ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS
Private companiesInsurance Carriers • ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS

Contactgegevens ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LYCEUMSTRAAT 11; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 11524419 (+32-11524419) 11524419 (+32-11524419)

Fax (fax): +32 (50) 388-79-95 +32 (50) 388-79-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS
Products information ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS

BTW identificatienummer (tax): BE02952545166
Ondernemingsnummer: 9032104492
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 395,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS
(Get full report from official database of BE for ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS
Addition kinds of activities for ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS

515904. Wol en zijde | Wool and silk
22110802. Boter doekjes | Butter cloths
27540600. Promotie drukwerk, gravure | Promotional printing, gravure
27590104. Aandelen certificaten: afdrukken, NSK | Stock certificates: printing, nsk
35349903. Looppas, verhuizen | Walkways, moving
36210110. Krachtgeneratoren | Power generators
36210204. Exciter assemblies (motor of generator onderdelen) | Exciter assemblies (motor or generator parts)
39991100. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy

Werken bij ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel Carglass® Carrosserie Elsene (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In 2017 werd Carglass® voor de vijfde keer uitgeroepen tot Best Workplace: een werkplek die je volop kansen geeft om te groeien in je job en als persoon. Als Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel sta je in voor het verzorgen van de afhandeling van een schadeherstelling m.b.t. de klant/bestuurder alsook voor het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Je rapporteert in deze rol aan de vestigingsmanager van het Carglass Carrosserie filiaal. Jouw taken in hoofdlijn zijn receptiewerkzaamheden : Bedienen van de telefoon. Ontvangen van bezoekers (klanten) en deze doorverwijzen naar de desbetreffende medewerkers. Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klanten. Desgevallend meegaan met de klant naar zijn voertuig om de schade op te nemen en er foto’s van te nemen. Zich houden aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften, de werkplek op orde houden en ervoor zorgen dat deze een representatieve aanblik biedt. Werk aannemen en afspraken maken over de uitvoering en de planning met de vestigingsmanager. Vervaardigen van werkorders. Afspraken bijhouden. Regelen van vervangend vervoer voor de klanten. Navraag doen m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon. Zorg dragen voor een deel van de administratieve afhandeling van de schadeherstelling en verzorgen van huurcontract voor vervangend vervoer. Verzorgen van de aflevering van het gerepareerde voertuig aan de klant (bestuurder). Klanten telefonisch op de hoogte brengen van bijzonderheden m.b.t. hun dossier. De vestigingsmanager op de hoogte stellen van eventuele problemen.

  • Fleet Advisor - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gelegen te Zaventem, is een internationale speler binnen de automobielsector. Momenteel zijn zij op zoek naar een Fleet Advisor om hun team te vervoegen. Binnen deze functie vervul je een commerciële rol waarbij je instaat voor de uitbreiding van contracten bij bestaande klanten. Concreet betekent dit: Het telefonish verkopen, opmaken en toelichten van offertes. Deze volg je ook op. Het plaatsen van de prebestelling. Het oplossen van vragen en problemen van zowel interne als externe klanten. Je bent een centraal aanspreekpunt en helpt hen met de glimlach verder.

  • Vloerder (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Randstad Construct biedt werk aan een vloerder met ervaring. Je komt terecht op de afdeling badkamerrenovaties: badkamers uitbreken chape plaatsen vloeren tegels zetten cementeren Randstad Construct biedt een job optie vast in een enthousiast, groeiend bedrijf met jonge, toffe ploegen.

  • Gedreven magazijnier met affiniteit hout (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een gedreven magazijnier voor een mooi internationaal bedrijf. Je takenpakket als magazijnier bestaat uit: goederenbehandeling manueel en met de heftruck klanten helpen die hun bestelling komen ophalen controle van bestellingen magazijn net houden en dit alles met een leuk team;

  • Arbeider voor input, administratie en planning (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat handelt in varkensvlees regio Tielt zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Je zal vooral de data-input verzorgen in een productieomgeving. Verloop: Aan de varkens die binnenkomen werd reeds een klassement en kwaliteit toegekend. Je zal controleren of de ingevoerde gegevens kloppen en ze aanvullen en/of wijzigen. Daarna maak je een planning op volgens bepaalde parameters. De verdere productie is gebaseerd op jouw input. Je hebt dus een heel belangrijke taak en een zeer grote verantwoordelijkheid.

  • metaal zager (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaal zager ben je verantwoordelijk voor het instellen van de conventionele zaagmachine obv de gevraagde lengte op de tekening. interpreteren van eenvoudige tekeningen is dus noodzakelijk voor het correct uitvoeren van de taken. Alsook het invullen van kwaliteitsdocumenten behoren tot het takenpakket.

  • Huishoudhulp regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Huishoudhulp Boechout 12u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 12u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Student winkelbediende (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een non-food retailer te Maldegem zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend tijdens het schooljaar. Je hebt de keuze tussen zaterdag en zondag, maar er wordt wel verwacht dat je elke week kan werken. Je zal de rekken aanvullen Kassawerk Klanten helpen

  • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AQUAFIN

    Type: Vaste Job

    Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

  • Project ingenieur gebouwentechnieken (hvac) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VK ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de integratie van de technische installaties in het architecturale concept van projecten binnen het domein Building Engineering. Projecten: kantoorgebouwen, scholen, openbare gebouwen, hotels, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, … . Je takenpakket omvat o.a.: Concept, ontwerp en berekening van de installaties voor verwarming, koeling en luchtbehandeling (hvac) tijdens de ontwerpfase. Uitwerking van het concept in overleg met klant, principal en collega ingenieurs. Adviseren van werkvoorbereiders en BIM modelleurs voor de uitwerking van de plannen. Overleg met de verschillende disciplines om gecoördineerde resultaten te kunnen garanderen. Na verloop van tijd deelname aan externe meetings en werfopvolging tijdens uitvoeringsfase. Kennisdeling en – ontwikkeling via VK Academy voor je verdere groei en ontwikkeling, ter verhoging van het innovatievermogen en kwaliteitsimago van VK.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS. Laat een reactie achter voor ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS. ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS. Leave a respond for ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS. ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS op de google maps. Adres en contacten ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS
Location of ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS on the google maps. Address and contacts of ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS: SCHAUBROECK EUGÈNE AANNEMINGEN NV | COIFFURE ELYSةE | VAN BAELEN HR SERVICES | ?T SPEELMARANTJE | FRANK BRUSSEEL

Other related companies as ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS: SCHAUBROECK EUGÈNE AANNEMINGEN NV | COIFFURE ELYSةE | VAN BAELEN HR SERVICES | ?T SPEELMARANTJE | FRANK BRUSSEEL

ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02952545166. Het bedrijf ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS bevindt zich op het adres: LYCEUMSTRAAT 11; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 395,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS, openstaande posities, locatie van ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS op de kaart.

ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS, company assigned to the tax number BE02952545166. The company ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS is located at the address: LYCEUMSTRAAT 11; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 395,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS is not available. You also can look at reviews of ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS, open positions, location of ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMEEN VRIJ SECUNDAIR ONDERWIJS, employees, financial statistics.