ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS

Contactgegevens ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MAREDSOUS 12; 5537; ANHEE, België

Telefoon (phone): 82698205 (+32-82698205) 82698205 (+32-82698205)

Fax (fax): +32 (53) 865-54-67 +32 (53) 865-54-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS
Products information ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS

BTW identificatienummer (tax): BE06958435058
Ondernemingsnummer: 9962921142
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS
(Get full report from official database of BE for ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS
Addition kinds of activities for ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS

17990701. Installatie van de parkeerplaats apparatuur | Parking facility equipment installation
34960102. Diamantdoek | Diamond cloth
35190202. Motor starters, pneumatisch | Engine starters, pneumatic
51480200. Groenten | Vegetables
82310202. Junior universiteitsbibliotheek | Junior college library

Werken bij ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Poederlakkers (V/M) (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker aan onze gloednieuwe poederlaklijn vorm je een belangrijke schakel in het poederlakproces door o.a. volgende taken op jou te nemen: - Je staat in voor de logistieke verhandeling van basismaterialen en afgewerkte producten. - Voor het vervoer kan je gebruik maken van een heftruck of stapelaar. - Je staat in voor de bevoorrading (de te lakken onderdelen) van het ophangsystemen aan het begin van de laklijn. -Je staat in voor het controleren van de gelakte stukken die de laklijn verlaten. -Je staat in voor het stockeren van gelakte materialen: het in pakken binden, stockeren en laden van afgewerkte producten. -Tot slot draag je mee zorg voor een nette en aangename werkomgeving en ben je gemotiveerd om nauw samen te werken met collega’s zodat je voor elkaar in de bres kan springen waar nodig.

  • Arbeider Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die graag dingen in elkaar steekt? Kan je fijn en nauwkeurig werken? Werk je graag in een leuke sfeer met topcollega's? Dan is dit de job voor jou! Bij de klant Roxell te Maldegem zijn we op zoek naar arbeiders te Maldegem. productie assamblageafdeling voor het monteren van onderdelen voor voeder -en drinksystemen. Jouw takenpakket als productiearbeider op de assemblageafdeling: Op de afdeling Assemblage wordt aan de hand van een eenvoudige technische assemblagetekening kleine onderdelen in elkaar gestoken, geassembleerd of gemonteerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen werkpost. Zo werk je erg zelfstandig. Alles wordt stap voor stap aangeleerd door een collega die je de eerste weken zal bijstaan.

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Tijdelijke winkelmedewerk(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant zijn wij dringend op zoek naar een tijdelijke winkelmedewerker. Opstart zo snel mogelijk, vermoedelijk tot eind oktober 2018.

  • Magazijnier - Monteur - Kantoormeubelen Regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een Magazijner - Monteur van kantoor meubelen. Je taken zullen bestaan uit: Uw voornaamste taak is het monteren en plaatsen van kantoormeubelen zoals bureaus, kasten en bureaustoelen bij onze klanten. U zorgt ook voor het onderhoud van het magazijn en het werkmateriaal. U werkt samen met onze hoofdmonteur. Daarbij bent u ook verantwoordelijk voor de stock en het magazijn. U leidt alles in goede banen en zorgt dat alle materialen op zijn plaats liggen en in voorraad zijn.

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • Poetshulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • HUISHOUDHULP in Zepperen (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert taken uit bij particulieren zoals, poetsen en ramen wassen, wassen, strijken en kleine naaiwerkjes. Koken en boodschappen doen. Anderzijds heeft AKSI ook opdrachten bij mensen die hun huishouden niet alleen aankunnen en sterk afhankelijk zijn van jouw hulp . Wij zoeken werk in jouw buurt.

  • Bekister (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Vaste Job

    - Klaarleggen van vloerplaten (wapening, ...) - Gieten van vloerplaten - Bekisten van wanden met systeembekisting - Plaatsen van wapening

  • Mechanical Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en data sheets voor zowel static- als rotating equipment. * Meest voorkomende soorten equipment: tanks, vaten, heat-exchangers, pompen, compressoren.  * Basiskennis voor bijbehorende elektromotoren, laadarmen, slangen(torens), mixers, pig-stations, etc. en kennis van de verschillende materialen, isolatie, coating, … komt hierbij goed van pas.  * Op de hoogte van ATEX- en PED-richtlijnen. Als mechanical engineer werk je zelfstandig of wordt je aangestuurd door een senior engineer en/of projectleider. Je onderhoudt in sommige gevallen rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Een schriftelijke verslaglegging en rapportage behoren tot de taken.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS. Laat een reactie achter voor ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS. ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS. Leave a respond for ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS. ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS op de google maps. Adres en contacten ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS
Location of ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS on the google maps. Address and contacts of ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS: Zermatt Comfort | GASTRONOME | JEAN DOSQUET | Herbinaux Daniel | WANDELS

Other related companies as ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS: Zermatt Comfort | GASTRONOME | JEAN DOSQUET | Herbinaux Daniel | WANDELS

ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06958435058. Het bedrijf ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS bevindt zich op het adres: RUE DE MAREDSOUS 12; 5537; ANHEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS, openstaande posities, locatie van ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS op de kaart.

ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS, company assigned to the tax number BE06958435058. The company ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS is located at the address: RUE DE MAREDSOUS 12; 5537; ANHEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 893,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS is not available. You also can look at reviews of ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS, open positions, location of ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE ABBATIALE MAREDSOUS, employees, financial statistics.