ECOLE JEAN XXIII

Contactgegevens ECOLE JEAN XXIII: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE JEAN XXIII: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE JEAN XXIII

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CIT? COWETTE 18; 4610; BEYNE-HEUSAY, België

Telefoon (phone): 43584386 (+32-43584386) 43584386 (+32-43584386)

Fax (fax): +32 (87) 849-27-99 +32 (87) 849-27-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE JEAN XXIII: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE JEAN XXIII"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE JEAN XXIII"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE JEAN XXIII, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE JEAN XXIII. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE JEAN XXIII, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE JEAN XXIII. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE JEAN XXIII
Products information ECOLE JEAN XXIII

BTW identificatienummer (tax): BE01986297607
Ondernemingsnummer: 2987976074
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE JEAN XXIII
(Get full report from official database of BE for ECOLE JEAN XXIII)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE JEAN XXIII
Addition kinds of activities for ECOLE JEAN XXIII

22810204. Modacryl garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Modacrylic yarn, spun: made from purchased staple
23260200. Werkkleding, behalve uniformen | Work apparel, except uniforms
38230415. Programmeurs, proces type | Programmers, process type
62829903. Beleggingsadviseurs | Investment counselors
75389902. Algemene vrachtwagen reparatie | General truck repair

Werken bij ECOLE JEAN XXIII: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE JEAN XXIII: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE JEAN XXIII. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE JEAN XXIII. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakmedewerker m/v (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor het pluimvee bedrijf Schildermans zoeken wij nog gemotiveerde productiemedewerkers / inpakmedewerkers. Taken: opbinden van de kippen voor het gekende kip aan't spit afwegen van kippenvleugels en bouten en deze in zakken / kartonnen inpakken met de juiste labels de kipfelet die gesneden en ingepakt is verzegelen en labelen. De juiste informatie zoek je op in het computersysteem. de ingepakte goederen stapelen op de paletten en inbinden voor transport

 • Kwaliteitsmedewerker VOEDING (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  -Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces -Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst -Voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt actiepunten op -Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,¿) -Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten, ¿ -Wekelijkse controles en opvolging van de ongediertebestrijding -Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability -Beheer dagstalen -Assisteert de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken -Assistentie bij klachtenbehandeling, incidenten en recalls -Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem

 • Winkelverantwoordelijke - Bakkerij Melle (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: VIO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een gekende bakkerij met meerde filialen in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een nieuwe winkelverantwoordelijke voor het filiaal in Melle. Als winkelverantwoordelijke is het jouw verantwoordelijkheid dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden bediend. Je bent de schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke ziet er als volgt uit: Het goede verloop en de optimalisatie van jouw winkel volgens de vooropgestelde richtlijnen. Het streven naar de vooropgestelde targets qua omzet en personeelskost. Het plaatsen van de de winkelbestellingen aan de hand van een correcte stockopvolging. Het dagelijks afsluiten van de kassa en de stortingen. De opleiding en coaching van (nieuwe) medewerkers en studenten. Het naleven van de HACCP-regelgeving. De taakverdeling binnen de winkel. Het opstellen van de werkplanning. Uurrooster winkelverantwoordelijke: Je werkt afwisselend in ochtend- en avondshiften. Donderdag is de sluitingsdag en ben je thuis.

 • CHAUFFEUR CE + ADR II (INTERNATIONAAL) (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken gemotiveerde chauffeurs met bij voorkeur al een eerste ervaring achter de rug in transport.

 • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Duffel zijn we op zoek naar een plaatser ramen en deuren voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan de staat van de constructie controleren raamkozijnen deur en venstergaten Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf je kan polyurethaanschuim dichtingen kleefbanden hoekprofielen .... plaatsen je kan de werkpost organiseren volgens het besteldossier je kan plaatsen en vastzetten met haken en geleiders je kan de waterdichtheid van het werkstuk controleren Je helpt bij het plaatsen van buitenschrijnwerk

 • poetshulp dienstencheques regio Kontich - Rumst (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: PLUMEAU.NET

  Type: Dienstenchequebaan

  poetshulp bij particulieren in de regio Kontich-Rumst. Een bedrijfswagen is voorzien.

