I.M.P. KEGELJAN

Contactgegevens I.M.P. KEGELJAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.M.P. KEGELJAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.M.P. KEGELJAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE MARLAGNE 52; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81736064 (+32-81736064) 81736064 (+32-81736064)

Fax (fax): +32 (87) 791-27-59 +32 (87) 791-27-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.M.P. KEGELJAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.M.P. KEGELJAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.M.P. KEGELJAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.M.P. KEGELJAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.M.P. KEGELJAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.M.P. KEGELJAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.M.P. KEGELJAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.M.P. KEGELJAN
Products information I.M.P. KEGELJAN

BTW identificatienummer (tax): BE02393615722
Ondernemingsnummer: 5384918212
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 269,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.M.P. KEGELJAN
(Get full report from official database of BE for I.M.P. KEGELJAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.M.P. KEGELJAN
Addition kinds of activities for I.M.P. KEGELJAN

366900. Communicatieapparatuur, nv | Communications equipment, nec
34290503. Spuitpunten, brandbestrijding | Nozzles, fire fighting
34960107. Lath, geweven draad | Lath, woven wire
35599918. Optische lensmachines | Optical lens machinery
73610100. Plaatsingsbureaus | Placement agencies
79910000. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities

Werken bij I.M.P. KEGELJAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.M.P. KEGELJAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.M.P. KEGELJAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.M.P. KEGELJAN. Looking for open vacancies in other companies

 • Aankoopbediende - tijdelijke opdracht tot eind augustus 2018 (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Kijk jij uit naar een tijdelijke job tot eind augustus? Ben jij bovendien sterk met cijfers én talen? Dan is dit jouw kans! Voor onze klant, een internationale groothandel gevestigd in de regio Deinze, is VIO op zoek naar een aankoopbediende. Deze opdracht loopt tot eind augustus. Als aankoopbediende krijg je volgende taken toevertrouwd: Administratieve ondersteuning van de aankopers Voorbereiding leveranciersdossiers en de opvolging ervan Order- en artikelbeheer Ondersteuning van marketingactiviteiten Controle van prijsverschillen ... Interesse?  Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  

 • Chauffeur C - bijverdienste (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor oze klant werkzaam in de farmacie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C om elke vrijdag te rijden voor rode kruis Vlaanderen. Je start in Boom om 05.300 met het laden van de vrachtwagen en vertrekt om 06.00. Je doet een tiental stops per dag. Je moet hier zelf laden, lossen en de lege containers terug meenemen. Je werkdag eindigt rond 17.00 terug in Boom.

 • Lasser-Mechanieker (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in machinebouw, regio Gent-Lochristi, zijn wij op zoek naar een Lasser: Je hebt ervaring in montage, constructie werken of machinebouw Je kunt metaal lassen Je kunt de plooibank en plaatschaar bedienen Je hebt ervaring met mechanica

 • Schrijnwerker (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE PILOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vor een firma regio Roeselare kijken we uit naar een schrijnwerker. Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student in Digital Marketing (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Als Student in Digital Marketing, maak je deel uit van het marketing team. Je verzorgt de opmaak van flyers enzovoort in het kader van interne en externe communicatie en marketing communicatie. Als Student in Digital Marketing ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Opmaak van flyers, video's Posts creëren voor social media en TV Administratieve ondersteuning

 • Consultant Administratief Gent m/v (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

  Type: Vaste Job

  - De functie van administratief consultant is een sleutelpositie in het bedrijf omdat de administratieve consultants verantwoordelijk zijn voor de loonlijst- en factureringsdiensten van alle agentschappen in België. - De administratief consultant is verantwoordelijk voor de administratieve taken met betrekking tot de bedrijfsactiviteit (HR-diensten). - De consultant is tevens verantwoordelijk voor het administratieve en sociale beheer van elke uitzendkracht. - Een basiskennis van het Frans en Engels is een belangrijke meerwaarde.

 • Bediende boekhouding (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Axxi

  Type: Vaste Job

  Je biedt ondersteuning aan de dossierbeheerders. Je zorgt voor het boeken van de aankoopfacturen, verkoopfacturen, financiële stukken en diverse boekingen van zowel vennootschappen als eenmanszaken. Je bereidt de BTW aangifte voor en helpt mee met het voorbereiden van de afsluitingen. Je staat in voor het tijdig afwerken van de dossiers. Je controleert de inkomende en uitgaande facturen op juistheid en conformiteit. Waar nodig overleg je met de klant en/of collega’s teneinde je werkzaamheden te kunnen vergemakkelijken of te vervolledigen.

 • DOUANEDECLARANT (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Vaste Job

  U voert douaneboekingen uit, volgens interne procedures en lokale douane instructies; u classificeert attesten volgens opgelegde instructies; u factureert klanten voor geleverde diensten; in nauw contact met de klanten behandelt u klantgerichte problemen en lost ze op; u gaat voor een goede verstandhouding met de douane autoriteiten en andere taakgebonden partners. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke speler te Zaventem zijn wij dringend op zoek naar een Douanedeclarant.

 • Ervaren CNC operator Hout (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: DESMET G

  Type: Vaste Job

  Je taak bestaat er in om de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...), productie- en verwerkingshandelingen uitvoeren met: CNC-gestuurde werktuigmachines, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, bewerkings- en afwerkingshandelingen uitvoeren op houten werkstukken: Houtstof verwijderen.

 • Ergotherapeut/ audioloog/ psycholoog/... (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: FARINA TINA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een multidisciplinaire praktijk zoekt gedreven paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

 • Zaalmedewerker (Zwitserland)

  Regio: Zwitserland

  Bedrijf: Intersoc

  Type: Werfreserve

  Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

Zoek naar antwoorden van I.M.P. KEGELJAN in sociale netwerken
Look for responds of I.M.P. KEGELJAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.M.P. KEGELJAN. Laat een reactie achter voor I.M.P. KEGELJAN. I.M.P. KEGELJAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.M.P. KEGELJAN. Leave a respond for I.M.P. KEGELJAN. I.M.P. KEGELJAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.M.P. KEGELJAN op de google maps. Adres en contacten I.M.P. KEGELJAN
Location of I.M.P. KEGELJAN on the google maps. Address and contacts of I.M.P. KEGELJAN

Andere gerelateerde bedrijven als come I.M.P. KEGELJAN I.M.P. KEGELJAN: BROOD EN BANKETBAKKERIJ | IMAGO-CREATIE NICOLE | LORGE | ANTOON VERHOYE | K. DE GROOF

Other related companies as I.M.P. KEGELJAN: BROOD EN BANKETBAKKERIJ | IMAGO-CREATIE NICOLE | LORGE | ANTOON VERHOYE | K. DE GROOF

I.M.P. KEGELJAN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I.M.P. KEGELJAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02393615722. Het bedrijf I.M.P. KEGELJAN bevindt zich op het adres: AVENUE DE MARLAGNE 52; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 269,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van I.M.P. KEGELJAN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.M.P. KEGELJAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.M.P. KEGELJAN, openstaande posities, locatie van I.M.P. KEGELJAN op de kaart.

I.M.P. KEGELJAN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is I.M.P. KEGELJAN, company assigned to the tax number BE02393615722. The company I.M.P. KEGELJAN is located at the address: AVENUE DE MARLAGNE 52; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 269,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of I.M.P. KEGELJAN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of I.M.P. KEGELJAN is not available. You also can look at reviews of I.M.P. KEGELJAN, open positions, location of I.M.P. KEGELJAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.M.P. KEGELJAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.M.P. KEGELJAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.M.P. KEGELJAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.M.P. KEGELJAN, employees, financial statistics.