ECOLE PROFESSIONNELLE

Particuliere bedrijvencommunicatie • ECOLE PROFESSIONNELLE
Private companiesCommunications • ECOLE PROFESSIONNELLE

Contactgegevens ECOLE PROFESSIONNELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE PROFESSIONNELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE PROFESSIONNELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU ZONING 118; 4430; ANS, België

Telefoon (phone): 42464421 (+32-42464421) 42464421 (+32-42464421)

Fax (fax): +32 (83) 438-20-89 +32 (83) 438-20-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE PROFESSIONNELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE PROFESSIONNELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE PROFESSIONNELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE PROFESSIONNELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE PROFESSIONNELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE PROFESSIONNELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE PROFESSIONNELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE PROFESSIONNELLE
Products information ECOLE PROFESSIONNELLE

BTW identificatienummer (tax): BE04432952880
Ondernemingsnummer: 2881408691
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE PROFESSIONNELLE
(Get full report from official database of BE for ECOLE PROFESSIONNELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE PROFESSIONNELLE
Addition kinds of activities for ECOLE PROFESSIONNELLE

22530503. Body kousen, breien | Body stockings, knit
33510102. Bekers, primer en patroon: koper en koperlegering | Cups, primer and cartridge: copper and copper alloy
33999904. Stalen ballen | Steel balls
37640000. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
38210114. Magnetische idealisatie generatoren | Magnetic idealization generators
38240102. Benzinemeters | Gasoline dispensing meters
38240112. Tallying meters | Tallying meters
38260400. Bloedtoetsapparatuur | Blood testing apparatus

Werken bij ECOLE PROFESSIONNELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE PROFESSIONNELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE PROFESSIONNELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE PROFESSIONNELLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch commercieel adviseur (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar een Technisch commercieel adviseur. Wij verwachten van jou dat je: • actief de markt verkent en prospecteert. • advies en commerciële service geeft aan bestaande klanten, prospecten en architecten: product stalen en technische informatie geven, oplossingen voor allerhande vragen geven. • bereid bent om demo’s te geven wanneer de klant of prospect erom vraagt, zeker bij nieuwe producten. • het huidige klantenbestand uitbreidt en de contacten met bestaande klanten onderhoudt. • bezoekrapporten maakt en de bezoekagenda bijhoudt. • bereid is om interne en externe bijscholing te volgen om op de hoogte te blijven van producten en technieken. • na een intensieve opleiding zelfstandig kan werken.

 • Return goods medewerker (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Maasmechelen zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de afdeling return goods. Je zal zowel de nieuwe producten als teruggestuurde producten controleren obv de kwaliteitsrichtlijnen. Hierna moeten deze producten herverpakt worden.

 • Boekhoudkundig Medewerker (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gelegen te Ternat, zoeken we een boekhoudkundig-administratief medewerker: - Boekhouding van A tot Y in expert M plus - Administratieve opvolging van de werven - Opmaak signalisatievergunningen - Algemene administratie (Archief, telefonie, briefwisseling, enz.)

 • JUNIOR SALES SPECIALIST (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Hays Response Zaventem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Vilvoorde * Engels * Automotive Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een Sales Support. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team te versterken. Als Sales Support maak je deel uit van de Sales afdeling. Je zal de vertegenwoordigers administratief ondersteunen door o.a. bestellingen te verwerken, offertes en rapporten op te maken en andere uiteenlopende taken te verrichten. Daarnaast zal je het aanspreekpunt zijn van de belangrijkste klant en zal je hem bijstaan bij vragen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetsvrouw /Poetsman - Met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Vrachtwagenmecanicien opbouw - Herentals - optie vast - dagdienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een garage in Herentals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde mechanieker voor de vrachtwagens. Je staat voornamelijk in voor de opbouw van de vrachtwagens. Daarvoor is een zeer goede kennis van elektronica en bij voorkeur ook hydraulica belangrijk. Dit is belangrijk omdat je een aantal toestellen gaat monteren op de vrachtwagen (vb. ijskast, accessoires) Je werkt voltijds in dagdienst.

 • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • Teamleader (M/V) OTOMAT Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: OTOMAT

  Type: Vaste Job

  “Otomat, heavenly pizza” is sinds oktober 2015 dé stek voor een compleet nieuwe pizza-beleving in België. “Speciaal, lokaal én met een verhaal” zijn onze vaste ingrediënten. Bovendien wordt de glimlach van onze gemotiveerde medewerkers keer op keer gesmaakt. Op die manier zorgden we er samen voor dat Otomat in een mum van tijd ‘the talk of the town’ in Antwerpen en Gent werd. Voor onze gloednieuwe 'pizza heaven' in Leuven zijn we momenteel op zoek naar volgende, nieuwe smaakmakers. Teamleader Taken: Als teamleader sta je samen met de rest van het team garant voor een perfecte operationele uitvoering. Jij zorgt voor een duidelijke briefing van de andere zaalmedewerkers (studenten). Het team weet dus wat zijn verantwoordelijkheden zijn voor, tijdens en na de service. Er wordt bijgestuurd indien nodig en ondernemingszin wordt aangemoedigd door feedback. Als teameader besteed je de nodige aandacht aan het creëren van een goede en productieve werksfeer en je draagt daar met je sterke communicatie-vaardigheden aan bij. Snelheid, kwaliteit en netheid doorslaggevend. De teamleader waakt erover dat elke klant een onvergetelijke ervaring beleeft. Dit geldt zowel voor wat gastvrijheid als culinaire kwaliteit betreft. Als teamleader weet jij dat als geen ander aan je team over te brengen. Als meerwaardezoeker werk je mee aan de permanente verbetering van onze kwaliteit. Je stuurt mee het team aan om dit te verwezenlijken. Alle wettelijke verplichtingen en interne organisatie afspraken worden nageleefd. De voedselveiligheid is steeds gegarandeerd. Tot slot: een goede communicatie creëert ondernemerschap, kwaliteit, ontplooiing team en schept werkvreugde. Als shiftleader houd je dit steeds in gedachten.

 • Klinisch psycholoog / Psychotherapeut adolescenten/jongvolwassenen (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je zal instaan voor de psychologische begeleiding van adolescenten en jongvolwassenen. Je volgt het dossier op van bij de start en brengt het ook tot een goed einde (intake, onderzoeksfase, therapie en afronding/doorverwijzing). Je zal ons team van psychologen vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden (denk maar aan intervisies bijvoorbeeld).

 • Barman - kelner FLEXI JOB (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: DE VAGANT

  Type: Flexijob

  Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

 • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: DC RESTO

  Type: Flexijob

  Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

Zoek naar antwoorden van ECOLE PROFESSIONNELLE in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE PROFESSIONNELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE PROFESSIONNELLE. Laat een reactie achter voor ECOLE PROFESSIONNELLE. ECOLE PROFESSIONNELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE PROFESSIONNELLE. Leave a respond for ECOLE PROFESSIONNELLE. ECOLE PROFESSIONNELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE PROFESSIONNELLE op de google maps. Adres en contacten ECOLE PROFESSIONNELLE
Location of ECOLE PROFESSIONNELLE on the google maps. Address and contacts of ECOLE PROFESSIONNELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE PROFESSIONNELLE ECOLE PROFESSIONNELLE: MULTI-VALUE | Brico Décor | JOASSIN | SOBELAG SHIPPING & INSURANCE | PUMACO

Other related companies as ECOLE PROFESSIONNELLE: MULTI-VALUE | Brico Décor | JOASSIN | SOBELAG SHIPPING & INSURANCE | PUMACO

ECOLE PROFESSIONNELLE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE PROFESSIONNELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04432952880. Het bedrijf ECOLE PROFESSIONNELLE bevindt zich op het adres: RUE DU ZONING 118; 4430; ANS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van ECOLE PROFESSIONNELLE is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE PROFESSIONNELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE PROFESSIONNELLE, openstaande posities, locatie van ECOLE PROFESSIONNELLE op de kaart.

ECOLE PROFESSIONNELLE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE PROFESSIONNELLE, company assigned to the tax number BE04432952880. The company ECOLE PROFESSIONNELLE is located at the address: RUE DU ZONING 118; 4430; ANS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of ECOLE PROFESSIONNELLE is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE PROFESSIONNELLE is not available. You also can look at reviews of ECOLE PROFESSIONNELLE, open positions, location of ECOLE PROFESSIONNELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE PROFESSIONNELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE PROFESSIONNELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE PROFESSIONNELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE PROFESSIONNELLE, employees, financial statistics.