HEILIGE-MAAGDCOLLEGE

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • HEILIGE-MAAGDCOLLEGE
Private companiesAgricultural Services • HEILIGE-MAAGDCOLLEGE

Contactgegevens HEILIGE-MAAGDCOLLEGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEILIGE-MAAGDCOLLEGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEILIGE-MAAGDCOLLEGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 60; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52258862 (+32-52258862) 52258862 (+32-52258862)

Fax (fax): +32 (19) 506-68-36 +32 (19) 506-68-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEILIGE-MAAGDCOLLEGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEILIGE-MAAGDCOLLEGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEILIGE-MAAGDCOLLEGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEILIGE-MAAGDCOLLEGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEILIGE-MAAGDCOLLEGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEILIGE-MAAGDCOLLEGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEILIGE-MAAGDCOLLEGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEILIGE-MAAGDCOLLEGE
Products information HEILIGE-MAAGDCOLLEGE

BTW identificatienummer (tax): BE01256256103
Ondernemingsnummer: 1956909179
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEILIGE-MAAGDCOLLEGE
(Get full report from official database of BE for HEILIGE-MAAGDCOLLEGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEILIGE-MAAGDCOLLEGE
Addition kinds of activities for HEILIGE-MAAGDCOLLEGE

329100. Schuurproducten | Abrasive products
20910203. Kreeft, geconserveerd en uitgehard | Crabmeat, preserved and cured
27210102. Tijdschriften: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Magazines: publishing only, not printed on site
28249901. Acrylvezels | Acrylic fibers
35790304. Papiersnijpers, trimmers en stoten | Paper cutters, trimmers, and punches
36259908. Elektromagnetische koppelingen of remmen | Electromagnetic clutches or brakes
87429902. Bedrijfsadviseur | Business management consultant

Werken bij HEILIGE-MAAGDCOLLEGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEILIGE-MAAGDCOLLEGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEILIGE-MAAGDCOLLEGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEILIGE-MAAGDCOLLEGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek medewerker (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een trendy boetiek in Maasmechelen zijn wij op zoek naar een logistiek bediende. Het betreft een voltijdse functie. De bediende moet de binnenkomende kledij uitpakken, controleren en er diefstalbeveiliging op plaatsen. Belangrijk hierbij is dat je goed en foutloos kan werken met de computer en dat je nauwkeurig en accuraat te werk gaat. Je dient de scan-codes op de kledij snel en zorgvuldig te vergelijken met de codes op de bestelorders en hierna de kledij op een correcte manier te verdelen naar de verschillende afdelingen. Enige ervaring in het magazijn of in een kledingwinkel is een vereiste. Heb je interesse in deze vacature? Bel dan snel op het nummer 089 / 76 75 72.

 • Schrijnwerker (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van buitenschrijnwerk, zijn wij op zoek naar een schrijnwerker regio Westerlo. Je gaat mee plaatsen bij klanten. In het atelier sta je mee in voor de voorbereiding van de bestelde goederen.  Je maakt buitendeuren, houten bijgebouwen, speeltoestellen, ...    

 • Service technieker (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Zandhoven, een bedrijf gespecialiseerd in energiezuinige toepassingen, zijn wij op zoek naar servicetechnieker Als servicetechnieker sta je in voor de dienst na service voor onderhoud en herstellingen aan zonnepanelen, warmteboilers, en andere energiezuinige toepassingen.   

 • Operator machines (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ASAP OOSTENDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Inpakken van aangevoerde zakjes in dozen Controle van verpakkingsmateriaal, op de lijn te drukken data en in te pakken product (juiste soort folie, correct ontwerp van data voor bedrukking, juist product, …) Bij afwezigheid machine-operator: Ombouwen, instellen, opstarten, opvolgen en productief houden van de verpakkingsmachines Staalname voor labo, opvolgen metaaldetectie en checkweighing Controle op netheid installatie bij opstart en productie Aansturen van personeel

 • Huishoudhulp in Deurne (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Niel (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Jobstudent bediende (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor verschillende administratieve taken en ondersteunt verschillende afdelingen.

