FLBUSELOC VZW VZW

Contactgegevens FLBUSELOC VZW VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBUSELOC VZW VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBUSELOC VZW VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ambachtsln. 1012 3990 Peer - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-63-49-86 32-11-63-49-86

Fax (fax): 32-11-63-66-30 32-11-63-66-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBUSELOC VZW VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBUSELOC VZW VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBUSELOC VZW VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBUSELOC VZW VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBUSELOC VZW VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBUSELOC VZW VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBUSELOC VZW VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBUSELOC VZW VZW
Products information FLBUSELOC VZW VZW

BTW identificatienummer (tax): BE07155914306
Ondernemingsnummer: 3259887695
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 697,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FLBUSELOC VZW VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBUSELOC VZW VZW
(Get full report from official database of BE for FLBUSELOC VZW VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBUSELOC VZW VZW
Addition kinds of activities for FLBUSELOC VZW VZW

483202. Radio-uitzendingen, behalve muziekformaat | Radio broadcasting stations, except music format
504500. Computers, randapparatuur en software | Computers, peripherals, and software
20410111. Griesmeel | Semolina flour
20910105. Chowder, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chowder, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
28330210. Drugs en kruiden: gradering, slijpen en frezen | Drugs and herbs: grading, grinding, and milling
34940106. Goed adapters | Well adapters
56119907. Stropdassen | Tie shops
59410200. Jachtuitrusting | Hunting equipment
97119907. Marine | Navy

Werken bij FLBUSELOC VZW VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBUSELOC VZW VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBUSELOC VZW VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBUSELOC VZW VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • SCHOONMAAK(ST)ER GRIMBERGEN DEELTIJDS (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: IRON - E

    Type: Dienstenchequebaan

    U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

  • Student Weekendverkoper (M/V) | Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Niklaas zijn wij opzoek naar een enthousiaste en klantgerichte student om tijdens de weekends te werken als verkoper. Deze staat in voor de begeleiding en het verstrekken van advies in de showroom.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • HVAC Maintenance Specialist (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Ranst zijn wij op zoek naar een HVAC Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De technische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de technische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een eerste ervaring met onderhoud op utilities zoals stoomproductie, perslucht of koude; · Je beschikt over een geldig GI (G1/G2) attest · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

  • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

  • Bandenmonteur met ervaring (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door auto's? Kan je snel werken en heb je reeds ervaring als bandenmonteur? Dan is dit DE ideale job voor jou! Voor onze klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar bandenmonteurs. Je takenpakket zal o.a. bestaat uit: -Het afhalen van oude banden aan personenwagens en nieuwe banden plaatsen -Winter- en zomerbanden wisselen -De klant helpen met vragen -...

  • Programmeur machinebouw (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een programmeur van machines! U werkt in de regio Turnhout alsook bij klanten wereldwijd (ongeveer 15% werken op klantlocatie). Op basis van CAD-machinetekeningen en elektrotechnische tekeningen schrijft u de programma's voor PLCs en andere apparaten. Op basis van ervaringen past u programma's aan en voert u wijzigingen door. U programmeert de interface tussen de machines en hogerliggende systemen. U begeleidt, instrueert en voert test- en opstartfases uit van de machines. Testen en in bedrijf stellen van de machines op klantlocatie.

  • FREELANCE STUDIECOACH WISKUNDE - WETENSCHAPPEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen wiskunde - wetenschappen te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Schoonheidsspecialiste (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Verkoopmederwerkers M/V (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: PEINEN KARINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbouw van ons Antwerpse team zijn wij opzoek naar mensen om onze producten te verkopen en promoten en anderszijds ook aan teamopbouw willen doen .

  • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

Zoek naar antwoorden van FLBUSELOC VZW VZW in sociale netwerken
Look for responds of FLBUSELOC VZW VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBUSELOC VZW VZW. Laat een reactie achter voor FLBUSELOC VZW VZW. FLBUSELOC VZW VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBUSELOC VZW VZW. Leave a respond for FLBUSELOC VZW VZW. FLBUSELOC VZW VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBUSELOC VZW VZW op de google maps. Adres en contacten FLBUSELOC VZW VZW
Location of FLBUSELOC VZW VZW on the google maps. Address and contacts of FLBUSELOC VZW VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBUSELOC VZW VZW FLBUSELOC VZW VZW: FLSPE SPARE PARTS EUROPE SA | De Cooremeter P | NAGELMACKERS | Celdeg SPRL | Stiens C

Other related companies as FLBUSELOC VZW VZW: FLSPE SPARE PARTS EUROPE SA | De Cooremeter P | NAGELMACKERS | Celdeg SPRL | Stiens C

FLBUSELOC VZW VZW is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBUSELOC VZW VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07155914306. Het bedrijf FLBUSELOC VZW VZW bevindt zich op het adres: Ambachtsln. 1012 3990 Peer - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 697,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLBUSELOC VZW VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBUSELOC VZW VZW is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBUSELOC VZW VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBUSELOC VZW VZW, openstaande posities, locatie van FLBUSELOC VZW VZW op de kaart.

FLBUSELOC VZW VZW is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBUSELOC VZW VZW, company assigned to the tax number BE07155914306. The company FLBUSELOC VZW VZW is located at the address: Ambachtsln. 1012 3990 Peer - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 697,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLBUSELOC VZW VZW were not found.
The main activity of FLBUSELOC VZW VZW is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBUSELOC VZW VZW is not available. You also can look at reviews of FLBUSELOC VZW VZW, open positions, location of FLBUSELOC VZW VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBUSELOC VZW VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBUSELOC VZW VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBUSELOC VZW VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBUSELOC VZW VZW, employees, financial statistics.