I.B.S.O.

Contactgegevens I.B.S.O.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.B.S.O.: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.B.S.O.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DUINENSTRAAT 1; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11544226 (+32-11544226) 11544226 (+32-11544226)

Fax (fax): +32 (14) 622-96-60 +32 (14) 622-96-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.B.S.O.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.B.S.O."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.B.S.O."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.B.S.O., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.B.S.O.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.B.S.O., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.B.S.O.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.B.S.O.
Products information I.B.S.O.

BTW identificatienummer (tax): BE07979064941
Ondernemingsnummer: 8140289306
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 810,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.B.S.O.
(Get full report from official database of BE for I.B.S.O.)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.B.S.O.
Addition kinds of activities for I.B.S.O.

17710202. Stoep aannemer | Sidewalk contractor
20150404. Spel, klein: verwerkt, bevroren | Game, small: processed, frozen
22419907. Labels, geweven | Labels, woven
23990102. Militaire insignes, textiel | Military insignia, textile
24990704. Tafellampen: rotan, riet en wilg | Table pads: rattan, reed, and willow
64119908. Professionele normen diensten, verzekering | Professional standards services, insurance

Werken bij I.B.S.O.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.B.S.O.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.B.S.O.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.B.S.O.. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur 16-20 ton (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je controleert de losopdrachten en lost vrachtwagens met een 16 ton heftruck;  Je pikt orders en laadt vrachtwagens; Je bespreekt afwijkingen met de planners; Je staat in voor de bediening van de weegbrug. Bediening van de weegbrug en het opvragen van weeglijsten. Inkomende vrachten controleren en doorgeven waar deze moeten gedeponeerd worden. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur met CE rijbewijs. 

 • Zoetebek-productiemedewerk(st)er (2 ploegen) (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het maken van desserts, zoeken wij echte zoetebekken om in de productie aan de slag te gaan. Als productiemedewerk(st)er krijg je een gevarieerd takenpakket, afhankelijk van het gevraagde product. Je zal ingeschakeld worden bij de afwerking van de producten, alsook het inpakken ervan. De ideale kandidaat voor deze job wil in 2 ploegen werken, is nauwkeurig en werkt op een ordelijke manier. Interesse? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

 • Logistiek bediende (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als logistiek bediende zorg je voor een correcte en tijdige verwerking van de los- en laadgegevens. Je staat in voor de administratieve afhandeling van lossingen en ladingen en crossdock activiteiten  door middel van software programma’s Apollo/Artemis en ECSTRA. Je maakt CMR en andere transportdocumenten op na grondige controle van alle los/laaddata. Het databestand vul je aan met transportgegevens. Vervolgende behandel je Kwaliteitsincidenten volgens de correcte procedure en rapporteer je aan de teamleader, manager en klanten. Je werkt in een wisselend ploegsysteem van 4 weken 06u-14u, 1 week 08u-16u en 1 week 12u-20u.

 • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

 • Jobstudent ZEB 18+ (BEVERLO)

  Regio: BEVERLO

  Bedrijf: Agilitas Houthalen

  Type: Studentenjob

  Klanten verwelkomen en verder helpen Winkel netjes houden: paskamers opruimen, kleding in de winkel hangen, kleding netjes opplooien,... Kassawerk Kleding labelen

 • Koerier/staalnemer (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  koerier/ staalnemer m/v sta je in voor volgende taken: - Je gaat met een eigenbedrijfswagen de stalen ophalen bij slagers, dit in Oost - West Vlaanderen. ( gans Vlaanderen) - Je gaat de dag zelf nog de stalen terug afleveren in het bedrijf te Brugge

 • Jobstudent (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Logistiek administratief bediende regio Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor een mooi bedrijf in Lokeren ben ik op zoek naar een gemotiveerd logistiek administratief bediende die graag nauw in contact staat met anderen! Jouw taken als logistiek administratief bediende: Dagelijkse communicatie met klanten  Opmaak van offertes voor projecten en transport Ondersteuning bieden bij de dispatching units ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: WIT-GELE KRUIS TIENEN

  Type: Vaste Job

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Tienen bestaat uit Tienen, Boutersem, Hoegaarden en Landen.

 • LOGOPEDISTE/LOGOPEDIST (LAUWE)

  Regio: LAUWE

  Bedrijf: DE BRABANDERE EVELYN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor de diagnostiek en behandeling van kinderen met leer- , taal- en articulatiestoornissen.

 • PROJECTMANAGER BIJ BOUWPROMOTOR (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1670246-inline.html?cid=Partner_VDAB Min. 5 jaar ervaring in projectmanagement Uitdagende en verantwoordelijke functie bij topbouwpromotor Projecten in West- en Oost-Vlaanderen Onze klant, een TOPbouwpromotor actief in zowel residentieel als commercieel vastgoed, kijkt uit naar een technisch projectmanager voor de dagdagelijkse opvolging van de projecten in Oost- en West-Vlaanderen. Als technisch projectmanager ben jij de persoon die de dagdagelijkse projectopvolging op zich neemt. Vanaf de designfase word je betrokken om mee innovatieve bouwconcepten uit te werken. Je stuurt het projectteam en architecten aan. Je volgt het vergunningstraject mee op en maakt een analyse van de voorstellen van aannemers. Je draagt de verantwoordelijkheid over de volledige projectopvolging: efficiënte planning, aansturen aannemers, budget- en kwaliteitsbewaking, … Uiteindelijk sta je ook in voor de voorlopige oplevering en nazorg. Rapporteren doe je aan de Technisch Directeur.

 • schoonmaak/afwas/keukenhulp (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ALSPUT HOTEL

  Type: Flexijob

  Je staat in voor de properheid en netheid in onze zaak. Schoonmaken van de kamers en de publieke ruimtes Afwassen van het porselein en de keukenbenodigdheden Schoonmaken en versnijden van groenten

Zoek naar antwoorden van I.B.S.O. in sociale netwerken
Look for responds of I.B.S.O. in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.B.S.O.. Laat een reactie achter voor I.B.S.O.. I.B.S.O. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.B.S.O.. Leave a respond for I.B.S.O.. I.B.S.O. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.B.S.O. op de google maps. Adres en contacten I.B.S.O.
Location of I.B.S.O. on the google maps. Address and contacts of I.B.S.O.

Andere gerelateerde bedrijven als come I.B.S.O. I.B.S.O.: Delmar SPRL | YVES MELEN | TWEEWIELERS A. DIERICKX | AIR LIMO | MARIANNE ODEYN

Other related companies as I.B.S.O.: Delmar SPRL | YVES MELEN | TWEEWIELERS A. DIERICKX | AIR LIMO | MARIANNE ODEYN

I.B.S.O. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I.B.S.O., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07979064941. Het bedrijf I.B.S.O. bevindt zich op het adres: DUINENSTRAAT 1; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 810,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van I.B.S.O. is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.B.S.O. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.B.S.O., openstaande posities, locatie van I.B.S.O. op de kaart.

I.B.S.O. is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is I.B.S.O., company assigned to the tax number BE07979064941. The company I.B.S.O. is located at the address: DUINENSTRAAT 1; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 810,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of I.B.S.O. is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of I.B.S.O. is not available. You also can look at reviews of I.B.S.O., open positions, location of I.B.S.O. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.B.S.O., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.B.S.O., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.B.S.O., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.B.S.O., employees, financial statistics.