 • Jobstudent (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Junior Facility Coördinator (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: FREESTONE

  Type: Vaste Job

  • Je volgt van A tot Z facilitaire projecten op met betrekking tot de schoonmaak, catering, inrichting en gebouwenbeheer • De afdeling Facility is in volle evolutie: je denkt actief mee over de optimalisatie van deze nieuwe structuur • Je staat in voor het contacteren van mogelijke leveranciers en het beoordelen van offertes • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de contracten via het FMIS-systeem • Communicatie met interne en externe partners • Aanvragen/follow-up/verwerken van alle facility gerelateerde documentatie en administratie

 • Docent Duits (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Conciërge feestzaal "Kersenpit" (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: OPWIJK

  Type: Flexijob

  2 Conciërges: - Iedere conciërge neemt steeds een halve maand voor zijn/ haar rekening - Verantwoordelijkheid opnemen voor de verhuringen van de zaal: afspraken met de huurders maken en opvolgen, staat van de zaal en materiaal opvolgen - Flexibiliteit noodzakelijk - Werken in een vrijwilligersstatuut met een vast vergoeding per maand van €100.

 • Keukenmedewerker/hulpkok (flexie) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Merl'O

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar iemand die als fleximedewerker kan werken op vrijdagavond. Indien je jou ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

Zoek naar antwoorden van HEILIGE-MAAGDCOLLEGE in sociale netwerken
Look for responds of HEILIGE-MAAGDCOLLEGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEILIGE-MAAGDCOLLEGE. Laat een reactie achter voor HEILIGE-MAAGDCOLLEGE. HEILIGE-MAAGDCOLLEGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEILIGE-MAAGDCOLLEGE. Leave a respond for HEILIGE-MAAGDCOLLEGE. HEILIGE-MAAGDCOLLEGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEILIGE-MAAGDCOLLEGE op de google maps. Adres en contacten HEILIGE-MAAGDCOLLEGE
Location of HEILIGE-MAAGDCOLLEGE on the google maps. Address and contacts of HEILIGE-MAAGDCOLLEGE

Andere gerelateerde bedrijven als come HEILIGE-MAAGDCOLLEGE HEILIGE-MAAGDCOLLEGE: FORTIS | Agence Locale pour l'Emploi | DROOGKUIS VAN DE GEUCHTE | GUIDO SCHUERMANS | COIFFURE ANNICK

Other related companies as HEILIGE-MAAGDCOLLEGE: FORTIS | Agence Locale pour l'Emploi | DROOGKUIS VAN DE GEUCHTE | GUIDO SCHUERMANS | COIFFURE ANNICK

HEILIGE-MAAGDCOLLEGE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HEILIGE-MAAGDCOLLEGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01256256103. Het bedrijf HEILIGE-MAAGDCOLLEGE bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 60; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 432,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van HEILIGE-MAAGDCOLLEGE is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEILIGE-MAAGDCOLLEGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEILIGE-MAAGDCOLLEGE, openstaande posities, locatie van HEILIGE-MAAGDCOLLEGE op de kaart.

HEILIGE-MAAGDCOLLEGE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is HEILIGE-MAAGDCOLLEGE, company assigned to the tax number BE01256256103. The company HEILIGE-MAAGDCOLLEGE is located at the address: KERKSTRAAT 60; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 432,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of HEILIGE-MAAGDCOLLEGE is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HEILIGE-MAAGDCOLLEGE is not available. You also can look at reviews of HEILIGE-MAAGDCOLLEGE, open positions, location of HEILIGE-MAAGDCOLLEGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEILIGE-MAAGDCOLLEGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEILIGE-MAAGDCOLLEGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEILIGE-MAAGDCOLLEGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEILIGE-MAAGDCOLLEGE, employees, financial statistics.