificatienummer (tax): BE04401916503
Ondernemingsnummer: 4598297119
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.M.P.2 LES COLIBRIS
(Get full report from official database of BE for I.M.P.2 LES COLIBRIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.M.P.2 LES COLIBRIS
Addition kinds of activities for I.M.P.2 LES COLIBRIS

331204. Structuur- en spoormolenproducten | Structural and rail mill products
01190402. Boekweit boerderij | Buckwheat farm
25140202. Stoelen, huishouden: metaal | Chairs, household: metal
27590500. Uitnodiging en briefpapier drukwerk en gravure | Invitation and stationery printing and engraving
34290301. Fietsrekken, auto | Bicycle racks, automotive
51940100. Roken tabak | Smoking tobacco

Werken bij I.M.P.2 LES COLIBRIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.M.P.2 LES COLIBRIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.M.P.2 LES COLIBRIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.M.P.2 LES COLIBRIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Project Medewerker Planning - regio Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Project Medewerker Planning (m/v). Heb jij zin in een tof project bij een internationale speler in AALST? Dan is deze job echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in Aalst. Jouw verantwoordelijkheden als Project Medewerker Planning: Coördineren en opvolgen van externe verpakkingsopdrachten; Opvolgen planning voor de aanleveringen van producten bij externe verpakker en het afhalen van afgewerkte goederen; Aanmaken en verwerken van orders in ERP; Afspraken vastleggen met het magazijn in kader van transport; Nauwe samenwerking met productieplanning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Rupelstreek (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • student m/v voor bediening restaurant vrijdag- en zaterdagavond (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal verantwoordelijk zijn voor het helpen met de afwas in de keuken van de zaak. Daarnaast sta je ook in de zaal en zul je tafels opdienen en afruimen.

 • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas.? ?Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,...? Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DSE International

  Type: Vaste Job

  Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

 • Lassers (SCHENDELBEKE)

  Regio: SCHENDELBEKE

  Bedrijf: bvba db welding

  Type: Vaste Job

  Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 • MAGAZIJNIER - BALIEMEDEWERKER met kennis elektriciteit (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: KEMPELEK

  Type: Vaste Job

  Kempelek is gespecialiseerd in verkoop van algemene elektriciteit. Als magazijnier-baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en verder helpen van klanten aan de balie; klaarmaken van de bestellingen; het ontvangst van de leveringen en stockeren van de ontvangen goederen in het magazijn; het onderhoud van het magazijn. Kortom, je staat in voor het beheer van alle inkomende en uitgaande goederen. Hierdoor dien je intensief samen te werken met de aankoopdienst.

 • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Halle (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Bierbeek (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Bierbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

 • KELNER DEELTIJDS LEREN / LEERCONTRACT (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

  Type: Leercontract

  u geniet een opleiding kelner

 • Flexijob horecamedewerker (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: SAUNATE

  Type: Flexijob

  Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van I.M.P.2 LES COLIBRIS in sociale netwerken
Look for responds of I.M.P.2 LES COLIBRIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.M.P.2 LES COLIBRIS. Laat een reactie achter voor I.M.P.2 LES COLIBRIS. I.M.P.2 LES COLIBRIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.M.P.2 LES COLIBRIS. Leave a respond for I.M.P.2 LES COLIBRIS. I.M.P.2 LES COLIBRIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.M.P.2 LES COLIBRIS op de google maps. Adres en contacten I.M.P.2 LES COLIBRIS
Location of I.M.P.2 LES COLIBRIS on the google maps. Address and contacts of I.M.P.2 LES COLIBRIS

Andere gerelateerde bedrijven als come I.M.P.2 LES COLIBRIS I.M.P.2 LES COLIBRIS: FLBUSELOC VZW VZW | TAXI CAR | Stephanandra SPRL | MICHEL | Danny Wuyts

Other related companies as I.M.P.2 LES COLIBRIS: FLBUSELOC VZW VZW | TAXI CAR | Stephanandra SPRL | MICHEL | Danny Wuyts

I.M.P.2 LES COLIBRIS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I.M.P.2 LES COLIBRIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04401916503. Het bedrijf I.M.P.2 LES COLIBRIS bevindt zich op het adres: RUE DU SAULCHOIR 2; 7540; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 805,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van I.M.P.2 LES COLIBRIS is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.M.P.2 LES COLIBRIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.M.P.2 LES COLIBRIS, openstaande posities, locatie van I.M.P.2 LES COLIBRIS op de kaart.

I.M.P.2 LES COLIBRIS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is I.M.P.2 LES COLIBRIS, company assigned to the tax number BE04401916503. The company I.M.P.2 LES COLIBRIS is located at the address: RUE DU SAULCHOIR 2; 7540; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 805,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of I.M.P.2 LES COLIBRIS is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of I.M.P.2 LES COLIBRIS is not available. You also can look at reviews of I.M.P.2 LES COLIBRIS, open positions, location of I.M.P.2 LES COLIBRIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.M.P.2 LES COLIBRIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.M.P.2 LES COLIBRIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.M.P.2 LES COLIBRIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.M.P.2 LES COLIBRIS, employees, financial statistics.