 • Poetshulp 28u wekelijks te Zedelgem (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: AMBY TORHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Student bijrijder m/v te Humbeek (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Studentenjob

  Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

 • Veiligheidschef niveau 1 (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Konvert Office Leuven

  Type: Vaste Job

  Voor de uitbreiding van het team van onze klant zijn wij momenteel op zoek naar een extra veiligheidscoördinator niveau A. Onze klant is een totaaladviseur voor bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening. Een totaaladvies onderscheidt zich van een gewoon advies door rekening te houden met alle facetten van de vraag, dus ook met het resultaat. De verschillende specialisten van onze klant combineren hun knowhow tot een stevig onderbouwd, vooruitziend en volledig dossier. Zij begeleiden hun klanten op een persoonlijke, betrokken manier mee tot de concretisering, waar mogelijk met een resultaatsverbintenis. De resultaatgerichte totaalaanpak is gericht op overheidsdiensten, bedrijven en privépersonen die in een complexe economische en juridische omgeving toch snel vooruit willen met hun projecten.

 • Ambitieuze productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een groeiende onderneming in de regio van Heusden-Zolder zijn wij momenteel op zoek naar een ambitieuze productiemedewerker. Als productiemedewerker ziet je takenpakket er als volgt uit: Je overlegt met de productieplanning welke producten er wanneer en op welke machine gemaakt worden. Je zet de grondstoffen mee klaar aan de productielijnen. Je voert controles uit op de kwaliteit van het geproduceerde product. Je houdt de voorraad bij. Je verpakt en labelt het eindproduct. Tijdens de piekperiodes kan je jezelf vrij maken in wisselende ploegen (vroege en late). Tijdens de rustigere periodes werk je van 8u - 17u. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

 • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Hays Brugge

  Type: Vaste Job

  Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van ECOLE JEAN XXIII in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE JEAN XXIII in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE JEAN XXIII. Laat een reactie achter voor ECOLE JEAN XXIII. ECOLE JEAN XXIII bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE JEAN XXIII. Leave a respond for ECOLE JEAN XXIII. ECOLE JEAN XXIII on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE JEAN XXIII op de google maps. Adres en contacten ECOLE JEAN XXIII
Location of ECOLE JEAN XXIII on the google maps. Address and contacts of ECOLE JEAN XXIII

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE JEAN XXIII ECOLE JEAN XXIII: Lybeert P | A.A.C.T. BVBA | MARIA COX | HUIS ILSE | VAN LOOVEREN GUY

Other related companies as ECOLE JEAN XXIII: Lybeert P | A.A.C.T. BVBA | MARIA COX | HUIS ILSE | VAN LOOVEREN GUY

ECOLE JEAN XXIII is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE JEAN XXIII, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01986297607. Het bedrijf ECOLE JEAN XXIII bevindt zich op het adres: CIT? COWETTE 18; 4610; BEYNE-HEUSAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van ECOLE JEAN XXIII is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE JEAN XXIII is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE JEAN XXIII, openstaande posities, locatie van ECOLE JEAN XXIII op de kaart.

ECOLE JEAN XXIII is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE JEAN XXIII, company assigned to the tax number BE01986297607. The company ECOLE JEAN XXIII is located at the address: CIT? COWETTE 18; 4610; BEYNE-HEUSAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of ECOLE JEAN XXIII is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE JEAN XXIII is not available. You also can look at reviews of ECOLE JEAN XXIII, open positions, location of ECOLE JEAN XXIII on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE JEAN XXIII, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE JEAN XXIII, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE JEAN XXIII, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE JEAN XXIII, employees, financial statistics.